LESKOS 3500 #1626 Napisano 30 Stycznia 2019 (edytowane) Wiedziałem, od razu wiedziałem coś z nim nie tak ... znaczy 333 razy przez lewe ... Ja to tak z kotami mam, nie trawię, odbija mi się non stop i dostaję rozwolnienia... i nie żebym był z planety MELMAK Edytowane 30 Stycznia 2019 przez LESKOS 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2549 #1627 Napisano 30 Stycznia 2019 (edytowane) Wiedziałem, od razu wiedziałem coś z nim nie tak ... znaczy 333 razy przez lewe ... Ja to tak z kotami mam, nie trawię, odbija mi się non stop i dostaję rozwolnienia... i nie żebym był z planety MELMAK https://www.youtube.com/watch?v=Xrb1kuCWeV4To jest MOWA NIENAWIŚCI !!! Edytowane 30 Stycznia 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2979 #1628 Napisano 30 Stycznia 2019 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2549 #1629 Napisano 30 Stycznia 2019 O, a to jest "mowa" miłości ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3500 #1630 Napisano 30 Stycznia 2019 A co ja zrobię że nie jem mięsa , po prostu kiepsko trawię... A tak w ogóle kocham Alfa !To jest facet ... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1388 #1631 Napisano 30 Stycznia 2019 Wszyscy się nawzajem nagrywają, co za koszmarne czasy. Jeszcze pare lat i przestaniemy ze sobą rozmawiać.Trzeba zacząć trenować samotność i totalną obojętność. 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3500 #1632 Napisano 30 Stycznia 2019 Nie , Marian trzeba przestać oglądać telewizję ... wyłączyć FB i inne g... społecznościowe (mają guzik wspólnego z tą nazwą, a są tylko sceną do prymitywnego popisywania się ), spotkać się z przyjaciółmi, posłuchać przyrody (niedługo wiosna , za 3-4 tygodnie przylecą żurawie - ostatni tydzień lutego są u nas) poczytać dobrą książkę, przytulić kogoś (może być blondynka twoja ulubiona ) i zobaczysz że świat wokół ciebie jest lepszy niż w mediach go przedstawiają. Pamiętasz 1981 roku 38 lat temu powstał film Piotra Szulkina "Wojna Światów następne pokolenie" jako swoiste SF ... dziś to nasza rzeczywistość - media rządzą .To był genialny twórca wizjoner, szkoda że odszedł w zeszłym roku ... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2549 #1633 Napisano 31 Stycznia 2019 A więc do DZIEŁA :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kerims 106 #1634 Napisano 31 Stycznia 2019 A ja naprawdę porady potrzebuję...Wybieram się do naszej stolicy i w związku z tym mam pytanie: Czy coś warto obejrzeć w Warszawie odnośnie naszego hobby tj. zegarów? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
longcase1 481 #1635 Napisano 31 Stycznia 2019 A ja naprawdę porady potrzebuję...Wybieram się do naszej stolicy i w związku z tym mam pytanie: Czy coś warto obejrzeć w Warszawie odnośnie naszego hobby tj. zegarów? W mojej opinii szkoda czasu jeśli chodzi o giełde 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1388 #1636 Napisano 31 Stycznia 2019 Jeżeli chodzi o zegary i zegarki to w Warszawie nie ma nic ciekawego do zwiedzania i oglądania. To zegarowa pustynia, ludzie smętni, ulice zakorkowane, miejsc parkingowych brak, za wszystko musisz płacić, tak ogólnie to o tej porze roku Warszawa jest smutna i ponura i mało przyjazna dla turystów. 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzy1234 63 #1637 Napisano 31 Stycznia 2019 Jeżeli chodzi o zegary i zegarki to w Warszawie nie ma nic ciekawego do zwiedzania i oglądania. To zegarowa pustynia, ludzie smętni, ulice zakorkowane, miejsc parkingowych brak, za wszystko musisz płacić, tak ogólnie to o tej porze roku Warszawa jest smutna i ponura i mało przyjazna dla turystów. Witam jak czytalem to do Bytomia na gielde 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3500 #1638 Napisano 31 Stycznia 2019 (edytowane) No, no , jutro i pojutrze ... a coś tam pooglądać to do Pszczyny Edytowane 31 Stycznia 2019 przez LESKOS 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kerims 106 #1639 Napisano 1 Lutego 2019 Właśnie tego się obawiałem, ale wolałem zapytać.To na naszym Dolnym Śląsku od czasu do czasu coś się dzieje: Wystawa Zegarów Gustava Beckera w Świebodzicach (2 edycję), Wałbrzyska Wystawa Zegarów Śląskich (3 edycję) czy ostatnio (2018) wystawa „Era na Beckera. Przebudzenie minionego czasu” w Muzeum Porcelany w Wałbrzychu.A może w Warszawie jest chociaż jakiś sklep z antykami (zegarami) godny uwagi? Oczywiście chodzi tylko o oglądanie a nie kupowanie... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1640 Napisano 1 Lutego 2019 A ja naprawdę porady potrzebuję...Wybieram się do naszej stolicy i w związku z tym mam pytanie: Czy coś warto obejrzeć w Warszawie odnośnie naszego hobby tj. zegarów? Tu nic nie ma...W muzeum na Zamku Królewskim trochę egzemplarzy. 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
longcase1 481 #1641 Napisano 1 Lutego 2019 Tu nic nie ma...W muzeum na Zamku Królewskim trochę egzemplarzy.Jeszcze pałac w Wilanowie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2284 #1642 Napisano 1 Lutego 2019 W kawiarni na Sadybie można pogadać... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1643 Napisano 1 Lutego 2019 Jeszcze pałac w WilanowieOstatnio zapraszali na pokazy świateł i muzyki, wraz z kilkoma setkami ludzi zastaliśmy zamkniętą bramę.... A zegarów mają kilka... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2284 #1644 Napisano 1 Lutego 2019 No bo w Wawie, można pogadać... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1645 Napisano 1 Lutego 2019 No bo w Wawie, można pogadać... .....o Takie zdjęcie zrobiłem 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2284 #1646 Napisano 1 Lutego 2019 i zdjęcie zrobić... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1647 Napisano 1 Lutego 2019 i zdjęcie zrobić... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2284 #1648 Napisano 1 Lutego 2019 (edytowane) Fajne zdjęcie, Marek...Bardzo przyjemna kolorystyka... Edytowane 1 Lutego 2019 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2549 #1649 Napisano 1 Lutego 2019 (edytowane) Szalenie "ynteresująca" nasza stolica.I pogadać, i zdjęcie zrobić nawet. U mnie nie ma tak wszechstronnie ;-)Master Yoda - kaczor pięknie "ustrzelony"My z Kiniem mamy i tak najpiękniejsze koty pomimo, że wszystkie piękne :-) Edytowane 1 Lutego 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1650 Napisano 1 Lutego 2019 Fajne zdjęcie, Marek...Bardzo przyjemna kolorystyka...Dzięki Krzysztof, zdjęciu nadałem tytuł "Kameleon"A poniżej mieszkaniec zamku na Książu 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach