Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MasterFan

PODFORUM MIŁOŚNIKÓW ZEGARKÓW CASIO G-SHOCK !

Rekomendowane odpowiedzi

Dokładnie chodzi o podróbke MM.

Jakiś podejrzany typ i tyle.

Ale są też tacy co twierdzą''jak się podoba i cieszy to co w tym złego'' :(

Dostał banka :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tym roku kończę 44 lata a zachowuję się jak małe dziecko :P

Dalej jest jeszcze gorzej - wiem bo 44 kończyłem... "kilka chwil temu"...  :D 

Coraz intensywniej myślę o tym frogu... GWF się u mnie nie utrzymał bo średnio leżał na łapie i jak dla mnie, był za duży (mam nadgarstek 21cm) - ale GF-8250 wygląda dużo zgrabniej

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dalej jest jeszcze gorzej - wiem bo 44 kończyłem... "kilka chwil temu"... :D

Coraz intensywniej myślę o tym frogu... GWF się u mnie nie utrzymał bo średnio leżał na łapie i jak dla mnie, był za duży (mam nadgarstek 21cm) - ale GF-8250 wygląda dużo zgrabniej

Ten 8250 jest mniejszy od gwf-1000, sporo mniejszy - na moim 18,5 cm świetnie leży :)

Pozdrawiam, Matej ☺

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przed chwilą oglądałem tego GF-8250, właściwie to jeszcze stoję pod TT :D

Fajny, tylko cyferki ciut przymałe i chude.

Czytelny jest ale jak się człowiek przyzwyczai do większych i grubszych to od razu to się rzuca w oczy.

Świetny ten Mudman camo, szkoda że mimo promo dwa razy droższy od podstawowej wersji :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo ma radio :)

Edytowane przez DamianDe

<p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przed chwilą oglądałem tego GF-8250, właściwie to jeszcze stoję pod TT :D

Fajny, tylko cyferki ciut przymałe i chude.

Czytelny jest ale jak się człowiek przyzwyczai do większych i grubszych to od razu to się rzuca w oczy.

Świetny ten Mudman camo, szkoda że mimo promo dwa razy droższy od podstawowej wersji :|

I co, bierzesz coś?

Pozdrawiam, Matej ☺

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo ma radio :)

Bez radia tej wersji nie ma  ;)

I co, bierzesz coś?

Pozdrawiam, Matej ☺

Na pewno nie w tych cenach co tu wołają  :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to wiadomo, ale czy tak w ogóle na coś się zdecydowałeś?

Pozdrawiam, Matej ☺

Jeszcze nie, sam nie wiem czy w ogóle coś potrzebuję.

Chyba o to chodzi co zawsze, o szukanie, zastanawianie, kliknięcie, czekanie ... i potem znów to samo  <_<

Myślałem też o Kingu GXW-56, nie do noszenia, do mania, ale sam nie wiem czy tylko do mania jest sens.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba o to chodzi co zawsze, o szukanie, zastanawianie, kliknięcie, czekanie ... i potem znów to samo <_<

Myślałem też o Kingu GXW-56, nie do noszenia, do mania, ale sam nie wiem czy tylko do mania jest sens.

Mnie King za nic nie pasuje, ale Frogman już bardzo.

Ja mam tak, że jak już kupię to się nie mogę doczekać. Jak już paczka u mnie to myślę co by tu teraz wykombinować ;) w sumie nie potrzebuję więcej zegarków ale gdzieś tam MTG w głowie siedzi.... Gw-9300CM GW-9400CMJ i tak w kółko, echch :(

Pozdrawiam, Matej ☺

Dziś ma dojechać :D

Właśnie o to mi chodziło, czy zmieści się żaba, bo podają szerokość przegródki 4,5cm.

EDIT:

Właśnie dojechał FROG - Niesamowity !

Rozmiar idealny, a o to najbardziej się bałem. Zgrabniejszy niż na zdjęciach i ta ergonomia :)

Graty!

A tak wyglądają Roman, Żaba i EQB 500 w tym pudełku 438f15917d37d90b6bf73b7b61bc6792.jpg

Prawy dolny synka - uparł się, że jeden z jego też ma być w pudełku ;)

Pozdrawiam, Matej ☺

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:D :D no to ja Ci powiem że na 100% nic nie potrzebujesz - ale potrzeby u nas nie mają najmniejszego znaczenia. 

Ja miałem na ten rok plan zakupu TYLKO dwóch zegarków - jeszcze się styczeń nie skończył a trzy mi przybyły, jeden ten co planowałem czyli MT-G, a poza planowo GW-9400CMJ i poskładany żółty GW-7900  :huh:  plan zakupowy się poszerzył o GW-9300 i GF-8250 niemniej najwyżej na liście jest planowany z MT-G,  GW-A1100KH-3AJF - a jak pisałem jeszcze się styczeń nie skończył...  no i oczywiście nie potrzebuję żadnego z nich, bo i po co?  :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kruca specjalnie wlazłem na forum myśląc - Waldzior nas lubi, tu wrzuci więcej...ale nie :P [foch]

Z innej beczki...znacie jakieś fajne blogi o G, coś w stylu http://50-gs.blogspot.com/ ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie tak na szybko po pracy, bez synchro i jakość słaba, ale też teraz sprzętu nie mam odpowiedniego do zdjęć.

Na moim skromnym 17,5cm. nadgarstku:

e61e38dcc85ea228med.jpg

15c41db4e071e440med.jpg

i z kolegą. Dekiel 30-tki ciężko przebić
55f6b232930b30ddmed.jpg

Matej - dzięki za wsparcie i zdjęcie pudełka :)

Daito - przecie 21cm. to istny potwór nie nadgarstek :)

Dobra idę bawić się przyciakami.

Pozdrawiam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Daito - przecie 21cm. to istny potwór nie nadgarstek :)

No nie narzekam - ale moim skromnym zdaniem GWF i GPW zasługują na grubszą od mojej rąsię ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kruca specjalnie wlazłem na forum myśląc - Waldzior nas lubi, tu wrzuci więcej...ale nie :P [foch]

Już aparat schowałem :)

Jutro będzie więcej :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nie narzekam - ale moim skromnym zdaniem GWF i GPW zasługują na grubszą od mojej rąsię ;)

Grubsze mają tylko drwale  ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grubsze mają tylko drwale  ;)

No i wszystko jasne :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie techniczne o baterię w GW-7900B. Od kiedy nastała zima i zegarek więcej w cieniu przebywa, niż na słońcu (pod kurtką lub w gablotce w domu) bateria szybko zeszła na poziom M, a potem wraz z upływem czasu na L (wtedy nie widać części info na wyświetlaczu, za to jest widoczny napis LOW). W warunkach ogólnej szarówki próbowałem ładować go delikatnie pod małej mocy LEDem (taki halogenek sufitowy zamontowane we wnęce w ścianie). Po kilku dniach wskoczył na M, jednak ten stan nie trwał długo, gdyż szybko z powrotem było L. A obecnie (po ok. 2-3 tygodniach leżenia w gablotce) wyłączył się zupełnie. Nie reaguje na żaden przycisk, wyświetlacz czarny jak smoła.

I teraz pytanie: zepsuł się, czy potrzebuje czasu na załadowanie, zanim znów uraczy mnie wyświetlaniem godziny ? I jak długo w warunkach ograniczonego naświetlenia może utrzymać się stan M, bo wydaje mi się, że dość krótko ? Samo ładowanie z L na M trwa długo, ale mam świadomość, że stan M również ma pewien zakres, przy czym nie wiadomo, czy zegarek znajduje się w dolnym zakresie, czy górnym (blisko momentu przełączenia na L)...

"So next time someone complains that you have made a mistake, tell him that may be a good thing. Because without imperfection, neither you nor I would exist."  Stephen Hawking

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest głęboko niedoładowany i takie cuda się dzieją .

Potrzebuje teraz dużo słońca i tyle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze TT chyba został, tylko drożej :(

Pozdrawiam, Matej ☺

W TT to jest jeszcze sporo, walają się po galeriach, już w trzech punktach je widziałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba w Diament i TT są (były) po 1400.

Edytowane przez piowa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi