Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MasterFan

PODFORUM MIŁOŚNIKÓW ZEGARKÓW CASIO G-SHOCK !

Rekomendowane odpowiedzi

mudmaster za 2koła

"Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Watchshop? Jak weźmiesz dwa i jednego sprzedasz, to wychodzi nawet poniżej 2k. Na zegarki kupione w UE z europejską kartą gwarancyjną Zibi daje 2 lata, a nie rok gwarancji. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak tam niestety ja dwóch nie kupię

"Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A nad czym się tutaj zastanawiać?

Taniej o 9 paczek bierz :)

Pewnie i tak niedługo sprzedasz a przy odsprzedaży używki takiej różnicy w cenie nie uzyskasz bo od zibi ;)

Rok wystarczy aby sprawdzić czy zegarek dobrze bangla a jak bangla to będzie i dalej banglał ^_^

Lepiej bym tego nie ujął! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mistrz17 PW już do Ciebie się pisze:)

I zaraz Mistrz17 będzie miał swojego wymarzonego Mudmastera poniżej 2k. Forum to bardzo dobra rzecz. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:D coś musi zastąpić blaszaka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale dziś i tak cena nie jest najniższa. Któregoś dnia był coś w okolicach 2250 wyjściowej. Czasem warto się wstrzymać parę dni i wyczekać dobrej ceny, ale w sumie przy ogólnej wartości zegara to już ułamki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

YnMtMS1mODQ0MTlkMmIzZTViODI0MDE1OTU0MGUx

Wersja for lato 2k17  teraz jeszcze tylko pasek od GA-100 z podwójnymi dziurkami i będzie projekt skończony.

GW-9400 1ER,GW-9430,GW-9200 1ER, GD-400-4ER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale dziś i tak cena nie jest najniższa. Któregoś dnia był coś w okolicach 2250 wyjściowej. Czasem warto się wstrzymać parę dni i wyczekać dobrej ceny, ale w sumie przy ogólnej wartości zegara to już ułamki.

Na pasek będzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ciekawy projekt. Fajniej by chyba te śruby wyglądały, gdyby gniazdo pod imbus miały o rozmiar większe albo były Torxami, ale generalnie i tak wygląda super. :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość ROLMEGA

Wersja for lato 2k17  teraz jeszcze tylko pasek od GA-100 z podwójnymi dziurkami i będzie projekt skończony.

Ten 7900 pasuje na średnio duży (około 19,5 cm)  ale raczej płaski nadgarstek?

Te skrzydełka czy jak to nazwać, nie przeszkadzają, można je zdemontować, czy muszą być na stałe? Jak on ma montowany pasek zwyczajne teleskopy czy śrubki?

Edytowane przez DawPi
Nie cytujemy zdjęć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam coś 17/17,5 cm i pasuje idealnie przez skrzydełka właśnie bo tak by znowu pasek odstawał. A ten mocowany jest na teleskopach i jest ruchomy jak w GD-350 a nie na sztywno jak w 95% modeli a skrzydełka można bez problemu wymontować ale wygląda wtedy troszkę dziwnie :) Ogólnie zegarek mega wygony, lekki i solidnie wykonany a to model już troszkę stary. Do tego ma najgłośniejszy alarm z tych zegarków co posiadam. A z minusów to brak godziny w stoperze i ten pasek z jednym rzędem dziurek i spłaszczona zapinką ale to detale :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość ROLMEGA

Dzięki

Stary ale ma wszystko co potrzeba - solar I radio, no i nòwkę cały czas jeszcze można kupić, ruchomy pasek, super!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki

Stary ale ma wszystko co potrzeba - solar I radio, no i nòwkę cały czas jeszcze można kupić, ruchomy pasek, super!

Tak jednak co klasyka jak 7900,6900,56xx to klasyka i nowe modele mogą im tylko zazdrościć a Casio zamiast coś fajnego wydać to wolą zrobić 58 wersję GA-100. Ale niestety taka jest potrzeba rynku bo to się sprzedaje <_<  Teraz tylko dorwać z powrotem GW-6900.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żabol773c544ad34cc557fdb90896521ec6f3.jpg

"Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."

Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

G-Mario, jak to GD-350 leży? Bo właśnie myślałem o tym modelu, żeby go sobie skądś zorganizować do testu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pamiętasz jak Ci pisałem o skrzydełkach w gw7900?tu jest identycznie jeśli chodzi o moje odczucia.natomiast sam zegarek bardzo mi się podoba,chociaż wolę pozytyw który akurat został w domu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki, w takim układzie będę musiał się za nim rozejrzeć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z offtopem tutaj, ale na bazarku wisi również:

Jak komuś zalega w szufladzie ekran LCD do DW-6900 lub cały moduł, to chętnie odkupię jeżeli planujecie porządki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zauważyliście ze jak sie spojrzy na frogmana poziomo tak zeby te dwie śruby były na gorze to zegarek wyglada jak żabia morda?;p

Edytowane przez kacprzak1991

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakoś mam za słaba wyobraźnię, żeby to zobaczyć :)

U mnie dziś w podróży metalowo

IMG_20170518_092443.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi