Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MasterFan

PODFORUM MIŁOŚNIKÓW ZEGARKÓW CASIO G-SHOCK !

Rekomendowane odpowiedzi

Ja zawsze pisze to Marty i max 2h i mam odpowiedź...:) Jeszcze nie nawalila nigdy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Koledzy, wygląda na to, że w kalendarzu KMZiZ będzie jeden G-Shock.

LINK

(...)

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest dobra fota to niech bierze udział w głosowaniu, przecież nie wszyscy będą mieli oba kalendarze  ;)

Bardziej się zastanawiam o to np. że jak wygra 12 zdjęć w scenerii letniej to takie będą też w miesiącach zimowych?

I chyba powinniśmy pisać to w wątku o kalendarzu  ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koledzy, wygląda na to, że w kalendarzu KMZiZ będzie jeden G-Shock.

LINK

Waldek, jeśli dobrze pamiętam, to to samo zdjęcie znalazło się w piątce wysłanej przeze mnie do Ciebie, jako propozycja do Kalendarza G-Shock. W tej sytuacji, żeby nie powielać, może nie bierzmy go pod uwagę przy wydawaniu naszej wersji kalendarza, co o tym myślicie? Ewentualnie mogę dosłać inne zdjęcie, albo pozostanę przy propozycji czterech tylko? Zostawiam to pod rozwagę Organizatora inicjatywy oraz Kolektywu. :)

Jeśli o mnie chodzi to może zostać.

Przenieście rozmowę na ten temat do wątku o kalendarzu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

...

Przenieście rozmowę na ten temat do wątku o kalendarzu.

Przeedytowałem mój wcześniejszy post, żeby nie prowokować dyskusji w wątku głównym G.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem co mają te kwadraciaki G w sobie ale kazałem sobie do szpitala przywieźć mojego G-5600. Jakoś tak dziwnie po 2 tygodniach z G-9300 na ręku, wygląda mały ale coś one w sobie mają. Będę nosił na zmiane ;), jeszcze tylko tydzień tutaj.

Pozdrawiam.

http://zapodaj.net/17ec807c77219.jpg.html moje G w szpitalu, chyba mi odbija.

Edytowane przez Mexo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pani Sylwia odpisała i tak 4 tygodnie czas oczekiwania śrubki paska 3zł sztuka,śrubki/atrapy bezela 15zł sztuka-biore :)

Edytowane przez X-Ray

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Dingo

Coś mają, może to prostota?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój nie tak nowy nabytek po finalnej odnowie. Jak Wam się podoba? :)

post-78564-0-49405400-1447087557_thumb.jpg

"Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odkupię w dobrej cenie DW 5030C :D

PW  B) *

*  żartowałem

Edytowane przez tomaliusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sympatyczny :D

Edytowane przez tommly

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prawie tak ładny jak mój  :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jednak zakręcany dekiel ma coś w sobie, dopóki nie miałem to tego nie doceniałem i było mi obojętne :) Zegar jest solidnie i dokładnie wykonany czego nie można powiedzieć o nowych G, jednak ma też kilka wad. Dla mnie największą jest bardzo powolne działanie funkcji, zanim te wskazówki się poprzestawiają na odpowiednią strefę czasową, albo pokażą na którą godz jest ustawiony budzik to można wyjść z siebie i stanąć obok, poza tym brak timera też jest bolący.

"Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najgorsze to jest to że w tym module nie można przerwać danej funkcji jak już wskazówki zaczną się przestawiać i trzeba czekać aż się zatrzymają aby przejść do kolejnego trybu  ;)

Zgadzam się co do dekla i wykonania, nowsze G to już nie to  ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlatego wybrałem GS-1150 :D

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Kamil, no bardzo ładny!, a wrzucisz fotkę sprzed spa? Ewentualnie linka do postu, bo pamiętam, że pokazywałeś, ale nie pamiętam gdzie i kiedy. Dużo się napracowałeś? (Czyt.: co zrobiłeś?) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do DW 5030C ja tam nie zamierzam się pozbywać :)... Doceniłem go dopiero po pewnym czasie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Mój też przechodził drobne SPA ale brak dobrej foty z przed  ;)

Na zdjęciu wygląda, jakbyś go z pudła właśnie wyciągnął. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlatego wybrałem GS-1150 :D

Ma timer, ale czy jak już zacznie kręcić wskazówkami to można przejść do innej opcji nie czekając na zatrzymanie?

Kamil, no bardzo ładny!, a wrzucisz fotkę sprzed spa? Ewentualnie linka do postu, bo pamiętam, że pokazywałeś, ale nie pamiętam gdzie i kiedy. Dużo się napracowałeś? (Czyt.: co zrobiłeś?) :)

Może głupie, ale nie robiłem mu fotek przed spa :/

Poszła polerka szkła i całej stalowej koperty na błysk (ori jest w większości mat), nowe śruby paska + bezel i pasek w bdb stanie, więc taka prawie kapitalka :)

I dlatego też pytałem jak wyjąć te metalowe wstawki z paska bo je również chciałem zrobić na błysk.

Fajnie sobie tak podłubać...

Edytowane przez kamilspider

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Ma timer, ale czy jak już zacznie kręcić wskazówkami to można przejść do innej opcji nie czekając na zatrzymanie?

2. Może głupie, ale nie robiłem mu fotek przed spa :/

Poszła polerka szkła i całej stalowej koperty na błysk (ori jest w większości mat), nowe śruby paska i pasek w bdb stanie, więc taka prawie kapitalka :)

I dlatego też pytałem jak wyjąć te metalowe wstawki z paska bo je również chciałem zrobić na błysk.

Fajnie sobie tak podłubać...

1. Tak

2. U siebie też robiłem polerkę szkła i częściowo koperty ale nie na błysk  ;)

Do tego oczywiście nowy bezel, pasek zostawiłem bo poprzedni właściciel wymieniał i jest prawie jak nówka  :)

Na zdjęciu wygląda, jakbyś go z pudła właśnie wyciągnął. :)

Dzięki  :)

Edytowane przez tomaliusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi