Sulej 243 #62651 Napisano 10 godzin temu Mam DW-5600BB, w którym chciałem wymienić baterię ale rozsypał się w nim bezel podczas demontażu (zegarek był styrany). Czy możecie polecić mi jakieś strony, gdzie mogę kupić jakiś fajny bezel i od razu uszczelkę? Czy takie bezele mają w zestawie "szybkę" czy to też muszę kupić osobno? Oryginalna jest porysowana. Z góry dziękuję za odpowiedź. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 68676 #62652 Napisano 8 godzin temu 1 godzinę temu, Sulej napisał(-a): Mam DW-5600BB, w którym chciałem wymienić baterię ale rozsypał się w nim bezel podczas demontażu (zegarek był styrany). Czy możecie polecić mi jakieś strony, gdzie mogę kupić jakiś fajny bezel i od razu uszczelkę? Czy takie bezele mają w zestawie "szybkę" czy to też muszę kupić osobno? Oryginalna jest porysowana. Z góry dziękuję za odpowiedź. To chcesz kupić bezel czy kopertę 🤔🤔🤔 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sulej 243 #62653 Napisano 8 godzin temu Rozumiem, że szybka jest tylko z kopertą? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 68676 #62654 Napisano 7 godzin temu 56 minut temu, Sulej napisał(-a): Rozumiem, że szybka jest tylko z kopertą? Tak. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach