LESKOS 3470 #1801 Napisano 9 Lutego 2019 Pikny ,tylko zdjęcie piękne też poprosimy ... bo za dużo nie widać. 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #1802 Napisano 9 Lutego 2019 Tarcza zbyt duża, czy to wina zdjęcia? 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #1803 Napisano 9 Lutego 2019 Dobrze że jesteście ;-))Takie coś ostatnio zrobilem;-)O Mamma Mia! To dlatego kolegi na forum bardziej mniej niż więcej!Kurza twarz jakie cudo..uff..Nawet Twój post Longcase1 został wyróżniony numerem "1800" to jakiś znak!No nie wytrzymam chyba..już mi CIŚNIENIE skacze, czuję jak gorączka wraca.. lecę do samochodu.. po gaśnicę!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
longcase1 481 #1804 Napisano 9 Lutego 2019 Tarcza zbyt duża, czy to wina zdjęcia?Trochę zdjęcia a trochę stolarza 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #1805 Napisano 9 Lutego 2019 Trochę zdjęcia a trochę stolarzaI to mechanizm z rodzaju tych "1 sekunda na miesiąc"? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #1806 Napisano 9 Lutego 2019 Trochę zdjęcia a trochę stolarzaKurde szkoda... Zegar mistrzowski a tu koleś robi Tobie kuchę... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
longcase1 481 #1807 Napisano 9 Lutego 2019 Na żywo wygląda dużo lepiej... szyba ma dużą fazę to też się przyczynia do tego efektu wąskich drzwi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #1808 Napisano 9 Lutego 2019 (edytowane) Ja wiem nie jestem fachowcem od proporcji zegarów, mnie się podoba i jakoś nie widzę tu dysproporcji. Krzysiek , na podstawie czego to oceniasz? Fakt Strasser miał delikatnie mniejsze , ale mIAŁ I WIĘKSZE , zbyt małe tarce nie podobają się ... EDYCJA .... NO FAKT CIASNO PRZY ZAMKNIĘTYCH DRZWICZKACH , ALE TO NIE PROBLEM POPRAWIĆ PS DUŻY SZACUN DLA ZEGARMISTRZA Edytowane 9 Lutego 2019 przez LESKOS 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
longcase1 481 #1809 Napisano 9 Lutego 2019 To racja że drzwi mógłby mieć nieco większe światło... do szczęścia brakuje 5mm 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #1810 Napisano 9 Lutego 2019 POWOLI SIĘ ZAKOCHUJE ... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
longcase1 481 #1811 Napisano 9 Lutego 2019 POWOLI SIĘ ZAKOCHUJE ... No tak trochę hipnotyzuje szczególnie na żywo kiedy się go słyszy:-)) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #1812 Napisano 9 Lutego 2019 (edytowane) POWOLI SIĘ ZAKOCHUJE ... Mi tam sekunda wystarczyła :-P PS. Tak - wielki szacun dla Kolegi! Edytowane 9 Lutego 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
longcase1 481 #1813 Napisano 9 Lutego 2019 Mi tam sekunda wystarczyła :-PPS. Tak - wielki szacun dla Kolegi!Dzięki wielkie:-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #1814 Napisano 9 Lutego 2019 Ja wiem nie jestem fachowcem od proporcji zegarów, mnie się podoba i jakoś nie widzę tu dysproporcji. Krzysiek , na podstawie czego to oceniasz? Fakt Strasser miał delikatnie mniejsze , ale mIAŁ I WIĘKSZE , zbyt małe tarce nie podobają się ... EDYCJA .... NO FAKT CIASNO PRZY ZAMKNIĘTYCH DRZWICZKACH , ALE TO NIE PROBLEM POPRAWIĆ PS DUŻY SZACUN DLA ZEGARMISTRZA Na podstawie oka... Światło powinno być równe dookoła tarczy... Nie chcę Wam psuć zabawy, przepraszam... Bartek, mnie najbardziej interesuje werk, a ten pewnie jest super. Skrzynkę faktycznie można przecież zmienić, a to nie jest w końcu forum stolarskie 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
longcase1 481 #1815 Napisano 9 Lutego 2019 Ależ wszystko się zgadza... tarcza ma 27cm a światło drzwi to 26.5 cm do tego dochodzi faza na szybie która wzmaga ten efekt. Krzysztof masz rację 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #1816 Napisano 9 Lutego 2019 No bo wiesz, robisz super rzeczy i dlatego widać takie sprawy jak ta... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #1817 Napisano 9 Lutego 2019 Wydaje się, że wystarczy tylko drzwiczki "pocieniasić". No jest to ta łyżeczka dziegciu co beczkę miodu popsuje. 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
longcase1 481 #1818 Napisano 9 Lutego 2019 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #1819 Napisano 9 Lutego 2019 to tak z 2h roboty dla stolarza 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
longcase1 481 #1820 Napisano 9 Lutego 2019 to tak z 2h roboty dla stolarza No tak niema dramatu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #1821 Napisano 9 Lutego 2019 (edytowane) Ooo.. wspaniale tyka!!Pięknie wygląda wahadło..takie to uwielbiam :-DDlatego stojący mi się marzy, choć trochę namiastki takiego tykania.. Edytowane 9 Lutego 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
old time 456 #1822 Napisano 9 Lutego 2019 Dla mnie super-gratuluje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1786 #1823 Napisano 9 Lutego 2019 SUPER !!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #1824 Napisano 9 Lutego 2019 I oglądam, i oglądam:-)Da się określić ilość godzin, które trzeba było poświęcić na stworzenie tego dzieła?Rozumiem, że jest już ukończony? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
longcase1 481 #1825 Napisano 9 Lutego 2019 Sam mechanizm to około 6 tygodni pracy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach