Chefren 538 #60551 Napisano 26 Stycznia 2024 2 godziny temu, murcins napisał(-a): 42 Casio w tym 29 Gshock 1 godzinę temu, Czujnik napisał(-a): U mnie marne 7 kostek 1 godzinę temu, TomcioMiki napisał(-a): Ja mam tylko 20 i to taki misz masz 😁😁😁 Ja mam tylko jedną kostkę... "Co ja robię tu uuuu, co ty tutaj robisz...?"😉 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eM_ 38024 #60552 Napisano 27 Stycznia 2024 13 godzin temu, murcins napisał(-a): Moja już tylko przytakuje i o nic nie pyta 🤣 To tak jak moja 😀 Kiedyś pytała po co ci kolejny.... po co ci tyle zegarków... 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #60553 Napisano 27 Stycznia 2024 (edytowane) 13 godzin temu, eM_ napisał(-a): To tak jak moja 😀 Kiedyś pytała po co ci kolejny.... po co ci tyle zegarków... Po co Ci tyle takich samych zegarków, w dodatku dziadkowych 🤣 Jedyna kostka która się jej podoba ⬇️⬇️ nie licząc jej własnego DW5610DN. Edytowane 27 Stycznia 2024 przez murcins 12 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funky_Koval 19181 #60554 Napisano 27 Stycznia 2024 11 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23167 #60555 Napisano 27 Stycznia 2024 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
User2224 79 #60556 Napisano 27 Stycznia 2024 Już mi tak się "obnosił" ze sprzedałem 12 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 9008 #60557 Napisano 27 Stycznia 2024 Widzę, że się egzemplarz z ładnym kontrastem trafił. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23167 #60558 Napisano 27 Stycznia 2024 (edytowane) 11 minut temu, TomG80 napisał(-a): Widzę, że się egzemplarz z ładnym kontrastem trafił. Tomek, masz rację. Jest lepiej niż nie jeden raz a było tych razy kilka a może nawet więcej 🤣 I podświetlenie też jest git, jak na diodę ale naprawdę podświetla równomiernie. Wiadomo, jak przechylisz w lewo aby patrzeć bezpośrednio na diodę to widać ale tak jest OK a kilka usprawnień modułu robi robotę 🥰 Edytowane 27 Stycznia 2024 przez tomaliusz 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84883 #60559 Napisano 27 Stycznia 2024 22 minuty temu, tomaliusz napisał(-a): Tomek, masz rację. Jest lepiej niż nie jeden raz a było tych razy kilka a może nawet więcej 🤣 I podświetlenie też jest git, jak na diodę ale naprawdę podświetla równomiernie. Wiadomo, jak przechylisz w lewo aby patrzeć bezpośrednio na diodę to widać ale tak jest OK a kilka usprawnień modułu robi robotę 🥰 Gratuluję Tomek najpierw dw potem gw 😀 Znalazłeś widzę bo już nie ma ich wszędzie chociaż dobra cena?? Pamięta jak chodziły koło 350 zł jaka promocja z bankiem czy coś 😀 2 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 64206 #60560 Napisano 27 Stycznia 2024 Jest tak 😁😁😁 Będzie wymiana 🤗🤗🤗 I po bólu 🤗🤗🤗 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23167 #60561 Napisano 27 Stycznia 2024 1 godzinę temu, kornel91 napisał(-a): Gratuluję Tomek najpierw dw potem gw 😀 Znalazłeś widzę bo już nie ma ich wszędzie chociaż dobra cena?? Pamięta jak chodziły koło 350 zł jaka promocja z bankiem czy coś 😀 Dzięki 🍻 Swego czasu z banku ING to chodziły po 400 z haczykiem (stara wersja). Ja wziąłem z Zalando bo było promo i z dodatkowym rabatem bo miałem na koncie wyszło drożej o 40 zł. od DW 😎 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84883 #60562 Napisano 27 Stycznia 2024 Godzinę temu, tomaliusz napisał(-a): Dzięki 🍻 Swego czasu z banku ING to chodziły po 400 z haczykiem (stara wersja). Ja wziąłem z Zalando bo było promo i z dodatkowym rabatem bo miałem na koncie wyszło drożej o 40 zł. od DW 😎 Świetna cena i jednak fajniejszy od dw 😀 3 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #60563 Napisano 27 Stycznia 2024 Wcale nie jest fajniejszy! Mniejszy, z krótkim paskiem i ma gorszy moduł Nadaje się jedynie do ustawiania czasu w DW 3 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23167 #60564 Napisano 27 Stycznia 2024 3 godziny temu, kornel91 napisał(-a): Świetna cena i jednak fajniejszy od dw 😀 No sam nie wiem 🤔 DW lepiej mi się układa na nadgarstku i jest mniej cukierkowy a wręcz surowy 😁 GW ma lepszy wyświetlacz, grube mięsiste cyfry, no i ficzery 😎 A więc lubię oba 😎 3 godziny temu, Sol napisał(-a): Wcale nie jest fajniejszy! Mniejszy, z krótkim paskiem i ma gorszy moduł Nadaje się jedynie do ustawiania czasu w DW Z tym paskiem to już nieaktualne, to są niemalże identyczne paski, różnią się trochę sprzączką 😉 Gabaryty, spójność imo na korzyść DW. No ale z tym modułem to Cię poniosło bo wersja U jest zajebibi pomimo diody 😁 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84883 #60565 Napisano 27 Stycznia 2024 Teraz, tomaliusz napisał(-a): No sam nie wiem 🤔 DW lepiej mi się układa na nadgarstku i jest mniej cukierkowy a wręcz surowy 😁 GW ma lepszy wyświetlacz, grube mięsiste cyfry, no i ficzery 😎 A więc lubię oba 😎 Z tym paskiem to już nieaktualne, to są niemalże identyczne paski, różnią się trochę sprzączką 😉 Gabaryty, spójność imo na korzyść DW. No ale z tym modułem to Cię poniosło bo wersja U jest zajebibi pomimo diody 😁 I mnie coś ostatnio kusi jaki G chociaż. Myślałem o oktagonie albo gwg b1000 tylko ostatnio mało co mi po przymierzeniu mi odpowiada. Gwg 2000 fajny ale czegoś mi brakowało. Szkoda, że gpw 1000 taki jak Tomka z czerwonym paskiem ciężki do kupienia w ładnym stanie bo to świetny zegarek 4 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #60566 Napisano 27 Stycznia 2024 12 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23167 #60567 Napisano 28 Stycznia 2024 11 godzin temu, kornel91 napisał(-a): I mnie coś ostatnio kusi jaki G chociaż. Myślałem o oktagonie albo gwg b1000 tylko ostatnio mało co mi po przymierzeniu mi odpowiada. Gwg 2000 fajny ale czegoś mi brakowało. Szkoda, że gpw 1000 taki jak Tomka z czerwonym paskiem ciężki do kupienia w ładnym stanie bo to świetny zegarek Ajjj, ile razy to już przerabiałem i zawsze coś odkupuje bo te najnowsze GWG-2000 czy GWG-B1000 to jakoś mi się nie widzą 🤦 Marcin, też trochę żałuję sprzedaży GWG ostatnio, nie wspominając poprzednie Frogi czy GPW. No ale jak są w pudełku to cieszą ale potem na nadgarstku lądują różne maści nurki w tym chińskie 😛 No chyba że na lato, krótki rękaw to coś się zakłada. Z tych starszych to bym odkupił GWN-1000 bo nie był aż tak duży i świetnie u mnie leżał, pasek był jakiś taki mięciutki jak w Giezach, tak coś mi się zapamiętało ☺️ Te karbonowe paski to dla mnie porażka 🤦 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84883 #60568 Napisano 28 Stycznia 2024 20 minut temu, tomaliusz napisał(-a): Ajjj, ile razy to już przerabiałem i zawsze coś odkupuje bo te najnowsze GWG-2000 czy GWG-B1000 to jakoś mi się nie widzą 🤦 Marcin, też trochę żałuję sprzedaży GWG ostatnio, nie wspominając poprzednie Frogi czy GPW. No ale jak są w pudełku to cieszą ale potem na nadgarstku lądują różne maści nurki w tym chińskie 😛 No chyba że na lato, krótki rękaw to coś się zakłada. Z tych starszych to bym odkupił GWN-1000 bo nie był aż tak duży i świetnie u mnie leżał, pasek był jakiś taki mięciutki jak w Giezach, tak coś mi się zapamiętało ☺️ Te karbonowe paski to dla mnie porażka 🤦 U mnie gwg 1000 na pewno zostanie u lubię jego wielkość a żółty pasek na lato jest super. Ja nie przerobiłem tyle co Ty i nie miałem żadnej Żaby czy Gwn. Frogi też mi się podobają a te nowe właśnie też nie do końca mi pasują. U mnie w briju leży jeszcze nowy mtg s1000 ale nie za 5 k bo tego może bym nosił. No I wiesz szkoda za grosze sprzedać gd 350. Gdf 100 ma dożywocie a Mudman częściej się kurzy ale też jakoś mi go szkoda. 😀 A i rak oststnio wolę automaty ale może G za jakiś czas wpadnie. 2 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11612 #60569 Napisano 28 Stycznia 2024 22 godziny temu, tomaliusz napisał(-a): No sam nie wiem 🤔 DW lepiej mi się układa na nadgarstku i jest mniej cukierkowy a wręcz surowy 😁 GW ma lepszy wyświetlacz, grube mięsiste cyfry, no i ficzery 😎 A więc lubię oba 😎 Z tym paskiem to już nieaktualne, to są niemalże identyczne paski, różnią się trochę sprzączką 😉 Gabaryty, spójność imo na korzyść DW. No ale z tym modułem to Cię poniosło bo wersja U jest zajebibi pomimo diody 😁 Tomku fajna parka, pytanie tylko ile wytrzyma? 😜 Oby jak najdłużej. 2 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84883 #60570 Napisano 28 Stycznia 2024 27 minut temu, tommly napisał(-a): Tomku fajna parka, pytanie tylko ile wytrzyma? 😜 Oby jak najdłużej. Do wiosny wiesz, że u niego dłużej to tylko Oris aquis i Monster no i Boldr już się trochę trzyma 😀 1 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11612 #60571 Napisano 28 Stycznia 2024 Godzinę temu, kornel91 napisał(-a): ... no i Boldr już się trochę trzyma 😀 Bo nikt nie chce kupić 2 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
filipt5r 1298 #60572 Napisano 28 Stycznia 2024 Czołem, czy klub coś wie o jakiś kodach rabatowych w timestore. Pl? Wrzucili aw 500 e, chyba się skuszę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23167 #60573 Napisano 29 Stycznia 2024 (edytowane) 10 godzin temu, filipt5r napisał(-a): Czołem, czy klub coś wie o jakiś kodach rabatowych w timestore. Pl? Wrzucili aw 500 e, chyba się skuszę. LOJALNOSC 11 godzin temu, tommly napisał(-a): Bo nikt nie chce kupić Niestety w chwili obecnej nie jest na sprzedaż, szukaj dalej Tak se myślę że jednego brąza czebamić 12 godzin temu, kornel91 napisał(-a): Do wiosny wiesz, że u niego dłużej to tylko Oris aquis i Monster no i Boldr już się trochę trzyma 😀 Coś by się jeszcze znalazło Edytowane 29 Stycznia 2024 przez tomaliusz 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #60574 Napisano 29 Stycznia 2024 (edytowane) Edytowane 29 Stycznia 2024 przez murcins 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 64206 #60575 Napisano 29 Stycznia 2024 1 minutę temu, murcins napisał(-a): Nowinka 🤔🤔🤔 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach