Yodek 2548 #1501 Napisano 26 Stycznia 2019 Magiczny parametr to jest format błony ciętej 9 cm na 12 cm . Bardziej obecnie jest popularny format 4″x5″. Mi też jest ciężko ustawić ostrość, ale cóż trzeba sobie radzić.Radzić, radzić...Pół dnia na kolanach (no bo ja kwiatki zazwyczaj), oczy łzawią, sąsiedzi z działki pytają się - co ja tam na czworaka "sadzę" w trawniku, fajne światło, kropelki rosy itp. A w domu na laptoku ZONK! Rozmyte...uuaa!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1296 #1502 Napisano 26 Stycznia 2019 (edytowane) Jedyny stojący zegar który mi się podoba i to nawet bardzo, wygląda tak. Kilka lat temu dokładnie taki zegar wystawił gość na sprzedaż w Szczecinie za 5000 zł. Zadzwoniłem po kilku godzinach i już był sprzedany.Poszedł do Poznania. Edit. Ten z załączonego zdjęcia jest obecnie w ofercie sprzedaży, tylko jego cena jest jak dla mnie nie do zaakceptowania. No chyba żebym dostał w pakiecie tą zgrabną i młodą panienkę. Edytowane 26 Stycznia 2019 przez dziadek 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #1503 Napisano 26 Stycznia 2019 (edytowane) Zegar jest przepiękny, przepiękny - królestwo za taki zegar! (nie mam królestwa).Panienka obniża wartość zegara.Wymaga dużo więcej serwisowania i nakładów, generuje koszty i jeszcze będzie "gderać". Nie, nie.. :-PNo chyba że z takim zegarem Dziadek będzie, no to można się zastanawiać ;-) Edytowane 26 Stycznia 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #1504 Napisano 26 Stycznia 2019 I tak sobie idzie aż zaszedl na Śląsk Dolny... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #1505 Napisano 26 Stycznia 2019 GPSy macie w tych zegarach...? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #1506 Napisano 26 Stycznia 2019 He, he. Toż to nasza ulubiona galeria na pewnym dolnośląskim zamku A dziadek zawsze dobrze doradzi. Ja np dzięki jego poradom kupiłem sobie taki: 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1296 #1507 Napisano 26 Stycznia 2019 (edytowane) Tu lepiej go widać. Edit. Przy okazji dołączę widok gongu nad którym kiedyś była dyskusja dotycząca jego oryginalności. Edytowane 26 Stycznia 2019 przez dziadek 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #1508 Napisano 26 Stycznia 2019 Wielkie nieba, Padre! Aaaaa!!! (piszczę!)Wy to umiecie podkręcić "chciejstwo" ..☺Skrzynka niczem z baśni, wahdło zarąbiste, wielgachne jak patelnia w wietnamskiej garkuchni, ufff, uff.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #1509 Napisano 26 Stycznia 2019 Ty się nie daj DZIADKOM podpuszczać ... , oni do niego wzdychają podobnie jak i reszta, ale trzeba by chyba "milion" za "milion"... To jubileuszowy milionowy Gustaw Becker- tylko do pooglądania . Jeden plus można go pooglądać dzięki uprzejmości kolegów z Dolnego Śląska ...A że piękny jest nadzwyczaj nie przeczę ... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #1510 Napisano 26 Stycznia 2019 No tak. Leszcza każdy podpuści :-D :-D 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1786 #1511 Napisano 26 Stycznia 2019 Czyli nie do kupienia No , ale żeby tak coś podobnego dostać !!!!!! Pełnia szczęścia !!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #1512 Napisano 26 Stycznia 2019 Trzeba by za pół miliona wynająć Kwinto, może by podołał (i tysiąc atletów za tysiąc kotletów) ;-) i jeszcze tych-tych co ukradli księżyc.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #1513 Napisano 26 Stycznia 2019 Ja tam wolę centralną sekundę wiszącą ... choć ta z Książa, do której wzdycha Dziadek ma niewątpliwie piękne oblicze ... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #1514 Napisano 26 Stycznia 2019 Z każdej strony pokazują piękności, co tu dodać - dla takiego mogłabym nawet popatrzeć na "kożuchy",albo wyrzucić te zegary co mam ☺ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1786 #1515 Napisano 26 Stycznia 2019 Z każdej strony pokazują piękności, co tu dodać - dla takiego mogłabym nawet popatrzeć na "kożuchy",albo wyrzucić te zegary co mam ☺Noooo , to musimy więcej zaangażowania w poszukiwania włożyć !!!! Węszyć wszędzie !!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #1516 Napisano 26 Stycznia 2019 Nie węszyć tylko kasę rychtować 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #1517 Napisano 26 Stycznia 2019 Noooo , to musimy więcej zaangażowania w poszukiwania włożyć !!!! Węszyć wszędzie !!!!PM jesteś optymistyczny optymista ☺ ja jestem zdecydowanie mniejszej wiary ; -) Idę sobie przygotować królewskie "délicatesse" - kluski szare, mniam :-DNie węszyć tylko kasę rychtować Dokładnie!!!To pierwszy wymóg i chyba jedyny. Piniondz... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1786 #1518 Napisano 26 Stycznia 2019 No TAK !!!! Wywęszę , a tu mało pieniądza ..... katastrofa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1296 #1519 Napisano 26 Stycznia 2019 Podobno teraz można tu pisać o polityce. Tak ogólnie uznaję siebie za umiarkowanego konserwatystę i dzisiaj przypadkiem włączyłem telewizor i usłyszałem od posłanki Ewy że zaliczam się do ludzi śmiesznych, nieaktualnych i śmierdzę naftaliną. Ciekawe czym zajeżdża od tej wiekowej babci co takie pierdoły opowiada o takich jak ja. . 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #1520 Napisano 26 Stycznia 2019 Marian pomówmy lepiej o panienkach... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1296 #1521 Napisano 26 Stycznia 2019 Marian pomówmy lepiej o panienkach...OK. Ale tylko o młodych, szczupłych i długonogich blondynkach. :D 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #1522 Napisano 26 Stycznia 2019 (edytowane) Podobno teraz można tu pisać o polityce. Tak ogólnie uznaję siebie za umiarkowanego konserwatystę i dzisiaj przypadkiem włączyłem telewizor i usłyszałem od posłanki Ewy że zaliczam się do ludzi śmiesznych, nieaktualnych i śmierdzę naftaliną. Ciekawe czym zajeżdża od tej wiekowej babci co takie pierdoły opowiada o takich jak ja. . Radio Erewań prostuje. Można, ale nie tutaj, tylko w Moskwie. I nie pisać, tylko odsiadywać wyroki. Edytowane 26 Stycznia 2019 przez tarant 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #1523 Napisano 26 Stycznia 2019 (edytowane) Lepiej, lepiej. O pannach i dziewannach.Ja tam wybuchowa jestem w poglądach. OK. Ale tylko o młodych, szczupłych i długonogich blondynkach. :D No nie zdzierżę.. zaraz komuś "łomot" ścierką zrobię... :-P Phi..młodych..długich.. phi.. :-D Edytowane 26 Stycznia 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
old time 456 #1524 Napisano 26 Stycznia 2019 Panowie jak chcecie mlode z dlugimi nogami to musicie miec gruby portfel :D 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #1525 Napisano 26 Stycznia 2019 Pytanie tylko po co ... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach