Gość #34176 Napisano 2 Grudnia 2016 Od dłuższego czasu mam wrażenie, że ten dział jest opuszczony przez moderację. Czy nie macie podobnego odczucia? Dobrą ilustracją może być wątek dotyczący złotego GA-200 i wymienionych w dyskusji lolków (nie linkuję, ale większość wie, o co chodzi). Czy to jest ok? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #34177 Napisano 2 Grudnia 2016 Ja odnoszę wrażenie,że nie tylko przez modów... Ostatnio coś średnio się kręci. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
magikgt1980 4 #34178 Napisano 2 Grudnia 2016 No to trzeba rozkręcić Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #34179 Napisano 2 Grudnia 2016 No to trzeba rozkręcić Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Tylko w świeżej krwi nadzieja. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
suqub 94 #34180 Napisano 2 Grudnia 2016 Ja się dopiero rozglądam za jakimś ciekawym g 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #34181 Napisano 2 Grudnia 2016 Od dłuższego czasu mam wrażenie, że ten dział jest opuszczony przez moderację. Czy nie macie podobnego odczucia? Dobrą ilustracją może być wątek dotyczący złotego GA-200 i wymienionych w dyskusji lolków (nie linkuję, ale większość wie, o co chodzi). Czy to jest ok? Czasami przydałby się ktoś do posprzątania ale takie sytuacje w dziale casio są bardzo rzadkie. Dlatego właśnie nie zaglądają tu modowie. Jeśli miałby być moderator casio to tylko ktoś "stąd". Co do posta murcinsa to faktycznie ostatnio tu cisza ale nie zgodzę się że nadzieja tylko w świeżej krwi, bo podforum g-shocka tak naprawdę tworzy grupa stałych użytkowników udzielających się z mniejszą lub większą częstotliwością.Ja odnoszę wrażenie,że nie tylko przez modów... Ostatnio coś średnio się kręci.Bo na grupach fejsowych wszyscy siedzą 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #34182 Napisano 2 Grudnia 2016 Z tym FB to prawda jak pisze coś na FB to już tu nie daje bo i tak większość to przeczytała 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arthoor 9 #34183 Napisano 2 Grudnia 2016 Jaka jest nazwa strony na FB , kiedyś link był ale nie pamiętam w którym dziale ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #34184 Napisano 2 Grudnia 2016 O jaką stronę pytasz? Kmziz ma swoj fanpage na fejsie. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #34185 Napisano 2 Grudnia 2016 Jeżeli chodzi Ci o g-shock na FB to masz w mojej stopce:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #34186 Napisano 2 Grudnia 2016 Pyk. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #34187 Napisano 2 Grudnia 2016 Dla MT-G WE warto tutaj zaglądać :-)Dalej robi wrażenie 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 645 #34188 Napisano 2 Grudnia 2016 (edytowane) Waldzior dawno go nie wrzucałeś aż miło popatrzeć Edytowane 2 Grudnia 2016 przez GitBit 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CittO 39 #34189 Napisano 2 Grudnia 2016 Przed chwilą w paczce z kraju kwitnącej wiśni dotarło do mnie to stalowe cudo. Ten analog jakoś przypomina mi ducha g-shoków z poprzedniej epoki - pancerne i piękne w swojej prostocie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #34190 Napisano 2 Grudnia 2016 Dla MT-G WE warto tutaj zaglądać :-)Dalej robi wrażenie Waldzior dawno go nie wrzucałeś aż miło popatrzeć Dzięki CittO - graty MR-GBędziesz sprzedawał - pisz. Zbieram takie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hub3rtus 29 #34191 Napisano 2 Grudnia 2016 Serdecznie zapraszamy do nas, co nie murcins? ja jestem na bieżąco i na FB i tutaj. Na FB to oczywiste a tutaj wieczorami z ciekawości. Zawsze wszystko czytam Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #34192 Napisano 2 Grudnia 2016 CittO - gratuluję, ma bardzo fajne podświetlenie całej tarczy. 8-))pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #34193 Napisano 2 Grudnia 2016 Serdecznie zapraszamy do nas, co nie murcins? ja jestem na bieżąco i na FB i tutaj. Na FB to oczywiste a tutaj wieczorami z ciekawości. Zawsze wszystko czytam Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu TapatalkaA jak Ja przebywałem tylko tutaj...teraz jestem rozdarty 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hub3rtus 29 #34194 Napisano 2 Grudnia 2016 A jak Ja przebywałem tylko tutaj...teraz jestem rozdarty Takie to życie nam kłody rzuca pod nogi Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #34195 Napisano 2 Grudnia 2016 A mnie już to zaczyna martwić Forum, Facebook, Instagram... robi się tego zbyt dużo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #34196 Napisano 2 Grudnia 2016 Z insta nie mam nic wspólnego i nie chce mieć to już dla mnie za dużo:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hub3rtus 29 #34197 Napisano 2 Grudnia 2016 Z insta nie mam nic wspólnego i nie chce mieć to już dla mnie za dużo:)Nie musisz mieć przecież a moim zdaniem to fb dociera do większej ilości osób i dlatego jest lepszym miejscem spotkań od forum. Tutaj jest elita że tak powiem. Osoby mocno w temacie Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piniu10 7 #34198 Napisano 3 Grudnia 2016 Zastanawiam się nad MTG czy ten jest coś wart? Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #34199 Napisano 3 Grudnia 2016 Coś pewnie jest. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piniu10 7 #34200 Napisano 3 Grudnia 2016 Coś pewnie jest.Jesteś w stanie mi określić czy jest oryginalny? Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach