Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MasterFan

PODFORUM MIŁOŚNIKÓW ZEGARKÓW CASIO G-SHOCK !

Rekomendowane odpowiedzi

Czerwona ramka w kwadracie to jest to! A Roman żółtych slipkach też niczego sobie   ;)

Otóż to i dlatego oferta sprzedaży Romka w żółtych gaciach poszła precz :D

Też mam coś koło 20cm + i nie przeszkadza mi ani mała kostka ani King - zresztą ogólnie żaden zegarek mi nie przeszkadza, a jeśli nawet się zdarzy to nie z powodu rozmiaru ;)

A miałem już nie kupować Kinga, dzięki Piotrek post-33253-0-90791500-1510163904.gif

No źli ludzie jesteście  :wacko:  Przed chwilą dwa dzikie pomysły miałem:

- powrót do Kinga, ale przypomniałem go sobie na moim nadgarstku i prawie kliknąłem na "buy now" na japońskim ebayu

No patrz Pan, też mnie dzisiaj naszło ;)

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tommly bierz gxw:) będziesz Pan zadowolony:)

A właśnie chyba miałem do Pana uderzyć o małe co nieco :D

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej. W temacie Mudmana (GW 9000A ) mógłbym coś napisać bo przez ostatnie 9 lat był  to mój jedyny zegarek. Noszony można powiedzieć 24/7. A przeżył dużo.. począwszy od kąpieli w słonych morzach (+ 35C) do pracy w chłodni (-20c). Oczywiście parował... i nie piszcie że nie będzie to Wam przeszkadzać bo będzie. W ciągu 9 lat wymieniony pasek i bezel, niestety ostrej rowerowej gleby na asfalcie nie wytrzymał. Kilka dni temu nie wiem dlaczego pękła wewnętrzna szybka i teraz po każdym myciu, kąpieli jest całkowicie zaparowany. Na dworze tez zaraz paruje także przeszedł na emeryturę i leży na półce. Oczywiście elektronika, solar cały czas sprawny. Szukam zastępcy. Chciałbym trochę większy gabarytowo. Celuję w Kinga ale muszę znaleźć w dobrych pieniądzach. No chyba że nie wiem nową kopertę czy jak to się tam nazywa do GW. Jeżeli chodzi o wypustki na deklu to mi przez jakiś czas przeszkadzały, o ile pamiętam swędziała skóra. Zegarek nigdy nie był szanowany, wycierany szmatką itp. itd. typowy wół roboczy. Szkło wydaje się być dobrze osadzone bo do dzisiaj ryski nie mam. 

Edytowane przez G_Man

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam noszę się z zamiarem kupna G shock jako ze długo nie nosiłem zegarków mój wybór pada na G-100-1BVMUR czy może ktoś posiada taki zegarek i może się wypowiedzieć?? Mało informacji znalazłem a i zibi ma juz chyba tylko te nowe. Gdzie kupić żebym się nie naciać ?

Edytowane przez Busz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To raczej kwestia psychy, zawsze będzie wydawał się za duży, zależy jak do tego podejdziesz :)

Nie ma za dużych zegarków.

Są tylko za małe nadgarstki.

;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość sskendo

Dwa piękne zegarki :)

Wysłane przy użyciu Tapatalka

Bajer zestaw! Sam się nad kostką intensywnie zastanawiam. Szkoda, że nadchodząca wersja 1983 jest w negatywie...

Edytowane przez sskendo
Nie cytujemy zdjęć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

;)

Tak, ale akurat tu bardziej chodzi o głowę no bo skoro przytył 15kg to nawet zakładając, że ważył 65kg to daje mu 80kg, a skoro przy 80 wydaje się" za duży " to i przy 90 będzie tak go widział :)

Ten zegarek poprostu ma wyglądać na byka, taki jego urok. Jak ktoś wcześniej nosił kwadrata no to trzeba się przestawić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

;)

Nie ma za małych zegarków.

Są tylko za duże nadgarstki 

;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, to mój :)

Przyjechał chyba 2 listopada jakoś tak

Wysłane przy użyciu Tapatalka

Mój będzie jutro :)

Idealnie oszacowałeś :)

Graty :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę koloru w taka pogodę dobrze robi :)

No daje po oczach :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak zobaczyłem na FB to odrazu skojarzyło mi się z tymi co szkiełka oklejają folią :D można prościej... :P

B288UGS.jpg

Edytowane przez murcins

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko z odczytaniem godziny problem :) ale od czego są telefony:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Capri

Nie dobrze, można dekielek porysować  :angry:

:P  :P  :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak zobaczyłem na FB to odrazu skojarzyło mi się z tymi co szkiełka oklejają folią :D można prościej... :P

:lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj tam oj tam... co Wam ta folia przeszkadza???

:)

DSC09363.jpg

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj tam oj tam... co Wam ta folia przeszkadza???

Mnie absolutnie nie przeszkadza pod warunkiem że nie jest na moim zegarku  :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi