Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MasterFan

PODFORUM MIŁOŚNIKÓW ZEGARKÓW CASIO G-SHOCK !

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, pytanie do znawców. Chciałbym przełożyć mechanizm z DW-5600BB do DW-5600TB. Niby banał, ale wolę zapytać, bo coś mi nie gra. Jak leżą koło siebie, to koperta od TB wydaje się minimalnie większa od BB. Czy to moja jakaś schiza i oba są identycznej wielkości co do milimetra, i co za tym idzie mechanizmy też pasują jak ulał? Być może ta kolorystyka żółtej kostki ją minimalnie powiększa, ale wolę zapytać zanim je rozkręcę. Z góry dzięki za odpowiedź. Pzdr.

Edytowane przez seeby

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 11.06.2024 o 16:19, seeby napisał(-a):

Witam, pytanie do znawców. Chciałbym przełożyć mechanizm z DW-5600BB do DW-5600TB. Niby banał, ale wolę zapytać, bo coś mi nie gra. Jak leżą koło siebie, to koperta od TB wydaje się minimalnie większa od BB. Czy to moja jakaś schiza i oba są identycznej wielkości co do milimetra, i co za tym idzie mechanizmy też pasują jak ulał? Być może ta kolorystyka żółtej kostki ją minimalnie powiększa, ale wolę zapytać zanim je rozkręcę. Z góry dzięki za odpowiedź. Pzdr.

Zawsze przecież możesz zmierzyć obie koperty, ale generalnie to taki sam zegarek, więc i moduły powinno się udać przełożyć bez problemu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Część koledzy. Ma ktoś może wiedzę jakie modele G shock posiadają funkcję wschodów i zachodów słońca?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi