Yodek 2548 #2376 Napisano 19 Marca 2019 (edytowane) On taki się urodził, ma być biały ze zloceniamiWersja złotousta jest dla mnie nie do zaakceptowania. Jeśli on taki się "urodził", to ojciec jego, i matka jego, nabombani okowitą chyba byli. Linie złoceń wyglądają niechlujnie ;-) Musiałby przejść dermabrazję ;-) Kręć tą głową, kręć - żeby Ci tylko dysk nie wyskoczył Ja kilka lat temu kupiłem kwadransiaka Rahmenuhr w kolorze niebiesko-złotym. Kiniol mnie strasznie zjechał, że taki wsiurski. A mnie (i nie tylko) się ciągle podoba, wkurza mnie tylko konieczność codziennego nakręcania. Fakt 1, od kręcenia głową rodziny nabawiłam się zwyrodnień kręgów szyjnych :-PFakt 2, mam wsiurskie (czasem) poczucia piękna ;-) Edytowane 19 Marca 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1295 #2377 Napisano 19 Marca 2019 (edytowane) A ile chcą za ten złoty zegar? Edit. Pytam o cenę. Edytowane 19 Marca 2019 przez dziadek 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #2378 Napisano 19 Marca 2019 (edytowane) A ile chcą za ten złoty zegar? Edit. Pytam o cenę. 650 dukatów z możliwością targu :-) Edytowane 19 Marca 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1295 #2379 Napisano 19 Marca 2019 (edytowane) Jak możesz to podaj jakieś namiary na sprzedawcę. Może być na PW. Edit. Za 650 zł ja kupię sam kompletny mechanizm z wahadłem a złotoustą obudowę dam Ci w prezencie. Przerobisz ją na jakąś szafkę, np. na buty. Edit. Oooo przepraszam, wycofuję się z powyższego. Myślałem że to jest mechanizm linkowy a on jest sprężynowy. Za zwykłego ażurowanego sprężynowca nawet z długim wahadłem nie dam 650 zł. Jeszcze raz przepraszam. Edytowane 19 Marca 2019 przez dziadek 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #2380 Napisano 19 Marca 2019 (edytowane) Jak możesz to podaj jakieś namiary na sprzedawcę. Może być na PW. Edit. Za 650 zł ja kupię sam mechanizm z wahadłem a złotoustą obudowę dam Ci w prezencie. Przerobisz ją na jakąś szafkę, np. na buty. Cały dowcip polega na tym że szafka nie tyka :-)On mi się podoba między innymi z powodu tykania i mrugania wahadłem w obscenicznych ustach.Liczę jeszcze, że mąż ulegnie :-) PS ja go kupię i ew. możemy się zamienić bo z tego co kojarzę to masz Dziadku ze dwa..? :-D Ok.. :-D :-D Edytowane 19 Marca 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1295 #2381 Napisano 19 Marca 2019 PS ja go kupię i ew. możemy się zamienić bo z tego co kojarzę to masz Dziadku ze dwa..? :-D Ok.. :-D :-DJa mam w domu jedną stojącą babę kwadransową i jedną chodzącą kobietę czasem dość marudną.Tej czasem marudnej kobiety nie zamienię na żadną inną, bo to jest moja jedyna żywicielka, dzięki niej mam darmowe i dobrze przyrządzone żarcie. Tej kwadransowej baby też nie zamienię, bo ona wyznacza tej pierwszej kobiecie pore przyrządzania mojego śniadania, obiadu i kolacji. 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #2382 Napisano 19 Marca 2019 Ja mam w domu jedną stojącą babę kwadransową i jedną chodzącą kobietę czasem dość marudną.Tej czasem marudnej kobiety nie zamienię na żadną inną, bo to jest moja jedyna żywicielka, dzięki niej mam darmowe i dobrze przyrządzone żarcie. Tej kwadransowej baby też nie zamienię, bo ona wyznacza tej pierwszej kobiecie pore przyrządzania mojego śniadania, obiadu i kolacji. No tak. To zegar sterujący i wtórny. Muszą być razem ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Silver79 21 #2383 Napisano 19 Marca 2019 Ja mam w domu jedną stojącą babę kwadransową i jedną chodzącą kobietę czasem dość marudną.Tej czasem marudnej kobiety nie zamienię na żadną inną, bo to jest moja jedyna żywicielka, dzięki niej mam darmowe i dobrze przyrządzone żarcie. Tej kwadransowej baby też nie zamienię, bo ona wyznacza tej pierwszej kobiecie pore przyrządzania mojego śniadania, obiadu i kolacji. Tak tylko się wtrącę,mimochodem. Obie trzeba porządnie nakręcać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #2384 Napisano 19 Marca 2019 Tak tylko się wtrącę,mimochodem. Obie trzeba porządnie nakręcaćHa!Ha! Silver nie tak głośno... Jak mój się dopatrzy to będę miała "ciepło" :-D 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1295 #2385 Napisano 19 Marca 2019 Jakie jest najbardziej odpowiednie nazwisko dla łysiejącego lub wyłysiałego faceta. 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #2386 Napisano 19 Marca 2019 Kolano... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1295 #2387 Napisano 19 Marca 2019 (edytowane) Pawłoski Edytowane 19 Marca 2019 przez dziadek 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #2388 Napisano 19 Marca 2019 Kręć tą głową, kręć - żeby Ci tylko dysk nie wyskoczył Ja kilka lat temu kupiłem kwadransiaka Rahmenuhr w kolorze niebiesko-złotym. Kiniol mnie strasznie zjechał, że taki wsiurski. A mnie (i nie tylko) się ciągle podoba, wkurza mnie tylko konieczność codziennego nakręcania. Kto Cię strasznie zjechał... nie histeryzuj 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #2389 Napisano 20 Marca 2019 (edytowane) Cześć Edytowane 20 Marca 2019 przez LESKOS 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #2390 Napisano 20 Marca 2019 Cześć LES.Miłego dnia Tobie i wszystkim. Ubierajcie czapki i szaliki - mróz! :-D 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Silver79 21 #2391 Napisano 20 Marca 2019 Dzień dobry. Mróz i wiosny "nima" :/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #2392 Napisano 20 Marca 2019 (edytowane) Dzień dobry. Mróz i wiosny "nima" :/Witaj ☺ Jest, jest wiosna. Już stoi u wrót, chucha przez dziurkę klucza, mruga słońcem, od dziś ma już urzędową wejściówkę :-) "Wiosna, wiosna ach to Ty.." cytując klasyka Grechutę A tak na marginesie - Silver, a Ty gdzie cumujesz? W jakim regionie? Południe, centralna Polska czy bliżej morza? ☺ Jeszcze taka "sentejszens" na dziś: Edytowane 20 Marca 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #2393 Napisano 20 Marca 2019 Propaganda od samego rana...ech... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #2394 Napisano 20 Marca 2019 Propaganda od samego rana...ech...Prowokacja, tylko mała prowokacja :-P 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Silver79 21 #2395 Napisano 20 Marca 2019 (edytowane) Witaj ☺ Jest, jest wiosna. Już stoi u wrót, chucha przez dziurkę klucza, mruga słońcem, od dziś ma już urzędową wejściówkę :-) "Wiosna, wiosna ach to Ty.." cytując klasyka Grechutę A tak na marginesie - Silver, a Ty gdzie cumujesz? W jakim regionie? Południe, centralna Polska czy bliżej morza? ☺ Jeszcze taka "sentejszens" na dziś:Gród Lecha. To moja obecna ostoja. Pośród wirow historii,błądzę czasem po wzgórzu katedralnym;) Co do zamieszczonej grafiki...nie może inaczej być,gdyż sam sinozebny był poprawnym,silnym przystojniakiem. Edytowane 20 Marca 2019 przez Silver79 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #2396 Napisano 20 Marca 2019 (edytowane) Czyli zez Gniezna kolega... Edytowane 20 Marca 2019 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Silver79 21 #2397 Napisano 20 Marca 2019 Czyli zez Gniezna kolega...Jak to mawiają tutaj - "He", zez Gniezna Panie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #2398 Napisano 20 Marca 2019 Gniezno! Jakie zacne i piękne miasto! Soś podobnego!! Bluetooth od sinozębnego, ale ja..a °¿° 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #2399 Napisano 20 Marca 2019 W Gnieźnie znajduje się znamienity szpital psychiatryczny i mieszka mój kumpel, handlarz zegarowy... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Silver79 21 #2400 Napisano 20 Marca 2019 W Gnieźnie znajduje się znamienity szpital psychiatryczny i mieszka mój kumpel, handlarz zegarowy... To prawda,szpital z tradycjami i bogatą historią. Zresztą, Gniezno ma sporo fajnych zakamarów. Handlarz zegarowy..no proszę. A ja zegrmistrza tu szukałem bez skutku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach