dziadek 1296 #701 Napisano 4 Stycznia 2019 A dostęp do odpowiednich wiórków masz? 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #702 Napisano 4 Stycznia 2019 (edytowane) A dostęp do odpowiednich wiórków masz? Na razie nie mam, ale się "zbierają".Najlepsze chyba na świecie jak się domyślam :-D(A potem puszczę chatę z dymem - z "klasą") Edytowane 4 Stycznia 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1296 #703 Napisano 4 Stycznia 2019 A co to znaczy najlepsze? 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
old time 456 #704 Napisano 4 Stycznia 2019 kokosowe-takie biale do ciasta,sa najlepsze :D 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #705 Napisano 4 Stycznia 2019 Kokosowe są najlepsze i ładnie pachną przy "paleniu".. ma się po nich odlot :-PTo, że będą najlepsze- to moja subiektywna, niczym nie poparta intuicja, a z tym Panowie nie ma żartów! :-P 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
old time 456 #706 Napisano 4 Stycznia 2019 Rzucilem palenie 9 lat temu ale po takiej zachecie zaple kokosa -w zyciu trzeba sobie troche polatac 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
longcase1 481 #707 Napisano 4 Stycznia 2019 Wiórki się skrawają cały czas;-))Ziarnko do ziarnka i zbierze się miarka znaczy słoik;-)) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #708 Napisano 4 Stycznia 2019 (edytowane) Wiórki się skrawają cały czas;-))Ziarnko do ziarnka i zbierze się miarka znaczy słoik;-))DZIĘKUJĘ! :-D Old time - napisz jaki był lot! To ja może też się skuszę (okna trzeba wcześniej zabezpieczyć, żeby za daleko nie pofrunąć..Mogłabym nie trafić do gniazda z powrotem :-D Albo przy okazji polecę po wiórki :'-P Edytowane 4 Stycznia 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
longcase1 481 #709 Napisano 5 Stycznia 2019 Coś cisza dziś na forum.... może odlecieli po tych wiórkach kokosowych:-)) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1786 #710 Napisano 5 Stycznia 2019 Coś cisza dziś na forum.... może odlecieli po tych wiórkach kokosowych:-))Tak !!! Na pewno Ja mam dziś wymianę żarówki w Jazz-ie . No a w nim , to utrapienie !!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #711 Napisano 5 Stycznia 2019 (edytowane) Coś cisza dziś na forum.... może odlecieli po tych wiórkach kokosowych:-))Jaka cisza..jaka? Natchnienie klapło. A poza tym ile można Szanowne Audytorium "mdlić" bzdetami.Po prawdzie ten wątek to jeden wielki off topic mój, i Nasz Opatrznościowy powinien podczepić semteksu i mnie z tym wątkiem wystrzelić w kosmos i westchnąć z ulgą bo cierpiący zaś... Old time nie napisał jak mu po wiórach było,że toć i ja nie próbowałam. ;-)Wczoraj na sklepieniu niebieskim smuga jak z komety - to chyba old time po wiórkach wystartował :-P PM - masz "Zeza" znaczy się "Jazza"?Kruca bomba - też mam... Małe a pakowne jak Żuk :-DWymiana żarówki.. taaaa.. zdaje się ćwierci przodu trza zdejmać. A żarówki jakoś mało żywotne :-PChucham na rączki Twoje co byś ich nie nadwerężył silnie :-) Edytowane 5 Stycznia 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1786 #712 Napisano 5 Stycznia 2019 Raczej odmroził Tu biało !!!!Zderzak , ani rusz !!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #713 Napisano 5 Stycznia 2019 Uuu..Ciężka sprawa. Taka praca na mrozie to podwójna kara :-)Ale chuchanie jak znalazł - żeby ręce od mrozu Ci nie odpadły ☆☆☆ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
longcase1 481 #714 Napisano 5 Stycznia 2019 Jak to dobrze że mam starego meśka i żarówki wymieniam w minutę :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #715 Napisano 5 Stycznia 2019 Tymi nowymi japońcami będziemy się niebawem golić... U mnie tylko amerykańce, do naprawy młotkiem i przecinakiem... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
longcase1 481 #716 Napisano 5 Stycznia 2019 Tymi nowymi japońcami będziemy się niebawem golić... U mnie tylko amerykańce, do naprawy młotkiem i przecinakiem... Ogólnie mogą być szczególnie te starsze.... tyle że słabo u nich z promieniem skrętu:-)) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #717 Napisano 5 Stycznia 2019 (edytowane) Ooo..Panie Dzieju!Stary Meś to klasa mieć. Jeżeli nie ma powyżej tryliona przebiegu to same nudy - jeździ i jeździ w kółko..Hamerykańskie z dawniejszych lat też nie do zajeżdżenia...No cóż ja mam tylko hondkę - depilatorkę ale też daje radę (oprócz wymiany żarówki no i tendencji do rdzy - moja zakunserwowana i choć wiekowa to siem trzymie kupy).Niedawno syn opowiadał, że jego znajomy kupił mercedesa prosto z salonu nówka nie śmigana za jakąś astronomiczną cenę- coś ze dwieście a może więcej tysięcy i za jakiś tydzień jazdy samochód "zdechł" na światłach i aku zdechł i nie mógł wyjść z samochodu. Pół godziny siedział w środku czekając na serwis, samochód sprowadzili lawetą..No ja takich piniędzy nie mam ale jakbym miała to chyba nowki bym nie kupiła..Normalnie strach. Nocą na odludziu utknąć w super wozie :-O Edytowane 5 Stycznia 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #718 Napisano 5 Stycznia 2019 Ogólnie mogą być szczególnie te starsze.... tyle że słabo u nich z promieniem skrętu:-))I z rdzą.. Te starsze jeżdżą w nieskończoność ale karoserii już prawie nie ma.Mój syn miał mazdę 5.Wypasiona, żadnych awarii, przebieg zrobiła że hoho ale blachy aż drżały od korozji.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
longcase1 481 #719 Napisano 5 Stycznia 2019 No tak bo kiedyś budowali prawdziwe samochody.... sam plastik.No dobrze no to jak oksydujemy jakieś wskazówki polerujemy płyty itp ?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #720 Napisano 5 Stycznia 2019 (edytowane) No tak bo kiedyś budowali prawdziwe samochody.... sam plastik.No dobrze no to jak oksydujemy jakieś wskazówki polerujemy płyty itp ??Hehe - longase1- kusicielu ;-)Ty już mnie raz "uwiodłeś" ale i dobrze chyba, bo byłabym jeszcze w innym levelu :-)Oksydowanie to jak się uda korytko z puszki wyrzeźbić a nie rzeźbiłam nigdy nic więc może być wstrętne ;-) Polerować też trzeba mieć co... już od kilku tygodni trafić nic nie idzie więc o polerowaniu zapomnieć idzie.Molestuję teraz Kinia, może odkopie coś w swojej puszczy, zlituje się i odstąpi..A tak w ogóle to marzył by mi się stojak.. No ja nie wiem - lubię wielkoludy, duże jest piękne, ehh. Taaaake wahadło (koniecznie na "wierzchu" haha! :-P ) Edytowane 5 Stycznia 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
longcase1 481 #721 Napisano 5 Stycznia 2019 U mnie takie coś stoi :-) pupilek mojej lepszej połowy;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #722 Napisano 5 Stycznia 2019 No ja Żonce się nie dziwię - coś chyba my kobiety mamy ... jest na rzeczy - piękna bestia, wielgachny!!Pewnie pięknie tyka, o!Uuu..no ja też kce stojącego!! Co to za zegar jest? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
longcase1 481 #723 Napisano 5 Stycznia 2019 Anglik kwadrans.... 3m wysoki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #724 Napisano 5 Stycznia 2019 (edytowane) Aaa kwadrans nawet?Trzy metry???? Matko Bosko! King Kong !! Nakręcić to z taboreta trzeba. To ja takiego musiałabym pod skosem wstawić bo mam nisko w mieszkaniu :-O A to Wy chyba w pałacu mieszkacie - 3 metry! Edytowane 5 Stycznia 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1786 #725 Napisano 5 Stycznia 2019 Piękny !!!! Ale podobnie , brak około 30 cm w mieszkaniu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach