Artur74 64256 #62876 Napisano 27 Kwietnia 11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 75134 #62877 Napisano 27 Kwietnia 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Radomadre 3471 #62878 Napisano 28 Kwietnia 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pg1972 588 #62879 Napisano 28 Kwietnia 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artur74 64256 #62880 Napisano 28 Kwietnia 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 75134 #62881 Napisano 28 Kwietnia W dniu 25.04.2026 o 12:04, TomcioMiki napisał(-a): Umyty 😁😁😁 Zamawiamy nowe, te już ktoś zmasakrował, dobrze że się wykreciły 😁😁😁 Czekamy na pasek i wkręty 😁😁😁 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MJRegul 872 #62882 Napisano 29 Kwietnia (edytowane) NGD Edytowane 29 Kwietnia przez MJRegul 9 ⌚ Breitling, Citizen, Dan Henry, G-Shock, Hamilton, Tag Heuer ⌚ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MJRegul 872 #62883 Napisano 30 Kwietnia (edytowane) Kolejny dzień dniem NGD Ach jak ja lubię zakupy w JPN Yebaniutki ale to przystojny jegomość jest. Edytowane 30 Kwietnia przez MJRegul 14 ⌚ Breitling, Citizen, Dan Henry, G-Shock, Hamilton, Tag Heuer ⌚ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artur74 64256 #62884 Napisano 30 Kwietnia 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MJRegul 872 #62885 Napisano 1 Maja 1 maja, wszyscy z domu wygonieni, w końcu mogę robić to co chcę 🫨 10 ⌚ Breitling, Citizen, Dan Henry, G-Shock, Hamilton, Tag Heuer ⌚ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 75134 #62886 Napisano 1 Maja Godzinę temu, MJRegul napisał(-a): 1 maja, wszyscy z domu wygonieni, w końcu mogę robić to co chcę 🫨 Jesteś we wrocku 🤔🤔🤔 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MJRegul 872 #62887 Napisano 1 Maja 11 minut temu, TomcioMiki napisał(-a): Jesteś we wrocku 🤔🤔🤔 355km od Wrocka niestety 1 ⌚ Breitling, Citizen, Dan Henry, G-Shock, Hamilton, Tag Heuer ⌚ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 75134 #62888 Napisano 1 Maja (edytowane) 2 godziny temu, MJRegul napisał(-a): 355km od Wrocka niestety Ja dzisiaj w pracy a Żona z synem pojechała na rekord 😁😁😁 Jak by co na nadgarstku G shock 😁😁😁 Edytowane 1 Maja przez TomcioMiki 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pg1972 588 #62889 Napisano 2 Maja 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4998 #62890 Napisano 2 Maja 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nav 13732 #62891 Napisano 2 Maja 6 minut temu, Burns napisał(-a): Oba fajne, a ten z czerwoną obwódką fajniejszy 🙂 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eM_ 43796 #62892 Napisano 2 Maja 12 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 75134 #62893 Napisano 2 Maja 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptaku2 9 #62894 Napisano 3 Maja 18 godzin temu, nav napisał(-a): Oba fajne, a ten z czerwoną obwódką fajniejszy 🙂 Jak rozumiem DW-5000R? Mi też wizualnie bardziej się podoba. Mam DW-5600 ale nie lubię tego mocowania na śrubki (jedna mi już się wyrobiła), więc zaczynam patrzeć na coś solidniejszego - i tu zonk. DW-5000R wygląda super. Ale płacić tyle za niemal taki sam zegarek co mam... GW-5000U byłby ideałem gdyby nie był taki nijaki Już nawet patrzyłem na metalowego G-Shocka - ale dla mnie stalowa bransoleta jakoś średnio pasuje do brandu. Oczywiście jest tez czarna tytanowa ale pomijając cenę - za lekkie to i nie ufam tytanowi. Chociaż lubię czuć zegarek na ręku (mam Orange Monstera). Nawet już patrzyłem na te nowe modele z MIP ale tam póki co też śrubki. Więc póki co czekam co tam Casio wymyśli Bo wymyślają co chwila coś nowego. 0 Zim, Poljot Signal, Tissot Seastar, Stowa Flieger, G-Shock, Seiko Orange Monster. Budziki Slava, zegary Majak i Mołnia, Poljot De Luxe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nav 13732 #62895 Napisano 3 Maja 8 godzin temu, ptaku2 napisał(-a): Jak rozumiem DW-5000R? Mi też wizualnie bardziej się podoba. Mam DW-5600 ale nie lubię tego mocowania na śrubki (jedna mi już się wyrobiła), więc zaczynam patrzeć na coś solidniejszego - i tu zonk. DW-5000R wygląda super. Ale płacić tyle za niemal taki sam zegarek co mam... GW-5000U byłby ideałem gdyby nie był taki nijaki Już nawet patrzyłem na metalowego G-Shocka - ale dla mnie stalowa bransoleta jakoś średnio pasuje do brandu. Oczywiście jest tez czarna tytanowa ale pomijając cenę - za lekkie to i nie ufam tytanowi. Chociaż lubię czuć zegarek na ręku (mam Orange Monstera). Nawet już patrzyłem na te nowe modele z MIP ale tam póki co też śrubki. Więc póki co czekam co tam Casio wymyśli Bo wymyślają co chwila coś nowego. Kilka kostek przerobiłem, w tym screw backi, ale naturalnie nie wszystkie i moim ulubionym modelem jest GW M5610. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4998 #62896 Napisano 3 Maja 11 godzin temu, ptaku2 napisał(-a): Jak rozumiem DW-5000R? Mi też wizualnie bardziej się podoba. Mam DW-5600 ale nie lubię tego mocowania na śrubki (jedna mi już się wyrobiła), więc zaczynam patrzeć na coś solidniejszego - i tu zonk. DW-5000R wygląda super. Ale płacić tyle za niemal taki sam zegarek co mam... GW-5000U byłby ideałem gdyby nie był taki nijaki Już nawet patrzyłem na metalowego G-Shocka - ale dla mnie stalowa bransoleta jakoś średnio pasuje do brandu. Oczywiście jest tez czarna tytanowa ale pomijając cenę - za lekkie to i nie ufam tytanowi. Chociaż lubię czuć zegarek na ręku (mam Orange Monstera). Nawet już patrzyłem na te nowe modele z MIP ale tam póki co też śrubki. Więc póki co czekam co tam Casio wymyśli Bo wymyślają co chwila coś nowego. GW5000U nie jest nijaki, jak się ma go na żywo, ma jakąś taką ukrytą podświadomą moc, że jest bardziej premium, jakby z lepszych odmian materiałów był zrobiony. Ja nie przepadam na dłuższą metę za obcowaniem z zegarkami z gumy, plastiku, uretanu. Screwback przełożony z paska na kompozytową bransoletę powoduje, że nadgarstek skontaktowany mam w większości z metalem a guma jest tylko na wierzchu. Dzięki temu zegarek staje się całodniowym a nie tylko do sportu. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pg1972 588 #62897 Napisano 5 Maja Dzisiaj dotarł 13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jac-st 265 #62898 Napisano 5 Maja Od dziś w stali 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4998 #62899 Napisano 6 Maja 11 godzin temu, jac-st napisał(-a): Od dziś w stali co mu zrobiłeś ? 🤣🤪😁😄🙃😂 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MJRegul 872 #62900 Napisano 6 Maja Dzisiejsza zabawa w kolorowanki 💦 World Cup 98 odnowiony 💙 12 ⌚ Breitling, Citizen, Dan Henry, G-Shock, Hamilton, Tag Heuer ⌚ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach