Largo1312 0 #10876 Napisano 1 Września 2014 GW A1000FC Świetny, ale to trochę za drogi gips A w cenie do 350 zł co jeszcze moglibyście mi polecić ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fuzbal 2 #10877 Napisano 1 Września 2014 GA100 psokojnie polecam ! mam go od tygodnia i jest kozacki na maxa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Largo1312 0 #10878 Napisano 1 Września 2014 (edytowane) A jeżeli chodzi o modele z pełnym podświetleniem tarczy, a nie punktowym tak jak w modelach, które podałem to, co można wybrać? Cena to już wiadomo, a wygląd preferuję raczej "upstrzony" z wieloma gadżetami na tarczy A co sądzicie o tym modelu: http://allegro.pl/zegarek-casio-g-7710-1er-g-shock-gw-pl-waw-prom-i4534861998.html Edytowane 2 Września 2014 przez Largo1312 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
majkl 0 #10879 Napisano 2 Września 2014 Mam dokladnie ten model (7710) i moim zdaniem jest to najbardziej udany G:) jeśli licza się dla ciebie funkcje, uprawiasz jakies sporty, to w mojej opinii nic lepszego nieznajdziesz. Do tego jest wygodny, nie za wielki, a wyswietlacz w negatywie nie sprawia klopotu! Sent from my BlackBerry 9930 using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xeii 0 #10880 Napisano 2 Września 2014 Panowie ponawiam poytanie oryginał czy nie? http://www.ebay.com/itm/Casio-G-Shock-GA-100LG-8A-Mens-Grey-Strap-Sport-Watch-GA-100LG-8ADR-/121319304608?pt=Wristwatches&hash=item1c3f31ada0 I czy w Polsce ten model jest dostępny? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23143 #10881 Napisano 2 Września 2014 wszystko OK oryginał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepepatryk 11979 #10882 Napisano 2 Września 2014 @ Xeii, ale w PL chyba go nie znajdziesz... Do mnie dziś przyszedł GD-200-1ER. Tzn przyszedł do mnie, ale to prezent dla kumpla na sobotę, na nadgarstku tylko do foto i do ustawienia godziny. Mam nadzieję, że mu się spodoba, bo to będzie jego pierwszy G 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Dingo #10883 Napisano 2 Września 2014 Mam dokladnie ten model (7710) i moim zdaniem jest to najbardziej udany G:) jeśli licza się dla ciebie funkcje, uprawiasz jakies sporty, to w mojej opinii nic lepszego nieznajdziesz. Do tego jest wygodny, nie za wielki, a wyswietlacz w negatywie nie sprawia klopotu! Sent from my BlackBerry 9930 using TapatalkZgadzam się, też mam ten model i uważam, że jest bardzo funkcjonalny, wart swojej ceny, wyśmienity timer i te diody. Na zimę jednak dokupię pozytywa 7700 albo lepiej wersję zieloną 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość romseyman #10884 Napisano 2 Września 2014 Mam od niedawna w miejsce Rangemana z negatywem, ktory mi nie przypasowal. Przed zakupem bylem sceptyczny co do wykresu plywow ale pokazjue idealnie. Nawet rozroznia pomiedzy slabszymi a mocniejszymi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
majkl 0 #10885 Napisano 3 Września 2014 Na zimę jednak dokupię pozytywa 7700 ..Mozna wiedziec co ma do tego zima:p ? Sent from my BlackBerry 9930 using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymar 63 #10886 Napisano 3 Września 2014 A to moja kolekcja G. Przepraszam za jakość zdjęcia ale strzelone na szybko telefonem.W przyszłości pewnie będą kolejne ale na razie apetyt zaspokojony. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ShoRtie 1611 #10887 Napisano 3 Września 2014 Nowy nabytek 0 GW-9400 1ER,GW-9430,GW-9200 1ER, GD-400-4ER Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 27237 #10888 Napisano 3 Września 2014 Gratuluję Gulfmana i świetnych zdjęć. P.s.Do mnie lada moment powinien zapukać kurier z długo oczekiwaną przesyłką z kraju kwitnącej wiśni 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23143 #10889 Napisano 3 Września 2014 Super zdjęcia, Gulfi spoko a mudman - jedynka za mną chodzi od jakiegoś czasu i chyba niedługo nabędę go Jakiś ostatnio powrót do starszych korzeni, znaczy kultowych modeli master of G 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ShoRtie 1611 #10890 Napisano 3 Września 2014 Dzięki Oba Master of G są na wyjście bo chce aby jak najdłużej były w idealnym stanie a do roboty noszę 7700 j SGW100 nieobecnego na fotach. 0 GW-9400 1ER,GW-9430,GW-9200 1ER, GD-400-4ER Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 27237 #10891 Napisano 3 Września 2014 Przyjechał. Pierwsze wrażenia: jest mały, bardzo wygodny i dobrze wykonany. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepepatryk 11979 #10892 Napisano 3 Września 2014 Najss... trochę się na niego naczekałeś Więcej fot proszę! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23143 #10893 Napisano 3 Września 2014 Mirosuaw dobrze wykonany OK ale czy wart tej ceny? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrovka #10894 Napisano 3 Września 2014 Mirosuaw..gratuluje:) Samych pozytywnych wrazen zycze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejMick 82 #10895 Napisano 3 Września 2014 Gratulacje! Mirosuaw dobrze wykonany OK ale czy wart tej ceny? Moim zdaniem jest to jeden z niedoszacowanych G-shocków. To jest kompletnie inna liga. Nie tylko stalowa koperta, ale DLC i uretan. Wart każdej złotówki. 0 Screwback. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 27237 #10896 Napisano 3 Września 2014 (edytowane) Mirosuaw dobrze wykonany OK ale czy wart tej ceny? Nie da się na to pytanie obiektywnie odpowiedzieć. Każdy ma do tego swoje własne podejście. Zdaję sobie sprawę, że GW-5000 jest powiedzmy 3-4 razy droższy od modeli, które na pierwszy rzut oka są podobne, więc można zapytać po co aż tyle przepłacać. Jeśli ktoś ma takie podejście, to okay, w pełni to rozumiem, tańszy zegarek też będzie służył.Ja jednak osobiście i subiektywnie uważam, że każda, nawet niewielka różnica w jakości wykonania jest warta dodatkowej ceny, jaką trzeba zapłacić. W tym przypadku oprócz zwykłych walorów użytkowych lub technicznych dostaję również poczucie, że mam na ręku coś co zostało wykonane z lepszych jakościowo materiałów, z większą pieczołowitością, jest solidniejsze (to się czuje w ręku w przypadku tego zegarka), przeszło przypuszczalnie przez dokładniejszą kontrolę jakości, pochodzi z kraju, w którym stworzono G-Shocka (dla mnie to też istotne). Tego wszystkiego nie da się w prosty sposób przeliczyć na pieniądze. Edytowane 3 Września 2014 przez Mirosuaw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23143 #10897 Napisano 3 Września 2014 Nie da się na to pytanie obiektywnie odpowiedzieć. Każdy ma do tego swoje własne podejście. Zdaję sobie sprawę, że GW-5000 jest powiedzmy 3-4 razy droższy od modeli, które na pierwszy rzut oka są podobne, więc można zapytać po co aż tyle przepłacać. Jeśli ktoś ma takie podejście, to okay, w pełni to rozumiem, tańszy zegarek też będzie służył.Ja jednak osobiście i subiektywnie uważam, że każda, nawet niewielka różnica w jakości wykonania jest warta dodatkowej ceny, jaką trzeba zapłacić. W tym przypadku oprócz zwykłych walorów użytkowych lub technicznych dostaję również poczucie, że mam na ręku coś co zostało wykonane z lepszych jakościowo materiałów, z większą pieczołowitością, jest solidniejsze (to się czuje w ręku w przypadku tego zegarka), przeszło przypuszczalnie przez dokładniejszą kontrolę jakości, pochodzi z kraju, w którym stworzono G-Shocka (dla mnie to też istotne). Tego wszystkiego nie da się w prosty sposób przeliczyć na pieniądze.Dzięki za merytoryczną odpowiedź To nie tak że ja bym go nie kupił, sam jestem miłośnikiem linii casio g-shock i chętnie bym go ponosił , lecz chciałbym się upewnić iż ta różnica wykonania i materiałów zasługuje na tyle pln-ów .Fajnie jak po 2-3 miesiącach napisałbyś coś więcej na temat użytkowania i swoich obserwacji 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ShoRtie 1611 #10898 Napisano 3 Września 2014 (edytowane) I już ostatnia fota z orientalnej sesjii Fajny ten G 5K też bym kiedyś chciał kwadraciaka. Edytowane 3 Września 2014 przez ShoRtie 0 GW-9400 1ER,GW-9430,GW-9200 1ER, GD-400-4ER Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek25 2 #10899 Napisano 3 Września 2014 Czy ktoś z was miał już może do czynienia z zakupem zegarka w serwisie Amazon.com ? Precyzując chodzi mi głównie o opcję Fulfilled by Amazon. Gift-wrap available. FBA są to magazyny Amazonu. Najbardziej ciekawi mnie 2 część, czyli wysyłka jako prezent. Czy ktoś już tak kupował ? Obeszło się bez CŁA i VATu ? Czy to raczej nieuniknione. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xeii 0 #10900 Napisano 3 Września 2014 Panowie piszę już któryś raz, bo nikt mi nie udzielił odpowiedzi, a chcę mieć pewność przy zamówieniu zegarka za 100$. Czy ta aukcja to nie fejk? http://www.ebay.com/itm/CASIO-G-SHOCK-GA-100LG-8A-BLIZZARD-WHITE-ANALOG-DIGITAL-MENS-SPORT-WATCH-WR200M-/161360128691?pt=Wristwatches&hash=item2591d02ab3 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach