Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MasterFan

PODFORUM MIŁOŚNIKÓW ZEGARKÓW CASIO G-SHOCK !

Rekomendowane odpowiedzi

A ja trzeciego kupuję po wypłacie pewnie, tylko nie wiem czy Mudman g-9000

Image10.jpg

czy GA-110

Casio%20G-shock%20GA-110-1b%20ad%20Banne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystkie czarne.

Wszystkie na pasku.

Wszystkie z pozytywem.

To Twoje kryteria wyboru czy tak się złożyło

Moje kryteria to ma się podobać i tyle:) Czarne wybieram dla tego bo nic się z nimi nie będzie działo zero przebarwień ale i tak chcę przebrać w kolorki ze 2 zegarki. Pasek bo jakoś wolę go od bransolety. Pozytyw bo jakoś czytelniejszy od negatywa ale choć jednego bym chciał i pewnie będzie to 7710.

GW-9400 1ER,GW-9430,GW-9200 1ER, GD-400-4ER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie choroba G aktualnie wygląda tak :)

attachicon.gifDSC_0215.JPG

Ładna kolekcja, gratki.

GW-3000BD jest przekozacki :-)

Odkąd Kyo wkręcił mnie w ten zegarek bardzo często sprawdzam jego dostępność :-) chociaż funduszy brak :-(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ładna kolekcja, gratki.

GW-3000BD jest przekozacki :-)

Odkąd Kyo wkręcił mnie w ten zegarek bardzo często sprawdzam jego dostępność :-) chociaż funduszy brak :-(

Mam do niego na wymiankę jeszcze 2 bezele z pomarańczowymi i żółtymi napisami :) Zmieniam sobie czasami.

Fotki możesz zobaczyć w mojej galerii :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja będę miał dwa takiego samego kalibru i też spróbuję coś namieszać z kolorami.Ale to potem jak mi się znudzą to coś zmienię :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mam do niego na wymiankę jeszcze 2 bezele z pomarańczowymi i żółtymi napisami :) Zmieniam sobie czasami.

Fotki możesz zobaczyć w mojej galerii :)

Bezel z żółtymi napisami tez fajnie wygląda :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie natomiast korci mała podmianka w Gulfmasterze, od dłuższego czasu myślę o czymś takim, zdjęcie znalazłem na WUSie ktoś tez o tym juz myślał

http://i.imgur.com/r7pHJEg.jpg

Jeżeli miałby być czarny to tylko taki, tylko te srebrne tłoczenia IMO nawiązują do nurkowania i tym podobnych spraw ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Małżonka zapragnęła baby G. Spełnienie takiego pragnienia, to czysta przyjemność. ;)

xeno_baby-G-BA-111-4ADR_5.JPG

xeno_baby-G-BA-111-4ADR_4.JPG

Więcej fotek TU:    :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Małżonka zapragnęła baby G. Spełnienie takiego pragnienia, to czysta przyjemność. ;)

xeno_baby-G-BA-111-4ADR_5.JPG

xeno_baby-G-BA-111-4ADR_4.JPG

Więcej fotek TU:    :)

Bardzo ładne te baby-g.

Moja małżonka otrzymała black&gold i cały czas na ręce ;-)

Gratuluje udanego zakupu :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A oto moja mała gromadka :)

Xenocratex ja też niedługo kupuję coś swej lubej, ale jeszcze nie wiem dokładnie co... na pewno coś na co dzień z Baby-G, nawet myślałem o tym modelu co Ty wybrałeś, ale czarno-złoty, jednak podobno musi być w pełni cyfrowy bo analoga już ma ;)

post-78564-0-54461900-1427556023_thumb.jpg

"Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To szukaj na allegro.

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może i impuls ale po pierwsze to nie masz uprawnień do zakupów a po drugie zarejestrowaleś się na forum a chcesz żeby Ci jeszcze ktoś wystawił aukcje na allegro.

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może i impuls ale po pierwsze to nie masz uprawnień do zakupów a po drugie zarejestrowaleś się na forum a chcesz żeby Ci jeszcze ktoś wystawił aukcje na allegro.

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Jak wchodziłem do salonu TT na przymiarki, to niby jedynie w celu upewnienia się, że ostatecznie mam kupić BG-6900SG-1ER, jako że wcześniej były długie dyskusje nad ofertą w sieci. No,.. ale życie (przymiarki) zweryfikowało i padło na BA-111, tylko w wersji ...-9AER. Po kolejnych dwóch dniach (chyba konsultacje z koleżankami w pracy) ostatecznie padło na ten, który obfotografowałem dziś rano. Eh... kobiety... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzę, że jakaś ciekawa rozmowa mnie ominęła ;)

"Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja chyba odchudzę swoja kolekcje o gulfmastera :)

jest fajny, ale rangeman w zupelnosci mi styknie do sportu...

a poza tym 10 zegarkowa szkatułka jest pełna i nie ma miejsca na kolejny zakup :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a poza tym 10 zegarkowa szkatułka jest pełna i nie ma miejsca na kolejny zakup :D

No widzisz PiTT a u mnie było zupełnie inaczej, RANGE nie przypadł mi do gustu i zamienilem go na Gulfmaster'a i ten zegar w pełni spełnia moje oczekiwania. Ale każdy powód jest dobry żeby kupić nowego G ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PiTT czy przypadkiem wpierw nie chciałeś  pozbyć się Rangemena swego czasu?  :)

SYGNATURA.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dokladnie tak bylo... ale stwierdzilem ze rangeman bardziej nadaje sie na rower i ew. silke + basen

gulfmaster jest na serio spoko, tylko szkoda mi by bylo zaliczyc ew. glebe na rowerze i nim przeszurac (odpukac nie zdarzylo mi sie jeszcze :))

rangeman jest idealnych rozmiarow wlasnie do takiego uzytkowania, gulfa chetnie bym nosil po prostu np. na wakacjach... ale mam inne sportowe zegarki ktore tez chetnie bede nosil... moze znajomy jednak sie rozmysli i go nie wezmie to wtedy po problemie bo raczej nie bedzie go wystawial tu na gieldzie lub allegro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oto mój dawca ;)

Już jedzie do mnie drugi taki tylko niebieski w podobnym stanie ;)

Jako, że mam już czerwone G to z tych dwóch złoże tego niebieskiego ;)

post-71916-0-86815300-1427731530_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi