Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MasterFan

PODFORUM MIŁOŚNIKÓW ZEGARKÓW CASIO G-SHOCK !

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 25.04.2026 o 12:04, TomcioMiki napisał(-a):

Umyty 😁😁😁

IMG_20260425_120133.jpg

IMG_20260425_120157.jpg

Zamawiamy nowe, te już ktoś zmasakrował, dobrze że się wykreciły 😁😁😁

IMG_20260425_120231.jpg

Czekamy na pasek i wkręty 😁😁😁

IMG_20260428_210034.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NGD

PXL_20260429_093455765.jpg

PXL_20260429_151400178~2.jpg

Edytowane przez MJRegul

Breitling, Citizen, Dan Henry, G-Shock, Hamilton, Tag Heuer 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, MJRegul napisał(-a):

1 maja, wszyscy z domu wygonieni, w końcu mogę robić to co chcę 🫨 

PXL_20260501_090733939.jpg

Jesteś we wrocku 🤔🤔🤔

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
11 minut temu, TomcioMiki napisał(-a):

Jesteś we wrocku 🤔🤔🤔

355km od Wrocka niestety

Breitling, Citizen, Dan Henry, G-Shock, Hamilton, Tag Heuer 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
2 godziny temu, MJRegul napisał(-a):

355km od Wrocka niestety

Ja dzisiaj w pracy a Żona z synem pojechała na rekord 😁😁😁

IMG-20260501-WA0006.jpg

Jak by co na nadgarstku G shock 😁😁😁

Edytowane przez TomcioMiki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, Burns napisał(-a):

IMG20260502150245.jpg

Oba fajne, a ten z czerwoną obwódką fajniejszy 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
18 godzin temu, nav napisał(-a):

Oba fajne, a ten z czerwoną obwódką fajniejszy 🙂

Jak rozumiem DW-5000R? Mi też wizualnie bardziej się podoba. Mam DW-5600 ale nie lubię tego mocowania na śrubki (jedna mi już się wyrobiła), więc zaczynam patrzeć na coś solidniejszego - i tu zonk. DW-5000R wygląda super. Ale płacić tyle za niemal taki sam zegarek co mam... GW-5000U byłby ideałem gdyby nie był taki nijaki :) Już nawet patrzyłem na metalowego G-Shocka - ale dla mnie stalowa bransoleta jakoś średnio pasuje do brandu. Oczywiście jest tez czarna tytanowa ale pomijając cenę - za lekkie to i nie ufam tytanowi.
Chociaż lubię czuć zegarek na ręku (mam Orange Monstera). Nawet już patrzyłem na te nowe modele z MIP ale tam póki co też śrubki. Więc póki co czekam co tam Casio wymyśli :) Bo wymyślają co chwila coś nowego.

Zim, Poljot Signal, Tissot Seastar, Stowa Flieger, G-Shock, Seiko Orange Monster. Budziki Slava, zegary Majak i Mołnia, Poljot De Luxe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8 godzin temu, ptaku2 napisał(-a):

Jak rozumiem DW-5000R? Mi też wizualnie bardziej się podoba. Mam DW-5600 ale nie lubię tego mocowania na śrubki (jedna mi już się wyrobiła), więc zaczynam patrzeć na coś solidniejszego - i tu zonk. DW-5000R wygląda super. Ale płacić tyle za niemal taki sam zegarek co mam... GW-5000U byłby ideałem gdyby nie był taki nijaki :) Już nawet patrzyłem na metalowego G-Shocka - ale dla mnie stalowa bransoleta jakoś średnio pasuje do brandu. Oczywiście jest tez czarna tytanowa ale pomijając cenę - za lekkie to i nie ufam tytanowi.
Chociaż lubię czuć zegarek na ręku (mam Orange Monstera). Nawet już patrzyłem na te nowe modele z MIP ale tam póki co też śrubki. Więc póki co czekam co tam Casio wymyśli :) Bo wymyślają co chwila coś nowego.

Kilka kostek przerobiłem, w tym screw backi, ale naturalnie nie wszystkie i moim ulubionym modelem jest GW M5610.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
11 godzin temu, ptaku2 napisał(-a):

GW5000U nie jest nijaki, jak się ma go na żywo, ma jakąś taką ukrytą podświadomą moc, że jest bardziej premium, jakby z lepszych odmian materiałów był zrobiony.

Ja nie przepadam na dłuższą metę za obcowaniem z zegarkami z gumy, plastiku, uretanu. Screwback przełożony z paska na kompozytową bransoletę powoduje, że nadgarstek skontaktowany mam w większości z metalem a guma jest tylko na wierzchu. Dzięki temu zegarek staje się całodniowym a nie tylko do sportu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
11 godzin temu, jac-st napisał(-a):

Od dziś w stali 

20260505_221039.jpg

co mu zrobiłeś ? 🤣🤪😁😄🙃😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi