tomaliusz 23134 #61726 Napisano 12 Stycznia 13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eM_ 37340 #61727 Napisano 12 Stycznia 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 63081 #61728 Napisano 12 Stycznia 12 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8960 #61729 Napisano 14 Stycznia 13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neclocus 300 #61730 Napisano 15 Stycznia (edytowane) GW-9100 Gulfman Ti jest juz ze mna 8 lat, czasem go nosze ale nie w tym rzecz... zupelnie 'nie siedze' w G-Shock'ach a potrzebuje komus zrobic prezent, mialby to byc jakis G-Shock cos w stylu DW-5000R ale wiem ze to dosc trudna do zdobycia sztuka. Mozecie doradzic cos w tym stylu? Chetnie 'kostka' i zakrecany dekiel, moze solar, na pewno zadne Frogi czy Mudy albo wskazowki na tarczy, ma byc klasyka TIA Edytowane 15 Stycznia przez neclocus ort. 5 Są ludzie, którzy przez całe życie spogladają na zegarek, a mimo to zawsze się spóźniają. (A. Czechow) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Himan 8349 #61731 Napisano 15 Stycznia Było pukane 😁 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23134 #61732 Napisano 15 Stycznia 2 minuty temu, Himan napisał(-a): Było pukane 😁 Poka 😊 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Himan 8349 #61733 Napisano 15 Stycznia Mam nadzieję że to ostatnie stadium G-SHOCK'owej choroby, króliczek został złapany, chyba najwyższy czas przystopować 🙂 Znany i lubiany DC czyli MRG-G1000 ,,AKAGANE'' 19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23134 #61734 Napisano 15 Stycznia Gratuluję ☺️ Też swego czasu na niego polowałem ale niestety się nie udało 🤷 Może kiedyś ... Tak czy inaczej jest super! Jeszcze raz graty 👏 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Himan 8349 #61735 Napisano 15 Stycznia 24 minuty temu, tomaliusz napisał(-a): Gratuluję ☺️ Też swego czasu na niego polowałem ale niestety się nie udało 🤷 Może kiedyś ... Tak czy inaczej jest super! Jeszcze raz graty 👏 Dzięki, to akurat był nieplanowany zakup ponieważ nabyłem jakiś czas temu wersję G1000D-1A, miał to być pierwszy i zarazem ostatni MR-G w kolekcji, ale trafiłem jakiś czas temu na tego gagatka, cena i stan były tak dobre ,że w końcu uległem, pewnie gdybym odpuścił to bym żałował za jakiś czas, bo aktualnie tych zegarków jest już bardzo mało na rynku wtórnym w stanie godnym uwagi, wersja DC od bardzo dawna chodziła mi po głowie, ale w pewnym momencie stwierdziłem że odpuszczam temat, jednak los bywa przewrotny i..... co się odwlecze to nie uciecze😉 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepepatryk 11979 #61736 Napisano 15 Stycznia 4 godziny temu, neclocus napisał(-a): GW-9100 Gulfman Ti jest juz ze mna 8 lat, czasem go nosze ale nie w tym rzecz... zupelnie 'nie siedze' w G-Shock'ach a potrzebuje komus zrobic prezent, mialby to byc jakis G-Shock cos w stylu DW-5000R ale wiem ze to dosc trudna do zdobycia sztuka. Mozecie doradzic cos w tym stylu? Chetnie 'kostka' i zakrecany dekiel, moze solar, na pewno zadne Frogi czy Mudy albo wskazowki na tarczy, ma byc klasyka TIA Moim zdaniem GW-5000/GW-5000U bedzie idealny. Podobno w lutym będą nowe wariacje tego modelu, może warto poczekać. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ilear 78 #61737 Napisano 16 Stycznia G1010D-7ADR dorwany w Japonii 🥰 13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23134 #61738 Napisano 17 Stycznia 11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 63081 #61739 Napisano 17 Stycznia 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8960 #61740 Napisano 17 Stycznia Pożeganlne foto przed zmianą miejsca stałego pobytu. 13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eM_ 37340 #61741 Napisano 17 Stycznia 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 63081 #61742 Napisano 17 Stycznia 11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eM_ 37340 #61743 Napisano 18 Stycznia 13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eM_ 37340 #61744 Napisano 19 Stycznia 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 154632 #61745 Napisano 19 Stycznia Plaża po sztormach😱 13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neclocus 300 #61746 Napisano 19 Stycznia dosc szybko poszlo, okazalo sie ze nie az taki trudny do zdobycia, prezent dla syna juz u mnie : ) nie moglem oprzec sie pokusie przymierzenia zanim trafi w rece jubilata i pierwsze wrazenie ze lepiej uklada sie na nadgarstku niz moj Gulfman ale szkoda ze pasek jest wezszy @pepepatryk podziekowania za rzeczowe sugestie i utwierdzenie w wyborze 13 Są ludzie, którzy przez całe życie spogladają na zegarek, a mimo to zawsze się spóźniają. (A. Czechow) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepepatryk 11979 #61747 Napisano 19 Stycznia 31 minut temu, neclocus napisał(-a): dosc szybko poszlo, okazalo sie ze nie az taki trudny do zdobycia, prezent dla syna juz u mnie : ) nie moglem oprzec sie pokusie przymierzenia zanim trafi w rece jubilata i pierwsze wrazenie ze lepiej uklada sie na nadgarstku niz moj Gulfman ale szkoda ze pasek jest wezszy @pepepatryk podziekowania za rzeczowe sugestie i utwierdzenie w wyborze Przyjemność po mojej stronie. Gratuluję!! 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 63081 #61748 Napisano 20 Stycznia 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84570 #61749 Napisano 20 Stycznia W dniu 15.01.2025 o 19:48, Himan napisał(-a): Mam nadzieję że to ostatnie stadium G-SHOCK'owej choroby, króliczek został złapany, chyba najwyższy czas przystopować 🙂 Znany i lubiany DC czyli MRG-G1000 ,,AKAGANE'' Gratuluję. Piękna sztuka. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Himan 8349 #61750 Napisano 20 Stycznia Godzinę temu, kornel91 napisał(-a): Gratuluję. Piękna sztuka. Dzięki wielkie, na zdjęciach w sztucznym świetle ciężko pokazać jego wszystkie walory, ale na żywo prezentuje się rewelacyjnie😉 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach