Yodek 2548 #1651 Napisano 1 Lutego 2019 O!Jak dostaję stertę roboty to z taką "dekretacją"!Aż chce się robić nawet jak się nie chce :-P 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1652 Napisano 1 Lutego 2019 I ostatni koci spam https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://zamekgrodno.pl/&ved=2ahUKEwiPgcWOiprgAhWBCywKHbsuAvgQFjAlegQIAxAB&usg=AOvVaw31VIAevzG7Gtbv8FCTx-xz 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #1653 Napisano 1 Lutego 2019 O!Jak dostaję stertę roboty to z taką "dekretacją"!Aż chce się robić nawet jak się nie chce :-PSzefowa ? 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #1654 Napisano 1 Lutego 2019 Kto przewija cewki? 12V do zegara samochodowego Jaeger. Zaraz mnie szlag trafi... w internecie same filozofy się ogłaszają, a ja fachowca potrzebuję... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #1655 Napisano 1 Lutego 2019 Szefowa ? Nie, nie szefowa. "Pośredniczka" - koleżanka ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #1656 Napisano 1 Lutego 2019 No , no ...do mnie tak nikt nie pisze ... żaden kolega, o koleżance nie wspomnę . Żona też już nie ... Nikt mnie nie przytula ... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lusyk 7 #1657 Napisano 1 Lutego 2019 No , no ...do mnie tak nikt nie pisze ... żaden kolega, o koleżance nie wspomnę . Żona też już nie ... Nikt mnie nie przytula ... Przyjedź w Bieszczady to pogłaszczę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #1658 Napisano 1 Lutego 2019 Kto przewija cewki? 12V do zegara samochodowego Jaeger. Zaraz mnie szlag trafi... w internecie same filozofy się ogłaszają, a ja fachowca potrzebuję... Rozumiem ten kamuflaż. Może jakiś urolog poradzi? 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #1659 Napisano 1 Lutego 2019 Bo jestem zgredek ... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #1660 Napisano 1 Lutego 2019 (edytowane) Przyjedź w pBieszczady to pogłaszczę Lusyk - ile masz wolnych miejsc?Pewnie więcej chętnych się znajdzie.. A takie głaskanie ze szmyraniem to tabun ludzi Ci się zwali..;-)Zadepczą Bieszczady piękne :-D Przewijanie cewki..hmm... Nie spodziewałam się że to aż do urologa. W pampersa bym przewinęła :-P Edytowane 1 Lutego 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lusyk 7 #1661 Napisano 1 Lutego 2019 Lusyk - ile masz wolnych miejsc?Pewnie więcej chętnych się znajdzie.. A takie głaskanie ze szmyraniem to tabun ludzi Ci się zwali..;-)Zadepczą Bieszczady piękne Kto pierwszy, ten lepszy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #1662 Napisano 1 Lutego 2019 (edytowane) Kto pierwszy, ten lepszy.No tak.. prawda. To ja się nie załapię - za duża konkurencja i za daleko ☺Ale za to LES ma zaklepane miejsce w głaszczącej "loży" ;-) Edytowane 1 Lutego 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek_Win 77 #1663 Napisano 1 Lutego 2019 Bo jestem zgredek ... Taki? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1664 Napisano 1 Lutego 2019 Kto pierwszy, ten lepszy.3 nad ranem, Połonina Caryńska. 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DEMEL 78 #1665 Napisano 1 Lutego 2019 (edytowane) Kolorki cudne , marsjańskie takie (trochę). Edytowane 1 Lutego 2019 przez DEMEL 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #1666 Napisano 1 Lutego 2019 Taki? Takiego "zgredka" robię by zrobić wrażenie na moim mężu ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek_Win 77 #1667 Napisano 1 Lutego 2019 Takiego "zgredka" robię by zrobić wrażenie na moim mężu ;-)Dobre 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #1668 Napisano 1 Lutego 2019 Rozumiem ten kamuflaż. Może jakiś urolog poradzi?Na Was to kurła można polegać...Idę do warsztatu, bo tu chyba jest forum tych co mają za dużo czasu... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #1669 Napisano 1 Lutego 2019 Na Was to kurła można polegać...Idę do warsztatu, bo tu chyba jest forum tych co mają za dużo czasu... Cytuję podstawowe pytanie z działu "podróbki": "Po czym to poznajesz? uzasadnij. " 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #1670 Napisano 1 Lutego 2019 Naprawiam zegary samochodowe systemu Jaegera z elektromagnetycznym napędem balansu. Poszukuję kogoś, kto przezwoi cewkę elektromagnesu napedzającego ów balans. Kiedyś byli tacy mistrzowie w wielu miejscach. Teraz ni chuchu... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #1671 Napisano 1 Lutego 2019 (edytowane) 2018-06-07_0017-Edited.jpg3 nad ranem, Połonina Caryńska.Ja to najlepiej czuję klimat u smolarzy na Stebnyku albo na Chwaniowie ... Góry Słonne czyli przedgórze bieszczadzkie. Klimat starej kopalni ropy w Łodynie , klimaty Ropienki, Brelikowa, Leszczowatego ... Klimaty rodem z "Baza ludzi umarłych" ... szczególnie zimą .Leszek zapewne wie o czym mówię... Trochę tam czasu spędziłem. Pierwszy raz tam wędrowałem 47 lat temu (1972 roku)... włóczyłem się mając 14 lat samemu przez miesiąc, z namiotem. Rodzicom powiedziałem, że jadę z kolegą zbierać truskawki do LIPNA pod Włocławkiem. Mieli zdrowie do mnie ... odezwałem się po 3 tygodniach wysyłając kartkę z Bieszczad ... Nawet mnie nie opierniczyli jak wróciłem. Mama się tylko rozpłakała ... Ale tych Bieszczad już nie ma ... Edytowane 1 Lutego 2019 przez LESKOS 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #1672 Napisano 1 Lutego 2019 (edytowane) Na Was to kurła można polegać...Idę do warsztatu, bo tu chyba jest forum tych co mają za dużo czasu..."Za dużo czasu" - w rzeczy samej...Jak próbuję coś szukać do kupienia i do roboty to zaraz larum!Że chcę zaraz,że już, że mam sobie chłodzenie załączyć na pośpiech itp. ;-)To nie MARUDZIĆ, że się pałętam po forum ;-) :-P bo mam dużo czasu☺ Edytowane 1 Lutego 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #1673 Napisano 1 Lutego 2019 (edytowane) Ja to najlepiej czuję klimat u smolarzy na Stebnyku albo na Chwaniowie ... Góry Słonne czyli przedgórze bieszczadzkie. Klimat starej kopalni ropy w Łodynie , klimaty Ropienki, Brelikowa, Leszczowatego ... Klimaty rodem z "Baza ludzi umarłych" ... szczególnie zimą .Leszek zapewne wie o czym mówię... Trochę tam czasu spędziłem. Pierwszy raz tam wędrowałem 47 lat temu (1972 roku)... włóczyłem się mając 14 lat samemu przez miesiąc, z namiotem. Rodzicom powiedziałem, że jadę z kolegą zbierać truskawki do LIPNA pod Włocławkiem. Mieli zdrowie do mnie ... odezwałem się po 3 tygodniach wysyłając kartkę z Bieszczad ... Nawet mnie nie opierniczyli jak wróciłem. Mama się tylko rozpłakała ... Ale tych Bieszczad już nie ma ...A wiesz, że "Baza ludzi umarłych" czyli w oryginale "Następny do raju" była kręcona w kotlinie Kłodzkiej...Taka polska "Cena strachu" Ja przez ten film studia zawaliłem, bo zamiast się pilnie uczyć na polibudzie to goniłem po całej Polsce za "sztudrami", "dżmesami" i "doczkami"... Edytowane 1 Lutego 2019 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #1674 Napisano 1 Lutego 2019 Co co "Ceny strachu". Pierwowzór był (chyba) lepszy. Ale ścieżka dźwiękowa w remejku... 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #1675 Napisano 1 Lutego 2019 (edytowane) Wiecie że ja jeszcze w 72 roku jadłem obiad w oryginalnym barze, który znalazł się u Stachury w "Siekierezadzie" ? Teraz już go nie ma zlikwidowany w1992 roku. Wtedy nie wiedziałem że to ten ... Małem nóż składany z Gerlacha - taki duży z blokadą . Kroiłem chleb do grochówki .... 4 ludzi podeszło go oglądać. Do dziś mnie ciarki przechodzą ... ale szacun okazali się porządnymi drwalami. Co to byli za wielkie chłopy. Jednego poznałem bliżej . Przyjeżdżałem do niego do 2002 roku kiedy zmarł , banalnie upił się i zamarzł zasnąwszy na wychodku obok domu w lutym... Piękna śmierć To był bar w tym budynku , teraz tu jest sklep ....Ciekawostką jest to że Stachura podobno napisał powieść na podstawie doświadczeń własnych z pracy w lesie przy wyrębie w Grochowicach na Dolnym Śląsku ....Ale dla mnie to będą zawsze Bieszczady ... Edytowane 1 Lutego 2019 przez LESKOS 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach