Sulej 244 #62651 Napisano Poniedziałek o 12:53 Mam DW-5600BB, w którym chciałem wymienić baterię ale rozsypał się w nim bezel podczas demontażu (zegarek był styrany). Czy możecie polecić mi jakieś strony, gdzie mogę kupić jakiś fajny bezel i od razu uszczelkę? Czy takie bezele mają w zestawie "szybkę" czy to też muszę kupić osobno? Oryginalna jest porysowana. Z góry dziękuję za odpowiedź. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 68799 #62652 Napisano Poniedziałek o 14:35 1 godzinę temu, Sulej napisał(-a): Mam DW-5600BB, w którym chciałem wymienić baterię ale rozsypał się w nim bezel podczas demontażu (zegarek był styrany). Czy możecie polecić mi jakieś strony, gdzie mogę kupić jakiś fajny bezel i od razu uszczelkę? Czy takie bezele mają w zestawie "szybkę" czy to też muszę kupić osobno? Oryginalna jest porysowana. Z góry dziękuję za odpowiedź. To chcesz kupić bezel czy kopertę 🤔🤔🤔 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sulej 244 #62653 Napisano Poniedziałek o 15:03 Rozumiem, że szybka jest tylko z kopertą? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 68799 #62654 Napisano Poniedziałek o 15:59 56 minut temu, Sulej napisał(-a): Rozumiem, że szybka jest tylko z kopertą? Tak. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Himan 8493 #62655 Napisano wczoraj o 14:49 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RafalKs 0 #62656 Napisano 12 godzin temu Witam mam pytanie dotyczące zegarka Casio g-shock model ga110rg . Po kalibracji wskazówek zegarek po położeniu zmieni sam czas na wskazówkach który nie jest taki sam jak wyświetlaczu elektronicznym , co może być przyczyną ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czujnik 586 #62657 Napisano 7 godzin temu Zacznij od wymiany baterii U mnie rozjeżdżanie się wskazówek z wyświetlaczem ustąpiło po nowej baterii tapatalked 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 418 #62658 Napisano 5 godzin temu Co sądzicie o nowym podświetleniu? 3 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 9480 #62659 Napisano 5 godzin temu Co sądzicie o nowym podświetleniu?Ja osobiście wolę starsze, oparte na panelu elektroluminescencyjnym, ale teraz już niestety takich nie robią. Nawet starsze modele jeden po drugim Casio aktualizuje na podświetlenia diodowe. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 68799 #62660 Napisano 4 godziny temu 55 minut temu, meXy napisał(-a): Co sądzicie o nowym podświetleniu? No nie wiem 🤔🤔🤔 Tak jest taki kolor 😁 😁 😁 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach