Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MasterFan

PODFORUM MIŁOŚNIKÓW ZEGARKÓW CASIO G-SHOCK !

Rekomendowane odpowiedzi

6 godzin temu, TomG80 napisał(-a):

Jutro rano wjeżdża u mnie na kanał kolejna recenzja serii Rescue Yellow - tym razem Gravitymaster GR-B300RY-1A9ER. Osoby zainteresowane zapraszam do oglądania.b545fa34baa7ab1cd78664e56de6a9d9.jpgbc94ed1890b9f73b3019429fbc5da515.jpg

Chyba powiększyła Ci się ostatnio kolekcja? 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba powiększyła Ci się ostatnio kolekcja?

Nie, nie, wręcz przeciwnie, ostatnio udało mi się puścić w świat żelaźniaka AWM-500D-1A8ER, a te ostatnie Rescue Yellow to zegarki pozyskane od Grupa Zibi S.A., gdyż wreszcie po wielu latach udało mi się nawiązać z oficjalnym importerem Casio współpracę w postaci możliwości wypożyczania zegarków do nagrania recenzji na mój kanał. Uchylę rąbka tajemnicy, że niebawem będzie też recenzja trzeciego modelu z serii Rescue Yellow, a kolejne recenzje nowych modeli są już w przygotowaniu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
11 godzin temu, TomG80 napisał(-a):

Nie, nie, wręcz przeciwnie, ostatnio udało mi się puścić w świat żelaźniaka AWM-500D-1A8ER, a te ostatnie Rescue Yellow to zegarki pozyskane od Grupa Zibi S.A., gdyż wreszcie po wielu latach udało mi się nawiązać z oficjalnym importerem Casio współpracę w postaci możliwości wypożyczania zegarków do nagrania recenzji na mój kanał. Uchylę rąbka tajemnicy, że niebawem będzie też recenzja trzeciego modelu z serii Rescue Yellow, a kolejne recenzje nowych modeli są już w przygotowaniu.

Gratuluję nowych kontaktów 🙂

W tym roku również pożegnałem się z kilkoma zegarkami - stwierdziłem, że trzeba trochę zredukować. Mamy już kwiecień a udało mi się kupić tylko 1 nowy 🙂 ...ale jeszcze strasznie chodzi mi po głowie GWG-B1000...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Długo kusiło... i uległem, ale to już ostatni 

...w tym miesiącu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 hours ago, eM_ said:

Długo kusiło... i uległem, ale to już ostatni 🙂

20250403_193516.jpg

20250403_193856.jpg

20250403_194047.jpg

No i jak wrażenia ? Oglądam go i oglądam ale ciągle nie mogę się do końca przekonać.

Instagram: @dailygshocker

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
9 godzin temu, G-szok napisał(-a):

No i jak wrażenia ? Oglądam go i oglądam ale ciągle nie mogę się do końca przekonać.

Wrażenia bardzo dobre, na żywo lepiej prezentuje się niż na zdjęciach. Idealnie pasuje na mój nadgarstek (18 cm, płaski od góry).

7 godzin temu, alpaczino napisał(-a):

Tu też pogratuluję. emoji1303.pngemoji1320.png

Dziękuję 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
23 minutes ago, eM_ said:

Wrażenia bardzo dobre, na żywo lepiej prezentuje się niż na zdjęciach. Idealnie pasuje na mój nadgarstek (18 cm, płaski od góry).

Dziękuję 🙂

No to może się wybiorę do sklepu przymierzyć skoro tak dobrze reklamujesz :D nie kojarzę nikogo z Łodzi kto ma. Zatrzymałem się na GWG-2000 i postanowiłem, że więcej błotniaków nie biorę ... ale jakoś tak ciągle kusi.

Oby sie dobrze nosił ! :) 

Edytowane przez G-szok

Instagram: @dailygshocker

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, G-szok napisał(-a):

No to może się wybiorę do sklepu przymierzyć skoro tak dobrze reklamujesz :D nie kojarzę nikogo z Łodzi kto ma. Zatrzymałem się na GWG-2000 i postanowiłem, że więcej błotniaków nie biorę ... ale jakoś tak ciągle kusi.

Oby sie dobrze nosił ! :) 

Dzięki 🙂

Warto wybrać się do sklepu i przymierzyć😀 Kiedyś jakiś zegarek podobał mi się, ale po przymiarce zmieniłem zdanie - źle leżał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 3.04.2025 o 19:47, eM_ napisał(-a):

Długo kusiło... i uległem, ale to już ostatni 🙂

20250403_193516.jpg

20250403_193856.jpg

20250403_194047.jpg

Gratuluję niech służy 😀

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi