Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MasterFan

PODFORUM MIŁOŚNIKÓW ZEGARKÓW CASIO G-SHOCK !

Rekomendowane odpowiedzi

Eeee tam... Ja to w G nawet na wesela chodzę :) I to cyfrakach.

W zeszłym roku byłęm na weselu-na ręce Tissot Antimagnetique a w kieszeni marynarki gw m 5610-około 22 zrobiłem podmiankę i było git :)

GW 9110 , DW 5600c 901 , GW 9400 1er , DW 9052 1659 , GS 1050 B , GS 1150 , Casio 31 QR-12 ,GS 1200 B , DW 9000 1659 , Atlantic Worldmaster ,Tissot Antimagnetique , Zenith 28800 ,Orient patelnia, Orient tristar , Orient Ray 2 blue , DW 6900 x 2 , Orient Chrono Ace , Orient quartz ,Orient Triton I .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja u siebie w dresach to bym się nie pokazał nawet na urlopie, bo by mnie nie poznali ;)

Coś w tym jest, u mnie jak dres, to tylko urlopowo lub na rower i też czuję się wtedy nieswojo.

A G noszę raczej po pracy. Chociaż ostatnio często 6900 się pojawia na bransie, no i dzisiaj Romek come back.

A strój ustalam sobie sam, ot taka możliwość :D

Edytowane przez tommly

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sam się zastanawiałem czy ruszy :) na plus napewno układ wskazówkek, ustawily się w pozycji 12 czyli aku siadł całkiem, myślę że ruszy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sam się zastanawiałem czy ruszy :) na plus napewno układ wskazówkek, ustawily się w pozycji 12 czyli aku siadł całkiem, myślę że ruszy

Piękny jest! Ile trzeba za niego położyć?

GW 9110 , DW 5600c 901 , GW 9400 1er , DW 9052 1659 , GS 1050 B , GS 1150 , Casio 31 QR-12 ,GS 1200 B , DW 9000 1659 , Atlantic Worldmaster ,Tissot Antimagnetique , Zenith 28800 ,Orient patelnia, Orient tristar , Orient Ray 2 blue , DW 6900 x 2 , Orient Chrono Ace , Orient quartz ,Orient Triton I .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W zeszłym roku byłęm na weselu-na ręce Tissot Antimagnetique a w kieszeni marynarki gw m 5610-około 22 zrobiłem podmiankę i było git :)

Nieźle... ;) Bo kwadraty to najwygodniejsze zegarki są. Ja na jednym weselu występowałem w 5600J, i to od początku :)

"I own the watch, the watch does not own me"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piękny jest! Ile trzeba za niego położyć?

Jak dla mnie jednak za damski, dlatego też go odpuściłem ;)

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A odchodząc od spraw ubraniowych - jak sądzicie, ruszy? :)

Ruszy.

Lubię tę bryłę ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Też w niego wierzę. W końcu to Casio G-Shock. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

...

Akumulatorek masz?

Już w drodze, pewnie dojdzie przed zegarkiem - wstawione zdjęcie jest z oferty - to, co przyjdzie, jest dla mnie zagadką taką jak dla Was. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś w tym jest, u mnie jak dres, to tylko urlopowo lub na rower i też czuję się wtedy nieswojo.

A G noszę raczej po pracy. Chociaż ostatnio często 6900 się pojawia na bransie, no i dzisiaj Romek come back.

A strój ustalam sobie sam, ot taka możliwość :D

Mam rozumieć że G-Shocka dw6900 dałeś na bransoletę? :D

Pozdrawiam

Kamil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co prawda moje to nie GW ale bryła ta sama.

Mi się zawsze podabały.

PSX_20160314_220714.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam rozumieć że G-Shocka dw6900 dałeś na bransoletę? :D

Każdy tak zrobi jak się przekona że to zajebibi jest  :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Haha muszę to zobaczyć :D ciekaw jestem jak będzie to w moim wyglądać ale wpierw bym musiał bezel zmienić.

Pozdrawiam

Kamil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi się zawsze podabały.

GST przypomina mi te stare fajne G(wskazówki,lcd, owinięte w metal) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Mi się zawsze podabały.

Waldek, nie ukrywam, że Twoja kolekcja "tłuścioszków" podoba mi się od dawna. Gdyby nie ich fotki, to pewnie nie kliknął bym tego śpiocha. ;):)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nieźle... ;) Bo kwadraty to najwygodniejsze zegarki są. Ja na jednym weselu występowałem w 5600J, i to od początku :)

+100 :)

Już w drodze, pewnie dojdzie przed zegarkiem - wstawione zdjęcie jest z oferty - to, co przyjdzie, jest dla mnie zagadką taką jak dla Was. :)

Co to, skąd to i za wiela szmalcu?

"Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."

Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GST przypomina mi te stare fajne G(wskazówki,lcd, owinięte w metal)

Te zderzaki w tamtych latach były mega rozpoznawalne i niepowtarzalne.

Ale masz rację. GST ma rzeczywiście ten klimat.

Edytowane przez Waldzior

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Waldek, nie ukrywam, że Twoja kolekcja "tłuścioszków" podoba mi się od dawna. Gdyby nie ich fotki, to pewnie nie kliknął bym tego śpiocha. ;):)

Kurde, szkoda, że o tym nie piszesz od razu, bo więcej fotek bym im robił a tak leżą w pudle cały czas, bo myślę, że nikogo nie interesują...

Tak to jest, pewnie jak z moim MTG...

Wrzucam fotki tego zegarka od czerwca 2015 roku i co jakiś czas ktoś tam napisze "fajny", "za duży", "do bani", za metalowy", beznadziejny,bo plastikowa koperta", "za drogi" itp...

I człowiek może załapać demota i myśli sobie, "Łat a fak! Marlena, skasuj mi konto"....

Po czym odzywa się Kolega, który wielbi Króle i MM pisząc: "Ten Twój MTG na żywo nie wygłąda tak dobrze, jak na Twoich zdjęciach..."

I wtedy się zastanawiam.

Wrzucać więcej zdjęć MTG czy go sprzedać i kupić jeszcze lepszy sprzęt fotograficzny.

;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Kurde, szkoda, że o tym nie piszesz od razu, bo więcej fotek bym im robił a tak leżą w pudle cały czas, bo myślę, że nikogo nie interesują...

Tak to jest, pewnie jak z moim MTG...

Wrzucam fotki tego zegarka od czerwca 2015 roku i co jakiś czas ktoś tam napisze "fajny", "za duży", "do bani", za metalowy", beznadziejny,bo plastikowa koperta", "za drogi" itp...

I człowiek może załapać demota i myśli sobie, "Łat a fak! Marlena, skasuj mi konto"....

Po czym odzywa się Kolega, który wielbi Króle i MM pisząc: "Ten Twój MTG na żywo nie wygłąda tak dobrze, jak na Twoich zdjęciach..."

I wtedy się zastanawiam.

Wrzucać więcej zdjęć MTG czy go sprzedać i kupić jeszcze lepszy sprzęt fotograficzny.

;)

Piszę! No... może nie za każdym razem, ale podobają mi się zawsze. Czasem napiszę,.. czasem punkcik dam. Ale my tu jesteśmy prawdziwymi twardzielami noszącymi najtwardsze zegarki - nadmiar miodu niewskazany. ;) Co by nie powiedzieć, Twoje zdjęcia zawsze z przyjemnością oglądam. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupię miód i zrobię sejsję "G w miodzie"

:)

Dzięki Marcin.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fankaDaktarina

NEVER ;)

Jak już mnie wywołałeś do tablicy to napiszę, że kompletnie nie ogarniam tych Waszych symboli i czasami aż mnie oczy bolą od tego, ale Twoje zdjęcia zawsze są zachętą, by jednak tutaj zajrzeć. Zwłaszcza, gdy Twoje ,,pyk" trafia w sam środek dyskusji ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiedziałem, że to Cię uaktywni :D

Uderz w stół... :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupię miód i zrobię sejsję "G w miodzie"

:)

Dzięki Marcin.

Miód jest dla mięczaków, prawdziwi twardziele żują pszczoły :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi