LESKOS 3470 #2626 Napisano 4 Kwietnia 2019 Pochorował się... o ile dobrze pamietam w zeszły poniedziałek ... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anansi 3482 #2627 Napisano 4 Kwietnia 2019 Porąbany to był od początku, a nie od poniedziałku. 0 Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #2628 Napisano 4 Kwietnia 2019 (edytowane) Ale na fb Tarant działa :/Porąbany to był od początku, a nie od poniedziałku.Że kto? Edytowane 4 Kwietnia 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anansi 3482 #2629 Napisano 4 Kwietnia 2019 No ten cały tarant.Marku 0 Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #2630 Napisano 4 Kwietnia 2019 (edytowane) No ten cały tarant.Marku O MATKO BOSKO! °°Tarant..Marek...(mój prześladowca)Mam gorączkę wschodniego Nilu chybaANANSI - kim jesteś i skąd pochodzisz.. Mucha w awatarze, nie, nie - raczej "pająk" Edytowane 4 Kwietnia 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #2631 Napisano 4 Kwietnia 2019 Porąbany to był od początku, a nie od poniedziałku.Jak to łatwo być małym robaczkiem za takim obrazkiem ... no nie i do tego anonimowo .... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anansi 3482 #2632 Napisano 4 Kwietnia 2019 Jak to łatwo być małym robaczkiem za takim obrazkiem ... no nie i do tego anonimowo .... He, he 2:0 prowadzę :ph34r: 0 Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #2633 Napisano 4 Kwietnia 2019 (edytowane) He, he 2:0 prowadzę :ph34r: Rzekłabym 2:0 w pierwszej połowie Pajączek - taka mała tarantula PS. Trikster Edytowane 4 Kwietnia 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #2634 Napisano 4 Kwietnia 2019 (edytowane) Jasne ... chiałbyś ... jak dla ciebie wpisz wynik koszykarski 111:0 lepiej ?No idobrze . Edytowane 4 Kwietnia 2019 przez LESKOS 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #2635 Napisano 4 Kwietnia 2019 I ta nieorginalna muszla w koronie..hmm 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #2636 Napisano 4 Kwietnia 2019 Od muszli to ja bym się odp... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #2637 Napisano 4 Kwietnia 2019 Od muszli to ja bym się odp... Przecież się odetkała 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #2638 Napisano 4 Kwietnia 2019 Taaa i to jak ładnie To jaki zegarek chcesz? Męski taki bardziej, czy jaki? 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anansi 3482 #2639 Napisano 4 Kwietnia 2019 I ta nieorginalna muszla w koronie..hmm Tak miało być: 0 Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DEMEL 78 #2640 Napisano 5 Kwietnia 2019 Taaa i to jak ładnie To jaki zegarek chcesz? Męski taki bardziej, czy jaki?Męski byłby bardziej pasujący moim skromnym zdaniem, przepraszam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #2641 Napisano 5 Kwietnia 2019 (edytowane) Taaa i to jak ładnie To jaki zegarek chcesz? Męski taki bardziej, czy jaki?Wszystkie nakręcane są ok, a z ciemną tarczą są "najpiększe" Tak miało być: 1.jpgOk, zakumałam- ma być perła w koronie na muszli (jak ja to mam zrobić ) Dzień dobry, cześć Edytowane 5 Kwietnia 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1785 #2642 Napisano 6 Kwietnia 2019 No , to problem ... albo zmartwienieWróciłem po paru dniach do domu , a tu dwa zegary stoją .Oba , staneły na godzinie 5.12Żona mówi ,, że stanęły i nie wie dlaczego ,, . Jak zwróciłem jej uwagę , że o tej samej godzinie , to zbladła ! Wcześniej nie zwróciła na to uwagi . Poruszyłem wahadło i chodzą . Przyczyna więc nieznana . Przesądy przesądami , ale ..... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #2643 Napisano 6 Kwietnia 2019 No masz!Przesady przesądami ale ja też bym ZBLADŁA :/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DEMEL 78 #2644 Napisano 6 Kwietnia 2019 (edytowane) Przyczyna więc nieznana . Przesądy przesądami , ale ..... Może odkurzyć chciała tylko? Edytowane 6 Kwietnia 2019 przez DEMEL 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #2645 Napisano 6 Kwietnia 2019 Hm... jak pojechałem na plener fotograficzny w lutym na 3 dni to o 16:12 stanęły wszystkie moje zegary w domu poza moją pracownią ...Jak wróciłem też zbladłem, a żona delikatnie się uśmiechała pod nosem... Teraz wypracowujemy delikatny kompromis ... PM kup wariograf i przepytaj żonę 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1785 #2646 Napisano 6 Kwietnia 2019 Może odkurzyć chciała tylko?Nie !!!Zegary nie dotykane przez nikogo ! Hm... jak pojechałem na plener fotograficzny w lutym na 3 dni to o 16:12 stanęły wszystkie moje zegary w domu poza moją pracownią ...Jak wróciłem też zbladłem, a żona delikatnie się uśmiechała pod nosem... Teraz wypracowujemy delikatny kompromis ... PM kup wariograf i przepytaj żonę Żona przestraszyła się nieżle , gdy jej pokazałem , że stoją o tym samym czasie !Więc nie wiem , czy wariograf jest potrzebny .Taki żart , byłby niestosowny , bo nasze Mamy mają już swoje lata .Do tego jeszcze , bratowa poważnie chora i zamartwiamy się oboje .Więc teraz , dopadły nas różne czarne myśli . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #2647 Napisano 6 Kwietnia 2019 W Finlandii raczej wstrząsów nie ma tektonicznych , ale jakiś lokalny mógł spowodować zatrzymanie . 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1785 #2648 Napisano 6 Kwietnia 2019 No cóż , nie ma co dalej nad tym rozmyślać , ale fakt , że to zaskakujący zbieg okoliczności . Mamy nadzieję , że tak to zostanie i nic nas nie zaskoczy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #2649 Napisano 6 Kwietnia 2019 (edytowane) Nie mogę wykręcić śrubeczek za nic. Dziura w śródręczu :/Podziabałam łby na dodatek (ała!!) Ale trochę już były pokaleczone.. Czy jak umyję bez rozkręcania to będzie wiocha czy ujdzie? WuDem traktowałam i nic.. Edytowane 6 Kwietnia 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anansi 3482 #2650 Napisano 6 Kwietnia 2019 Jeszcze Coca Cola zostaje.Ujdzie. Podpisano: leń, który nie wszystko rozbiera 0 Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach