Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MasterFan

PODFORUM MIŁOŚNIKÓW ZEGARKÓW CASIO G-SHOCK !

Rekomendowane odpowiedzi

GW-7900 ładna rzecz. A powiedz, jak w tym zegarze chodzą przyciski? Nie miałem nigdy tego modelu w ręku, stąd pytanie.

Currently AWG-M100B-1AER & Roman

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem Ci,że za tą cenę to naprawdę fajny G chociaż ja nie jestem zwolennikiem skrzydełek,bo wyrywają włosy.dużo lepszym rozwiązaniem jest to zastosowane np. w gwg.przyciski chodzą bardzo lekko,ale raczej nie ma szans na przypadkowe wciśnięcie.mi się to przynajmniej nie zdarzyło ani razu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od rana czekałem na Panią listonosz i w końcu są custom black śrubko-czopki

YnMtMS05YjU1Zjc4NzBkMzQyOTUyNTgxMzIxNjg2

Drugi etap to będzie pasek od GA-100 z podwójnymi dziurkami i fajną sprzączką :)

GW-9400 1ER,GW-9430,GW-9200 1ER, GD-400-4ER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A u mnie taka sytuacja dzisiaj

Gulfmaster przybył ze mną na ręce do pracy a Harakiri na ładowanie ;)

Tak tak, to ten zdepnięty Gulfmaster

47097dfedcf59a5c8c5341b5ed369c8f.jpg

Edytowane przez Matej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

G-Mario, dzięki, to dobra wiadomość, bo ostatnio testowałem GLS-5500 i tam działanie przycisków to był dramat. Zastanawiam się, czy przy okazji nie pozyskać GW-7900 do omówienia, bo wydaje się być bardzo ciekawym modelem. Ostatnio Matej wspomniał w swojej prezentacji, że przyciski w GA-100MM chodzą ciężko, ale w porównaniu z GLS to chodzą malinowo. Moja 7-letnia córa weryfikuje każdy zegarek i serię GA obsługuje bez problemu, a w GLS nie była w stanie wcisnąć żadnego przycisku. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Matej-myślę,że ten gwg pójdzie sobie w świat niedługo

G-Mario, dzięki, to dobra wiadomość, bo ostatnio testowałem GLS-5500 i tam działanie przycisków to był dramat. Zastanawiam się, czy przy okazji nie pozyskać GW-7900 do omówienia, bo wydaje się być bardzo ciekawym modelem. Ostatnio Matej wspomniał w swojej prezentacji, że przyciski w GA-100MM chodzą ciężko, ale w porównaniu z GLS to chodzą malinowo. Moja 7-letnia córa weryfikuje każdy zegarek i serię GA obsługuje bez problemu, a w GLS nie była w stanie wcisnąć żadnego przycisku. :)

Nie miałem nigdy gls więc nie wiem jaki to problem.u mnie chyba najgorzej było z gw9200 ale to bardziej wynikało z konstrukcji przycisków

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie miałem nigdy gls więc nie wiem jaki to problem.u mnie chyba najgorzej było z gw9200 ale to bardziej wynikało z konstrukcji przycisków

Przeszło mi to przez myśl, nie raz, nie dwa. Tym razem postanowiłem dać mu szansę, zobaczymy ;)

Wysłane przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi przyciski w Ryśku bardzo pasowały, ale to pewnie dlatego, że mam damskie smukłe palce. ;) Zamówiłem niedawno do testu Mudmana G-9000, w którym ponoć przyciski chodzą ciężko - jak przyjdzie, to zobaczymy, jakie będą wrażenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z innej beczki, czy ktoś z Was robił zakupy na watchshop.pl?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z innej beczki, czy ktoś z Was robił zakupy na watchshop.pl?

Robił. Jest OK.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nasze świeżutkie GW-7900 są z watszopu a teraz tym bardziej warto bo -10% zniżki i na drugi dzień już nowy zegarek na ręku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajny ten brelok :)

Ma ktoś na sprzedanie jakiś wyświetlacz do DW-6900, albo cały moduł albo chciał by się wymienić modułem np pozytyw za negatyw albo inny kolor ? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a że dawno nie było tego modelu to wrzucam

amdwlf.jpg

tak odmierzam czas tego popołudnia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Byłam i mierzyłam kolejne 3 modele g-shocków (chodziło o wielkość) i niestety ale chyba męskie nie są dla mnie. Każdy w jakimś stopniu odstawał - najmniej GLS - i niestety przy każdym pasek odstaje. Przycinać paska chyba nie zaryzykuję więc pozostaje mi zapolować na jakiś niedostępny już model damskiego kwadracika, bo z bieżących niewiele mi się podoba ;)

Galeryjka:

http://pokazywarka.pl/3g3hwv/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Byłam i mierzyłam kolejne 3 modele g-shocków (chodziło o wielkość) i niestety ale chyba męskie nie są dla mnie. Każdy w jakimś stopniu odstawał - najmniej GLS - i niestety przy każdym pasek odstaje. Przycinać paska chyba nie zaryzykuję więc pozostaje mi zapolować na jakiś niedostępny już model damskiego kwadracika, bo z bieżących niewiele mi się podoba ;)

Galeryjka:

http://pokazywarka.pl/3g3hwv/

http://zegarkiclub.pl/forum/index.php?/topic/147653-Baby-G---BGD-501-1BER

Wysłane z mojego F5121 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaglądałam, ale wolałabym inne zestawienie kolorystyczne ;)

e629d729940dafc5290a02f582063f98.jpg

Wysłane z mojego F5121 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję coś wybiorę albo poczekam na jakąś używkę BGD-501-1DR :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raczej będę śledzić aukcje, nie lubię zakupów zagranicznych :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi