tommly 11751 #54351 Napisano 30 Marca 2021 (edytowane) 5 minut temu, tomaliusz napisał(-a): Rzeczywiście porysowany z lekka i opisując idealny to jawne oszustwo! No ale nie przeginajmy w drugą stronę. Jeśli cena byłaby tak końcowo z 600 zł. to mimo wszystko byłaby to dobra oferta. Widać że te rysy dość łatwo byłoby spolerować bo nie widać aby były głębokie ani żadne ubytki. Musimy brać poprawkę na ludzi którzy zajoba na temat zegarków nie mają i dla nich to rzeczywiście może być stan bardzo dobry a jak używany to nawet i może idealny w takim stanie 😉 Jak ostatnio było z tym Citkiem co pisał że nowy a miał skracaną bransoleta i noszony ale dla laika co miał go kilka dni to dla większości nie w temacie jak nowy bo nie powycierany jeszcze Kupujesz kilkuletnie auto i napisane igła, stan idealny a przecież to niemożliwe chyba że był w stanie NOS i nikt nie jeździł 😁 Tomek (@tommly), rysa w G to mały problem, ciuchy też. Gorzej jak jest stalowa koperta jest z wgniotkami, ubytkami bo nic nie zrobisz a tutaj to tylko dobry opis się należy i adekwatna cena. Sam zegar można doprowadzić do stanu dla Nas jak najbardziej akceptowalnego 😎 Tomasz, ale sam wiesz, że u mnie rysy na szkle to dyskwalifikacja, nie bawię się w polerki, bo zwyczajnie szkoda mi czasu i pieniędzy. A bezel, czy pasek, to żaden problem kupić i wymienić. Ale ja to zawsze po prostu mam szczęście do takich przypadków Edytowane 30 Marca 2021 przez tommly 3 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 31279 #54352 Napisano 30 Marca 2021 1 minutę temu, tommly napisał(-a): Tomasz, ale sam wiesz, że u mnie rysy na szkle to dyskwalifikacja, nie bawię się w polerki, bo zwyczajnie szkoda mi czasu i pieniędzy. A bezel, czy pasek, to żaden problem kupić i wymienić. Ale ja to zawsze po prostu mam szczęście do takich przypadków Czekaj poleje Ci 🥃 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23200 #54353 Napisano 30 Marca 2021 (edytowane) 6 minut temu, tommly napisał(-a): Tomasz, ale sam wiesz, że u mnie rysy na szkle to dyskwalifikacja, nie bawię się w polerki, bo zwyczajnie szkoda mi czasu i pieniędzy. A bezel, czy pasek, to żaden problem kupić i wymienić. Ale ja to zawsze po prostu mam szczęście do takich przypadków No OK a co robisz jak przytrafi Ci się rysa na szkiełku w G? Zegarek do zbycia jako uszkodzony na olx za pu ceny? 😁 Edytowane 30 Marca 2021 przez tomaliusz 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #54354 Napisano 30 Marca 2021 (edytowane) 13 minut temu, tomaliusz napisał(-a): Rzeczywiście porysowany z lekka i opisując idealny to jawne oszustwo! No ale nie przeginajmy w drugą stronę. Jeśli cena byłaby tak końcowo z 600 zł. to mimo wszystko byłaby to dobra oferta. Widać że te rysy dość łatwo byłoby spolerować bo nie widać aby były głębokie ani żadne ubytki. Musimy brać poprawkę na ludzi którzy zajoba na temat zegarków nie mają i dla nich to rzeczywiście może być stan bardzo dobry a jak używany to nawet i może idealny w takim stanie 😉 Jak ostatnio było z tym Citkiem co pisał że nowy a miał skracaną bransoleta i noszony ale dla laika co miał go kilka dni to dla większości nie w temacie jak nowy bo nie powycierany jeszcze Kupujesz kilkuletnie auto i napisane igła, stan idealny a przecież to niemożliwe chyba że był w stanie NOS i nikt nie jeździł 😁 Tomek (@tommly), rysa w G to mały problem, ciuchy też. Gorzej jak jest stalowa koperta jest z wgniotkami, ubytkami bo nic nie zrobisz a tutaj to tylko dobry opis się należy i adekwatna cena. Sam zegar można doprowadzić do stanu dla Nas jak najbardziej akceptowalnego 😎 w większości zgadzam się troche za nisko walnąłem z ceną ale...ale nie wszystkie szkła da się polerować a jak głębsze rysy to tylko wymiana a to już koszty Sam ma kilka zegarków porysowanych wiec, idzie się przyzwyczaić ( z czasem będę powolutku, pomalutku likwidował ryski ) - ja tam wybredny nie jestem pod Stalingradem w 1942 nie tak mieli porysowane szkła w zegarkach i nie robili z tego problemu - no musiałem troche pomarudzić Edytowane 30 Marca 2021 przez unadarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 31279 #54355 Napisano 30 Marca 2021 (edytowane) 5 minut temu, tomaliusz napisał(-a): No OK a co robisz jak przytrafi Ci się rysa szkiełka w G? Zegarek do zbycia jako uszkodzony na olx za pu ceny? 😁 Ja będę bardzo przeżywał ale jakaś z tym przeżyje ale żeby kupić z rysą Edyta: nie porównujmy swoich rys do cudzych, swoja to swoja jak blizna Edytowane 30 Marca 2021 przez eddi87 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23200 #54356 Napisano 30 Marca 2021 1 minutę temu, eddi87 napisał(-a): Ja będę bardzo przeżywał ale jakaś z tym przeżyje ale żeby kupić z rysą Dlatego kupuje się nowe za full cenę i ma się spokój a nie szuka okazji na OLXie 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 31279 #54357 Napisano 30 Marca 2021 1 minutę temu, tomaliusz napisał(-a): Dlatego kupuje się nowe za full cenę i ma się spokój a nie szuka okazji na OLXie To najlepsze rozwiązanie, ale też się ludzie trafiają co maja bez rys za pu ceny 😁 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23200 #54358 Napisano 30 Marca 2021 1 minutę temu, eddi87 napisał(-a): To najlepsze rozwiązanie, ale też się ludzie trafiają co maja bez rys za pu ceny 😁 Daj Boziu jak najwięcej takich 🙏 Sam kilka starych modeli bym kupił ale trafić w takich stanach to praktycznie niemożliwe a jak już się trafi to cena zaporowa 😈 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #54359 Napisano 30 Marca 2021 3 minuty temu, tomaliusz napisał(-a): Dlatego kupuje się nowe za full cenę i ma się spokój a nie szuka okazji na OLXie jakby wszyscy kupowali nowe to by się świat zawalił i byłoby nudno !!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 31279 #54360 Napisano 30 Marca 2021 (edytowane) Spoko wyszło. A ciuchy z bb do starej kostki. Edytowane 30 Marca 2021 przez eddi87 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GTB 19428 #54361 Napisano 30 Marca 2021 49 minut temu, eddi87 napisał(-a): Spoko wyszło. Ja bym dam czarną szlufką do żółtka bo ta złota metalowa gryzie się z całością i pasuje jak świni siodło. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 31279 #54362 Napisano 30 Marca 2021 1 minutę temu, GTB napisał(-a): Ja bym dam czarną szlufką do żółtka bo ta złota metalowa gryzie się z całością i pasuje jak świni siodło. Faktycznie, czarną trza założyć ze dwie są 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #54363 Napisano 30 Marca 2021 10 minut temu, GTB napisał(-a): Ja bym dam czarną szlufką do żółtka bo ta złota metalowa gryzie się z całością i pasuje jak świni siodło. czy ja wiem... czy nie pasuje .... 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GTB 19428 #54364 Napisano 30 Marca 2021 4 minuty temu, unadarek napisał(-a): czy ja wiem... czy nie pasuje .... Darek , skąd ty to bierzesz 😂 Po tym obrazku jestem w 100% przekonany , że świni siodło nie pasuje 😆 - tak jak złota metalowa szlufka w żółtku @eddi87 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #54365 Napisano 30 Marca 2021 (edytowane) co do szlufki 100% zgoda co do świni bym polemizował hihihi (zdjęcie z dzieciństwa - trudne było ) hihiihhii PS - dobrze aby w tych czasach ktoś chodź odrobine się uśmiechnął Edytowane 30 Marca 2021 przez unadarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13124 #54366 Napisano 30 Marca 2021 Darek powinien swój wątek a lá "tiktok pisany" założyć i gromadzić tam swoje strasburgery.. Ma ewidentny talent do tego.. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drVanSteiner 602 #54367 Napisano 30 Marca 2021 Mój przebieraniec 😁 5 G-shock fanboy... a może nie? 😁 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 31279 #54368 Napisano 30 Marca 2021 6 minut temu, drVanSteiner napisał(-a): Mój przebieraniec 😁 Trzeba się stroić do lata 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drVanSteiner 602 #54369 Napisano 30 Marca 2021 Przebrałem na zeszłoroczne wakacje, z których nic nie wyszło. Może w tym roku się uda. Ale Gulf zostanie już jak jest, bo ciężko się bezel zmienia. Ten metalowy jest szerszy od tego z tworzywa (zachodzi na niego) 1 G-shock fanboy... a może nie? 😁 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23200 #54370 Napisano 31 Marca 2021 Doszły mnie słuchy że pan Adam złożył trzy słitaśne Romany i został z nimi na lodzie a w wątku rzeczonym nie może odpowiedzieć bo zamknięty przez kolegów 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35550 #54371 Napisano 31 Marca 2021 44 minuty temu, tomaliusz napisał(-a): Doszły mnie słuchy że pan Adam złożył trzy słitaśne Romany i został z nimi na lodzie a w wątku rzeczonym nie może odpowiedzieć bo zamknięty przez kolegów Napisze do niego może sprzedaż za pu ceny 😛 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #54372 Napisano 31 Marca 2021 48 minut temu, tomaliusz napisał(-a): Doszły mnie słuchy że pan Adam złożył trzy słitaśne Romany i został z nimi na lodzie a w wątku rzeczonym nie może odpowiedzieć bo zamknięty przez kolegów Tomek, chociaż ja byłem na tyle uprzejmy - nagadałem, że ciuszki wezmę i to też zrobiłem. Może chociaż trochę uratowało to sytuację 🤣 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #54373 Napisano 31 Marca 2021 Godzinę temu, tomaliusz napisał(-a): Doszły mnie słuchy że pan Adam złożył trzy słitaśne Romany i został z nimi na lodzie a w wątku rzeczonym nie może odpowiedzieć bo zamknięty przez kolegów Sabotaż czy celowe działanie obcych sił ... oto jest pytanie ? Trzeba prowadzić drobiazgowe śledztwo, przesłuchać Wszystkich z forum co robili wczoraj między 18 - 6 rano ze szczegółami wszelkimi - przejrzeć monitoring, zebrać odciski palców z klawiatur ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13124 #54374 Napisano 31 Marca 2021 Doszły mnie słuchy że pan Adam złożył trzy słitaśne Romany i został z nimi na lodzie a w wątku rzeczonym nie może odpowiedzieć bo zamknięty przez kolegów Nie ma już trzech sztuk. Jedna była chyba nie pełna z tego co z nim rozmawiałem. Drugą wziąłem ja, po cenie ze strony, bo pojedynczy zakup.. - już jedzie do mnie. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13124 #54375 Napisano 31 Marca 2021 Tomek, chociaż ja byłem na tyle uprzejmy - nagadałem, że ciuszki wezmę i to też zrobiłem. Może chociaż trochę uratowało to sytuację 🤣No ja też uratowałem. Wziąłem jednego tak jak stał. A eddi87 uratował innym modelem. Pewnie wkrótce się pochwali. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach