Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Burns

Pokażmy Seiko Field / Land / Flight / Sky - MASTER

Rekomendowane odpowiedzi

Chłopaki, Wy tak serio? Przecież te kwarcowe flight chronoghraphy z własciwą linią FLIGHTMASTER nie mają nic wspólnego :) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taki nowy niebieski nabytek  :)

post-109414-0-73675700-1558887424_thumb.jpg

post-109414-0-66235900-1558887433_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Temat pozostał, zegarek już nie :(

post-105425-0-95247200-1572609598_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie zapytam niesmiało tutaj, bo na sprzedaz sie jeszcze nie zdecydowałem do końca, ale w razie czego wolałbym, żeby trafił ewentualnie do miłosnika modelu  :) - mam nowiutkiego seiko flightmaster'a sna411 - jeszcze w foliach, ale przyzwyczaiłem sie jednak do troche większych rozmiarów, jeżeli chodzi o zegarki "sportowe" i ewentualnie mógłbym "oddać do adopcji". 

jeżeli ktos zainteresowany to prosze dac znać. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Podobna zawartość

• Przez osjd
      Na sprzedaż:

1) Seiko Prospex ref. SPB149J1 “55th anniversary” Limitowana Edycja 5500szt.

Zegarek zakupiony przeze mnie w kwietniu 2021 roku w Tempus Zegarki.

Stan 9.0-9.5/10 – zegarek noszony sporadycznie na samym poczatku, potem był przechowywany w pudełku.

Średnica koperty 40.5mm, cal. 6R35, ok. 70 godziny rezerwy chodu – pełna specyfikacja na stronie Seiko.

W zestawie pudełko i dodatkowy pasek – nie moglem znalesc karty gwarancyjnej razem z instrukcja obslugi od Zibi, byla w bialej torbie od Seiko, mam dowod zakupu – FVAT od Tempus.

Cena SPRZEDANY  

2) Seiko Landmaster ref. SLA071J1 Limitowana Edycja 1000szt.

Zegarek zakupiony przeze mnie w listopadzie 2023 roku, jeszcze na gwarancji producenta.

Stan 10/10 – zegarek założony dosłownie kilka razy, potem był przechowywany w pudełku.

Średnica koperty 42mm, cal. 8L35 (odpowiednik werku 9S55 od GS), ok. 50  godzin rezerwy chodu – pełna specyfikacja na stronie Seiko. Bransoleta z mikroregulacja jak w słynnym MM300.

Full set (pudełko, karta gwarancyjna). 

Cena 9200zł 9000zł 8700zł 8500zł

Odbiór osobisty w Warszawie.
      Dziękuję.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.