tommly 12158 #62676 Napisano Sobota o 21:04 15 minut temu, nav napisał(-a): No to wybór staje się dużo prostszy Już dokonany, zaraz po pierwszym moim wpisie, ryzyk fizyk A najwyżej dokupię GW-9400Y do kompletu 😂 1 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 69403 #62677 Napisano Sobota o 21:19 15 minut temu, tommly napisał(-a): Już dokonany, zaraz po pierwszym moim wpisie, ryzyk fizyk A najwyżej dokupię GW-9400Y do kompletu 😂 A jaka wersja 🤔🤔🤔 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 12158 #62678 Napisano Sobota o 22:26 Godzinę temu, TomcioMiki napisał(-a): A jaka wersja 🤔🤔🤔 A jest we wcześniejszym poście, taka zagadka 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 69403 #62679 Napisano Sobota o 22:33 6 minut temu, tommly napisał(-a): A jest we wcześniejszym poście, taka zagadka 🤔🤔🤔 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 12158 #62680 Napisano Sobota o 23:19 45 minut temu, TomcioMiki napisał(-a): 🤔🤔🤔 Si senor 1 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 69403 #62681 Napisano Niedziela o 00:38 Godzinę temu, tommly napisał(-a): Si senor Choć mi się bardziej to podoba 🤗 🤗 🤗 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 12158 #62682 Napisano Niedziela o 08:51 8 godzin temu, TomcioMiki napisał(-a): Choć mi się bardziej to podoba 🤗 🤗 🤗 Ujdzie Ale tutaj zgodnie z wcześniejszą rozmową trzeba go ładować raz na jakiś czas, negatyw, no i jednak ciężej wymienia się paski. 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
walerian 52 #62683 Napisano Niedziela o 11:29 (edytowane) Hej. Mały, utylitarny mod z Ali. Bezel i bransoleta frezowane (zawias bransoletki również). Kolor czarny- mocno przetarłem włókniną. Jakość dobra/ bardzo dobra. Czepiałbym się dwóch ogniw, które wchodzą z obu stron do zapięcia - mają minimalnie mniejszą szerokość od pozostałych ogniw. Wymienne ogniwa są łączone za pomocą bardzo krótkich teleskopów - pierwszy raz spotkałem się z takim systemem. Zawsze albo sztywne wybijane piny albo śruby. Cena ok 170 zł za komplet. Czy warto? Jak najbardziej 🤠 Edytowane Niedziela o 14:29 przez walerian Nowe zdjęcia 11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 87352 #62684 Napisano Niedziela o 19:11 11 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4606 #62685 Napisano Poniedziałek o 09:38 Teraz taka dosyć duża wrzawa pod względem nowych kość fullmetal z wyświetlaczem MIP a ja pokaże wam coś co przeszło bokiem i niestety przez pewnie kiepską sprzedaż zostało wycofane z produkcji. Uwielbiam ten zegarek bo jest: fullmetalem z zakręcanym deklem (ta sama budowa co B5000) Nie ma Bluetooth Jest wskazówkowy (uwielbiam wskazówkowe G) i z automatu odpadają wszystkie problemy z kątami wyświetlacza. 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7250 #62686 Napisano Poniedziałek o 10:23 A ja z tych trzech i tak wybieram stalową kostkę z klasycznym wyświetlaczem. Taki dziaders ze mnie 2 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fonfelinni 233 #62687 Napisano Poniedziałek o 17:26 Ze mnie tez i nadal uwazam, ze DW5035 to najlepsza kostka jaka wyszla 😉 Wlasciwie, ktos wie dlaczego na wieksza skale Casio nie stosowalo wyswietlacza LCD, ktory jest m.in w DW5035? Swietna czytelnosc, brak problemow 'z katami', wzorowe podswietlenie, a nie zaroweczka 😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pg1972 385 #62688 Napisano Środa o 14:45 (edytowane) Dzisiaj przyszedł. Obiecywałem sobie, że kolejne będą już tylko z solarem, ale mam słabą silną wolę... Edytowane Środa o 14:46 przez pg1972 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alpaczino 41975 #62689 Napisano Środa o 23:24 Dzisiaj przyszedł. Obiecywałem sobie, że kolejne będą już tylko z solarem, ale mam słabą silną wolę... Ja tylko od siebie dodam, że Casioak'i są piękne i ten tylko to potwierdza. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 12158 #62690 Napisano 22 godziny temu W dniu 18.01.2026 o 01:38, TomcioMiki napisał(-a): Choć mi się bardziej to podoba 🤗 🤗 🤗 Oglądałem i mierzyłem dzisiaj identycznego. Bardzo fajnie leży, lepiej od GW-9500, tylko ta cena w TT 🤯 no i szkoda też, że trzeba go ładować. Już mam 2 smarty, wystarczy. 1 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 69403 #62691 Napisano 14 godzin temu 8 godzin temu, tommly napisał(-a): Oglądałem i mierzyłem dzisiaj identycznego. Bardzo fajnie leży, lepiej od GW-9500, tylko ta cena w TT 🤯 no i szkoda też, że trzeba go ładować. Już mam 2 smarty, wystarczy. Chyba z tym ładowaniem nie jest tak źle, ale niech się wypowiedzą Ci co mają 🤔🤔🤔 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alpaczino 41975 #62692 Napisano 11 godzin temu Chyba z tym ładowaniem nie jest tak źle, ale niech się wypowiedzą Ci co mają Nie jest źle.Przy normalnym użytkowaniu latem, kiedy jest wystawiony na działanie słońca, praktycznie nie trzeba doładowywać. Zimą, pod rękawem (np. na nartach) wytrzymuje bez ładowania ok. dwa tygodnie a przy intensywnym użytkowaniu (łączenia, GPS, puls, itd.) - tydzień.Pokazywanych graficznie jest pięć poziomów naładowania baterii - cztery pola w bateryjce i alternatywnie napis w bateryjce "HIGH". Solarnie maksymalnie można naładować tylko do tych czterech pól na bateryjce - (jej symbol pokazuje, że jest pełna). Aby pojawił się w niej napis "HIGH" trzeba ładować z sieci.W szufladzie, nieużywany zegarek może leżeć nawet rok.Mam nadzieję, że w wystarczająco jasny sposób zaspokoiłem Waszą ciekawość. P.S.On jest mało "smartowy" i w razie potrzeby wszystko można wyłączyć i wtedy jest "zwykłym" zegarkiem. 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 69403 #62693 Napisano 10 godzin temu 58 minut temu, alpaczino napisał(-a): Nie jest źle. Przy normalnym użytkowaniu latem, kiedy jest wystawiony na działanie słońca, praktycznie nie trzeba doładowywać. Zimą, pod rękawem (np. na nartach) wytrzymuje bez ładowania ok. dwa tygodnie a przy intensywnym użytkowaniu (łączenia, GPS, puls, itd.) - tydzień. Pokazywanych graficznie jest pięć poziomów naładowania baterii - cztery pola w bateryjce i alternatywnie napis w bateryjce "HIGH". Solarnie maksymalnie można naładować tylko do tych czterech pól na bateryjce - (jej symbol pokazuje, że jest pełna). Aby pojawił się w niej napis "HIGH" trzeba ładować z sieci. W szufladzie, nieużywany zegarek może leżeć nawet rok. Mam nadzieję, że w wystarczająco jasny sposób zaspokoiłem Waszą ciekawość. P.S. On jest mało "smartowy" i w razie potrzeby wszystko można wyłączyć i wtedy jest "zwykłym" zegarkiem. No to w czym problem, pobawić się przez tydzień i starczy można nosić. Dzięki 🤗 🤗 🤗 12 godzin temu, tommly napisał(-a): Oglądałem i mierzyłem dzisiaj identycznego. Bardzo fajnie leży, lepiej od GW-9500, tylko ta cena w TT 🤯 no i szkoda też, że trzeba go ładować. Już mam 2 smarty, wystarczy. Tak że kupuj śmiało 😁😁😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 12158 #62694 Napisano 8 godzin temu 2 godziny temu, alpaczino napisał(-a): Nie jest źle. Przy normalnym użytkowaniu latem, kiedy jest wystawiony na działanie słońca, praktycznie nie trzeba doładowywać. Zimą, pod rękawem (np. na nartach) wytrzymuje bez ładowania ok. dwa tygodnie a przy intensywnym użytkowaniu (łączenia, GPS, puls, itd.) - tydzień. Pokazywanych graficznie jest pięć poziomów naładowania baterii - cztery pola w bateryjce i alternatywnie napis w bateryjce "HIGH". Solarnie maksymalnie można naładować tylko do tych czterech pól na bateryjce - (jej symbol pokazuje, że jest pełna). Aby pojawił się w niej napis "HIGH" trzeba ładować z sieci. W szufladzie, nieużywany zegarek może leżeć nawet rok. Mam nadzieję, że w wystarczająco jasny sposób zaspokoiłem Waszą ciekawość. P.S. On jest mało "smartowy" i w razie potrzeby wszystko można wyłączyć i wtedy jest "zwykłym" zegarkiem. O i takie odpowiedzi lubię, z pierwszej ręki. Dzięki 👊 2 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 69403 #62695 Napisano 3 godziny temu 4 godziny temu, tommly napisał(-a): O i takie odpowiedzi lubię, z pierwszej ręki. Dzięki 👊 No i świetnie wygląda 😁😁😁 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach