murcins 35546 #61951 Napisano 1 Kwietnia 15 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 9145 #61952 Napisano 1 Kwietnia Jutro rano wjeżdża u mnie na kanał kolejna recenzja serii Rescue Yellow - tym razem Gravitymaster GR-B300RY-1A9ER. Osoby zainteresowane zapraszam do oglądania. 15 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 65203 #61953 Napisano 1 Kwietnia 11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eM_ 38815 #61954 Napisano 1 Kwietnia 6 godzin temu, TomG80 napisał(-a): Jutro rano wjeżdża u mnie na kanał kolejna recenzja serii Rescue Yellow - tym razem Gravitymaster GR-B300RY-1A9ER. Osoby zainteresowane zapraszam do oglądania. Chyba powiększyła Ci się ostatnio kolekcja? 🙂 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 9145 #61955 Napisano 1 Kwietnia Chyba powiększyła Ci się ostatnio kolekcja? Nie, nie, wręcz przeciwnie, ostatnio udało mi się puścić w świat żelaźniaka AWM-500D-1A8ER, a te ostatnie Rescue Yellow to zegarki pozyskane od Grupa Zibi S.A., gdyż wreszcie po wielu latach udało mi się nawiązać z oficjalnym importerem Casio współpracę w postaci możliwości wypożyczania zegarków do nagrania recenzji na mój kanał. Uchylę rąbka tajemnicy, że niebawem będzie też recenzja trzeciego modelu z serii Rescue Yellow, a kolejne recenzje nowych modeli są już w przygotowaniu. 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-szok 4199 #61956 Napisano 2 Kwietnia 10 hours ago, TomG80 said: Nie, nie, wręcz przeciwnie, ostatnio udało mi się puścić w świat żelaźniaka AWM-500D-1A8ER, a te ostatnie Rescue Yellow to zegarki pozyskane od Grupa Zibi S.A., gdyż wreszcie po wielu latach udało mi się nawiązać z oficjalnym importerem Casio współpracę w postaci możliwości wypożyczania zegarków do nagrania recenzji na mój kanał. Uchylę rąbka tajemnicy, że niebawem będzie też recenzja trzeciego modelu z serii Rescue Yellow, a kolejne recenzje nowych modeli są już w przygotowaniu. Czekamy więc !! Gratulacje za dobrą umowę. A na dziś 12 Instagram: @dailygshocker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirek 1969 1357 #61957 Napisano 2 Kwietnia (edytowane) Taki dojechał. https://allegro.pl/oferta/bullbar-protektor-bumper-zderzak-do-casio-g-shock-g5600-dw5600-gw5600-5600-17205756253. Zapytam ponownie. Ten bullbar bedzie pasował do tego zegarka? Chciałbym go kupić ale musze sie upewnić Edytowane 2 Kwietnia przez mirek 1969 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eM_ 38815 #61958 Napisano 2 Kwietnia 11 godzin temu, TomG80 napisał(-a): Nie, nie, wręcz przeciwnie, ostatnio udało mi się puścić w świat żelaźniaka AWM-500D-1A8ER, a te ostatnie Rescue Yellow to zegarki pozyskane od Grupa Zibi S.A., gdyż wreszcie po wielu latach udało mi się nawiązać z oficjalnym importerem Casio współpracę w postaci możliwości wypożyczania zegarków do nagrania recenzji na mój kanał. Uchylę rąbka tajemnicy, że niebawem będzie też recenzja trzeciego modelu z serii Rescue Yellow, a kolejne recenzje nowych modeli są już w przygotowaniu. Gratuluję nowych kontaktów 🙂 W tym roku również pożegnałem się z kilkoma zegarkami - stwierdziłem, że trzeba trochę zredukować. Mamy już kwiecień a udało mi się kupić tylko 1 nowy 🙂 ...ale jeszcze strasznie chodzi mi po głowie GWG-B1000... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 9145 #61959 Napisano 2 Kwietnia ...ale jeszcze strasznie chodzi mi po głowie GWG-B1000...GWG-B1000 fajny, ale u mnie nadal numerem jeden pozostaje GWG-1000. Niemniej jeśli tylko jest taka możliwość, to GWG-B1000 też wg mnie warto spróbować. 13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artur74 54634 #61960 Napisano 2 Kwietnia 13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 65203 #61961 Napisano 2 Kwietnia 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 65203 #61962 Napisano 3 Kwietnia 🤗🤗🤗 12 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 156602 #61963 Napisano 3 Kwietnia 12 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-szok 4199 #61964 Napisano 3 Kwietnia 13 Instagram: @dailygshocker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 156602 #61965 Napisano 3 Kwietnia 13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eM_ 38815 #61966 Napisano 3 Kwietnia Długo kusiło... i uległem, ale to już ostatni 🙂 17 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 9145 #61967 Napisano 3 Kwietnia Długo kusiło... i uległem, ale to już ostatni ...w tym miesiącu. 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-szok 4199 #61968 Napisano 3 Kwietnia 2 hours ago, eM_ said: Długo kusiło... i uległem, ale to już ostatni 🙂 No i jak wrażenia ? Oglądam go i oglądam ale ciągle nie mogę się do końca przekonać. 1 Instagram: @dailygshocker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alpaczino 40482 #61969 Napisano 3 Kwietnia Długo kusiło... i uległem, ale to już ostatni Tu też pogratuluję. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eM_ 38815 #61970 Napisano 4 Kwietnia 9 godzin temu, G-szok napisał(-a): No i jak wrażenia ? Oglądam go i oglądam ale ciągle nie mogę się do końca przekonać. Wrażenia bardzo dobre, na żywo lepiej prezentuje się niż na zdjęciach. Idealnie pasuje na mój nadgarstek (18 cm, płaski od góry). 7 godzin temu, alpaczino napisał(-a): Tu też pogratuluję. Dziękuję 🙂 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 65203 #61971 Napisano 4 Kwietnia 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-szok 4199 #61972 Napisano 4 Kwietnia (edytowane) 23 minutes ago, eM_ said: Wrażenia bardzo dobre, na żywo lepiej prezentuje się niż na zdjęciach. Idealnie pasuje na mój nadgarstek (18 cm, płaski od góry). Dziękuję 🙂 No to może się wybiorę do sklepu przymierzyć skoro tak dobrze reklamujesz nie kojarzę nikogo z Łodzi kto ma. Zatrzymałem się na GWG-2000 i postanowiłem, że więcej błotniaków nie biorę ... ale jakoś tak ciągle kusi. Oby sie dobrze nosił ! Edytowane 4 Kwietnia przez G-szok 2 Instagram: @dailygshocker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eM_ 38815 #61973 Napisano 4 Kwietnia Godzinę temu, G-szok napisał(-a): No to może się wybiorę do sklepu przymierzyć skoro tak dobrze reklamujesz nie kojarzę nikogo z Łodzi kto ma. Zatrzymałem się na GWG-2000 i postanowiłem, że więcej błotniaków nie biorę ... ale jakoś tak ciągle kusi. Oby sie dobrze nosił ! Dzięki 🙂 Warto wybrać się do sklepu i przymierzyć😀 Kiedyś jakiś zegarek podobał mi się, ale po przymiarce zmieniłem zdanie - źle leżał. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-szok 4199 #61974 Napisano 4 Kwietnia 12 Instagram: @dailygshocker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 85354 #61975 Napisano 4 Kwietnia W dniu 3.04.2025 o 19:47, eM_ napisał(-a): Długo kusiło... i uległem, ale to już ostatni 🙂 Gratuluję niech służy 😀 2 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach