PM1122 1786 #626 Napisano 2 Stycznia 2019 No , tak to bywa !!! Moja Germania , już bimba jak trza !!! No , to ja za Beckera . Bo nie dawno , po zdjęciu wagi od bicia ( by przez jakiś czas nie hałasował ) , po ponownym założeniu , młoteczek pracował nieprzerwanie , aż waga zatrzymała się na dnie skrzyni . To mnie zaskoczył !!!! Dziś już wiem !!! Wypadł kołeczek z płyty , który ograniczał wychylenie grzebienia . Więc sprężynka popchała grzebień , poza zakres ząbków !!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #627 Napisano 2 Stycznia 2019 (edytowane) Germania śmiga - super!Znaczy się PM rozgryzł problem w try-miga :-) Przyjemnie słuchać jak już wreszcie wszystko "gra" ;-)PM ja nie wiem kto kogo tu "zaraża" ale jak składałam swojego Beckera to właśnie niedługo po rozruchu stało się prawie to samo co w Twoim Beckerze - bimbanie non stop aż waga zjechała do dna.. :-PPrzyczyną był kołeczek - u mnie blokował tą zapadkę grzebienia..Dopiero jak pokombinowałam to przestało się blokować i waga przestała wesoło zjeżdżać na dno :-D Edytowane 2 Stycznia 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1786 #628 Napisano 2 Stycznia 2019 Germania śmiga - super!Znaczy się PM rozgryzł problem w try-miga :-) Przyjemnie słuchać jak już wreszcie wszystko "gra" ;-)PM ja nie wiem kto kogo tu "zaraża" ale jak składałam swojego Beckera to właśnie niedługo po rozruchu stało się prawie to samo co w Twoim Beckerze - bimbanie non stop aż waga zjechała do dna.. :-PPrzyczyną był kołeczek - u mnie blokował tą zapadkę grzebienia..Dopiero jak pokombinowałam to przestało się blokować i waga przestała wesoło zjeżdżać na dno :-D Aaaaa , to zaraźliwe ???? No , w każdym razie , już dwa bez tarczy !!! Pochodzą i nie będzie problemów , to założę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #629 Napisano 2 Stycznia 2019 (edytowane) Uyyy..PM - wiesz że "zakładanie" tarczy to jak klątwa ;-) Teraz ćwiczę wytrzymałość na Unionie - wskazówka minutowa bez okucia -- zaraza lata w te i we w te i kilka razy dziennie zahacza o godzinową. Jak leci bez tarczy to jak Cię mogę ale jak tarcza wraca to karuzel od nowa :-P Edytowane 2 Stycznia 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
longcase1 481 #630 Napisano 2 Stycznia 2019 (edytowane) Co Wy robicie z tymi zegarami.... epidemia jakaś z tym biciem;-)))Do wskazówki trzeba dobrać odpowiednią podkladke tak żeby nie miała luzu bo inaczej ten problem będzie się utrzymywał Edytowane 2 Stycznia 2019 przez longcase1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #631 Napisano 2 Stycznia 2019 16771 wyświetleń tematu od momentu założenia, tj 10 listopada 2018. Rekord forum 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
longcase1 481 #632 Napisano 2 Stycznia 2019 16771 wyświetleń tematu od momentu założenia, tj 10 listopada 2018. Rekord forum Brawo dla Yodki ;-)) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek_Win 77 #633 Napisano 2 Stycznia 2019 Brawo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #634 Napisano 2 Stycznia 2019 Gosia na Prezydenta !!! Ps. Gratulacyje ! 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #635 Napisano 2 Stycznia 2019 (edytowane) Co Wy robicie z tymi zegarami.... epidemia jakaś z tym biciem;-)))Do wskazówki trzeba dobrać odpowiednią podkladke tak żeby nie miała luzu bo inaczej ten problem będzie się utrzymywałNic...Nic nie robię z zegarami... Ja je tylko NAPRAWIAM... ;-)A, że akurat bicie się psuje to co ja poradzę..no nic nie poradzę.Majstrowałam z podkładkami "miseczkami" - są dwie a i tak kolebocze ;-)Ja nie lubię BICIA! Ja się brzydzę przemocą i to dlatego;-) Rekord? Rekord...Myślałam że "wdzięków Mani" nie da się przebić.. Jest za rekord jakiś "puchar"?Może jakaś złota forumowa - papierowa "tarcza"?Dziękuję za odwiedziny - komu gość w dom - temu forum tu otworem!Gosia na Prezydenta !!! Ps. Gratulacyje !Dziękuję - postoję :-)Ja jestem "mocna" i działam tylko z ukrycia. No i jestem chorobliwie nieśmiała .. PS. Poproszę Admina-Strację o żółtą koszulkę lidera na tytule :-D Edytowane 2 Stycznia 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #636 Napisano 2 Stycznia 2019 Gosia , jedna a duża - tu też się kolebało i skończyło - tak musisz zrobić ... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #637 Napisano 2 Stycznia 2019 (edytowane) Duża... hmmm - nie wpadła bym.. Dziękuję. Cudna "kolora"!! Jak pancerzyk Bożej krówki :-) To z Eppnera..? Edytowane 2 Stycznia 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #638 Napisano 2 Stycznia 2019 PS. Poproszę Admina-Strację o żółtą koszulkę lidera na tytule :-D Proszę. W tytule siem nie da 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #639 Napisano 2 Stycznia 2019 Duża... hmmm - nie wpadła bym.. Dziękuję. Cudna "kolora"!! Jak pancerzyk Bożej krówki :-)To z Eppnera..?Yesss 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #640 Napisano 3 Stycznia 2019 Żółta koszulka haha. Yes, yes!Dziękuję :-DProszę. W tytule siem nie da photo-104610.jpg 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
longcase1 481 #641 Napisano 3 Stycznia 2019 Dotkliwy sztorm na Bałtyku nie daje spać? ;-)) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #642 Napisano 3 Stycznia 2019 (edytowane) Sztorm nie daje spać.. budzik nie daje spać i klekoczące wskazówki ;-) Tam u Ciebie longase1 sztorm też nie daje spać? :-D Przyoblekłam koszulinę, którą mi Tarant uszyli :-DBędę jak ta Oprah Winfrey, będę mieć na forumie swój kanał, będę stać na "ściankach", ach ta sława :-P Edytowane 3 Stycznia 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
longcase1 481 #643 Napisano 3 Stycznia 2019 U mnie w głębi kraju sztorm ucichł:-)) nasza droga celebrytko;-)) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #644 Napisano 3 Stycznia 2019 (edytowane) To ja nie pojmuję dlaczego pomimo ciszy nie śpio też? Ja bym z pierzyny nie wyszła ;-) Edytowane 3 Stycznia 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sand 58 #645 Napisano 3 Stycznia 2019 Też nie pojmuje jak można w nocy nie spać . W wojsku byłem w Unieściu - dla miejscowych Uniestach , tam sztorm dawał po uszach . Mnie ten szum nie przeszkadzał , jak i moje zegary , cykot , bicia , kuranty dzwonki , świetnie się śpi przy takiej muzyce . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #646 Napisano 3 Stycznia 2019 (edytowane) Też nie pojmuje jak można w nocy nie spać . W wojsku byłem w Unieściu - dla miejscowych Uniestach , tam sztorm dawał po uszach . Mnie ten szum nie przeszkadzał , jak i moje zegary , cykot , bicia , kuranty dzwonki , świetnie się śpi przy takiej muzyce .Prawda - Uniesty! ☺ Zazdroszczę! Autentycznie zazdroszczę. Mnie wybudza "myślenie" sąsiada, a co dopiero kuranty..ehhMój mąż dawno temu wprawdzie, ale miał przypadki somnambulizmu...Chyba dlatego śpię z oczami "szeroko zamkniętymi" Edytowane 3 Stycznia 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
longcase1 481 #647 Napisano 3 Stycznia 2019 Dla przykładu ja o świcie jestem najbardziej kreatywny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #648 Napisano 3 Stycznia 2019 O świcie..?Proszę bardzo, opłaca się wstawać świtem i "jutrzenki blask duszkiem pić" :-) Budzę się i wstaję wcześnie ale ma to mało wspólnego z kreatywnością :-PO.. jak zasiądę za biurkiem, komputer odpalę i kwartę kawy łyknę to owszem, dysk zaczyna się już obracać :-D 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
old time 456 #649 Napisano 3 Stycznia 2019 Widze ze tematy i posty znikaja ale mam nadzieje Kolezanko Yodek ze przeczytalas to co napisalem . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #650 Napisano 3 Stycznia 2019 (edytowane) Widze ze tematy i posty znikaja ale mam nadzieje Kolezanko Yodek ze przeczytalas to co napisalem .Tak!Mam wąskie horyzonta ale chyba załapałam ;-) Ja tam łowię gołymi rencami "kijanki" przy brzegu w bajorku..A tam na oceanie to z harpunami na trawlerach wieloryby upolowują..Gdzie mnie tam z kijankami. Jak morze wyrzuci nadgniły fiszbin wieloryba to dla mnie byłaby już okazja. ;-) Edytowane 3 Stycznia 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach