Waldzior 3227 #33876 Napisano 22 Listopada 2016 Waldzior, pierwsze zdjęcie wymiata! Masz 100% praw autorskich jak coś 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #33877 Napisano 22 Listopada 2016 Łeeee, nie mata czego nowego? Nuuuudy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziko739 44 #33878 Napisano 22 Listopada 2016 Panowie mam pytanie czy w GS 1100 da się wyłączyć auto synchronizacje? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #33879 Napisano 22 Listopada 2016 Z tego co pamiętam to nie da rady 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5725 #33880 Napisano 22 Listopada 2016 No masz... i teraz będę szukał białego nalotu... Oj tam oj tam... u Ciebie nie widzę - poza tym Ty nie nosisz wiec Ci żaden nalot nie naleci... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwar1978 72 #33881 Napisano 22 Listopada 2016 (edytowane) Waldzior na tym zdjeciu MTG wyglada mizernie.. Daito faktycznie obejrzałem fotki na all... i wszystkie wyglądaja jak by robiły w Wieliczce... ale to na zwykły brud wyglada.A co rys to MTG sie od większego wiatru rysuje Edytowane 22 Listopada 2016 przez szuwar1978 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #33882 Napisano 22 Listopada 2016 (edytowane) Nie użyłbym określenia "mizernie". Jest taki bardziej zwarty, zbity a jego wymiary, mimo, że jest duży, są bardziej uniwersalne. Co do rysowania się od wiatru to też nie potwierdzam, bo ja przez 1.5 roku mam normalne mikroryski, które są normalnym zjawiskiem. Edytowane 22 Listopada 2016 przez Waldzior 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #33883 Napisano 22 Listopada 2016 Sraty taty, wyskakuj z tych dwóch Sękaczy bo ciekaw jestem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cam3ridge 35 #33884 Napisano 22 Listopada 2016 Co do rysowania się od wiatru to też nie potwierdzam, bo ja przez 1.5 roku mam normalne mikroryski, które są normalnym zjawiskiem. Przynajmniej ci się tak wydaje haha 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #33885 Napisano 22 Listopada 2016 Przynajmniej ci się tak wydaje haha Nie wiem o co ci chodzi i nie chce wiedzieć. Haha. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #33886 Napisano 22 Listopada 2016 Mistrzowskie ogłoszenie https://www.olx.pl/oferta/zegarek-meski-casio-g-shock-CID87-IDiSIed.html 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwar1978 72 #33887 Napisano 22 Listopada 2016 U mnie najlepiej spisywał się Romciu... synek się nim bawił w kąpieli.. nie jedną glebę zaliczyl... nie jedno wyjście z kolegami z pracy... a wiadomo jak się konczyly... było wleczone...I wystrczyła szczoteczka do zebów (oczywiscie zony ) troszkę mydła i zawsze wygladał jak nowy... aż mi się łza zakreciła i chyba musze sobie Romcia odkupić.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5725 #33888 Napisano 22 Listopada 2016 Daito faktycznie obejrzałem fotki na all... i wszystkie wyglądaja jak by robiły w Wieliczce... ale to na zwykły brud wyglada.A co rys to MTG sie od większego wiatru rysuje Nie jest to zwykły bród - poza tym jakoś nie chce mi się wierzyć żeby kilka GPW brudziło się dokładnie tak samo Mnie to wygląda na jakiś tlenek czegoś, jak pisałem wcześniej cholernie trudno to doczyścić. Co do rysowania MTG to co prawda nie mam tego zegarka (jeszcze) ale mam kilka automatów ze szczotkowanymi bezelami (diver'y) i z doświadczenia powiem że zatuszowanie rys na szczotkowaniu jest zdecydowanie prostsze niż na polerowanych powierzchniach - no chyba że ktoś walnie sznita głębokiego na 2mm. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #33889 Napisano 22 Listopada 2016 W przypadku rysowania wszystko zależy od sposobu użytkowania.Kiedyś jeden Kolega bardzo się zmartwił, że w krótkim okresie porysował tragicznie swojego MT-G, pokazał zdjęcia i rzeczywiście zegarek wyglądał strasznie a miał go kilka tygodni chyba... Okazało się, że jest osobą, która naprawia sprzęty RTV czy AGD i często wkłada ręce z zegarkiem w metalowe obudowy tych sprzętów. Rysowanie metalowych elementów to normalna sprawa.Nawet od siedzenia przy biurku mamy porysowane zapięcia czy szlufki a co dopiero przy innym użytkowaniu.Nie ma co z tym walczyć tylko uważać, aby nie przydzwonić gdzieś i nie porobić wgniotek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwar1978 72 #33890 Napisano 22 Listopada 2016 Pamiętam to MTG.... wyglądalo jak by je ktoś kopał po asfalcie... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #33891 Napisano 22 Listopada 2016 Chłopaki czy orientuje się ktoś czy WSD-F10 ma polskie menu? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Snoopy_1 29 #33892 Napisano 22 Listopada 2016 Czy będzie to dobrze wyglądało, jeśli wstawię bezel i pasek ze złotego do białego? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jogi 10232 #33893 Napisano 22 Listopada 2016 Czy będzie to dobrze (...)Nie 0 Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #33894 Napisano 22 Listopada 2016 Moim zdaniem gorzej nie będzie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #33895 Napisano 22 Listopada 2016 Tak na szybko: 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Snoopy_1 29 #33896 Napisano 22 Listopada 2016 (edytowane) Tak na szybko: Super ! Jak udało ci się to tak zrobić? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 23 Listopada 2016 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #33897 Napisano 22 Listopada 2016 (edytowane) Sprawiłem cud... ...w programie graficznym Edytowane 22 Listopada 2016 przez Sol 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Snoopy_1 29 #33898 Napisano 22 Listopada 2016 Sprawiłem cud... ...w photoshopie Według ciebie dobrze by się prezentował? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #33899 Napisano 22 Listopada 2016 Nie jest to model w moim guście, ale będzie mu lepiej od całej złotej wersji.Chociaż osobiście bym założył bezel i pasek w innym kolorze - mniej rzucającym się w oczy* ____________* chyba, że jesteś czarnoskórym hip-hopowcem, wtedy jest to niewątpliwą zaletą 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #33900 Napisano 22 Listopada 2016 No przecież to Snoop 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach