Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Rekomendowane odpowiedzi

Gruppo Gamma są dostępne również w PL. 

220408451_3932158293580232_5047227929523074530_n.thumb.jpg.c6fd9fcc364074b5f16d18c28fe41980.jpg
Masz może możliwość zamówienia nowego Vanguarda full lume w atrakcyjnej cenie :)?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, traczu napisał(-a):

Masz może możliwość zamówienia nowego Vanguarda full lume w atrakcyjnej cenie :)?

W tej chwili trwa pre-order. Cena w pre-orderze jest 221 dolarów niższa od ceny regularnej, więc chyba jest atrakcyjna.

WARTO POMAGAĆhttps://www.siepomaga.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lubię "gnoja" .... :D

IMG-20220601-174410.jpg

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nikt tu nic??

A do mnie właśnie leci druga sztuka tego brandu :D

IMG-20220713-211812.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wrzuciłbym jakieś fotki, ale mnie uprzedziłeś z zakupem tego egzemplarza z powyższego zdjęcia ;)

Na OLX leży niebieski mechanik - kusiło mnie, ale zakręcana koronka i ręczny naciąg to chyba nienajlepszy pomysł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
17 minut temu, clusca napisał(-a):

Na OLX leży niebieski mechanik - kusiło mnie, ale zakręcana koronka i ręczny naciąg to chyba nienajlepszy pomysł.

Widziałem że leży i to nawet u mnie w Opolu.

Co do zakręcanej koronki i ręcznego naciągu to to w niczym nie przeszkadza - nakręcam ten zegarek codziennie odkąd go mam i nie ma żadnych problemów. gwint jest długi i dobrze "zaczęty" nie da rady raczej krzywo zakręcić koronki ani zerwać gwintu jak np w Wodołazie się zdarzało - to bardzo dobrze dopracowany zegarek. No i wyleczył mnie całkowicie ze sprawdzania odchyłów, brak sekundnika to zdecydowanie utrudnia :D po jakimś tygodniu odpuściłem codzienne sprawdzanie, robię to od czasu do czasu bazując na wskazówce minutowej i tutaj spora niespodzianka - zegarek wskazuje czas bardzo punktualnie - nie był regulowany od momentu zmiany czasu na letni - czyli świetnie wyregulowany i dokładny mechanizm w środku... Gorąco polecam każdemu... kto ma łapsko w okolicach 19 - 20cm w obwodzie w nadgarstku - na mniejszych nadgarstkach, moim zdaniem ten model wygląda komicznie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jutro odbieram Vanguarda MK1 AG-00, to w sumie mój trzeci GG będzie, po Venturo Skeendiverze i Peacemakerze PA-03 :)

Są bardzo dobrze wykonane, chociaż deczko drogie już. Moim zdaniem jednak warto. Dodam jeszcze, że bardzo lubię zegarki z przewierconymi uszami, bo lubię czasem zmienić pasek na inny.

Edytowane przez kopeć

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 17.07.2022 o 05:52, kopeć napisał(-a):

Jutro odbieram Vanguarda MK1 AG-00,

No i już jest "jutro"... a foty brak... ;)

Mój drugi GG - myślałem że po Peacemakerze ten brand mnie już nie zaskoczy, no i myliłem się... genialny kolor tarczy - wykonanie jak poprzednio b/u... rozmiar słuszny - wada - trochę krótki pasek...

IMG-20220718-164202.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
18 minut temu, Daito napisał(-a):

No i już jest "jutro"... a foty brak... ;)

Mój drugi GG - myślałem że po Peacemakerze ten brand mnie już nie zaskoczy, no i myliłem się... genialny kolor tarczy - wykonanie jak poprzednio b/u... rozmiar słuszny - wada - trochę krótki pasek...

IMG-20220718-164202.jpg

Jak masz łapy jak niedźwiedź  to i pasek krotki 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fotka jest, na razie kombinuję z innym paskiem, chociaż oryginalny jest bardzo dobry. Szukam czegoś w szarej czerni. Matowy. Ogólnie wykonanie świetne - jak dla mnie. Na razie w stylu militarnym SVP - niestety miszczem fotek nie jestem...

8cb5c559a892ff41gen.jpg

Edytowane przez kopeć

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Da się lubić...

IMG-20220724-092524.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czemu nie, zdjęcie stare za co przepraszam:

d3786cff8efe8c53gen.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a to przyspamuję jeszcze raz

IMG-20220724-152446.jpg

Edytowane przez Daito

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

IMG-20220812-202126.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo fajny ten Venturo :)

Tymczasem na stronie Gruppo Gamma i w Zatoce Zegarków preorder na Peacemakery:

https://gruppogammawatches.com/collections/gruppo-gamma-peacemaker

https://zatokazegarkow.pl/producent/gruppo-gamma

Jak głosi plotka ze strony ZZ, to "Ostatnie z Peacemakerów! Po tej serii produkcyjnej marka nie ma planów ich wznawiania!"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ktoś się waha czy kupować, to gorąco polecam :)3186e22a6ea0c0ad56a538c4a51607d3.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie mnożą się bez opamiętania ;)0e36517322237f4d183b62c7c045b3bd.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gratki , ja mam dwie , tyle ,że nie wiem dlaczego temat jest w dziale zegarki chińskie, Singapur to nie Chiny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, bogdan57 napisał(-a):

gratki , ja mam dwie , tyle ,że nie wiem dlaczego temat jest w dziale zegarki chińskie, Singapur to nie Chiny

Dzięki, też się właśnie zastanawiam. Świetne zegarki, jestem ewidentnie miłośnikiem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, traczu napisał(-a):

U mnie mnożą się bez opamiętania ;)0e36517322237f4d183b62c7c045b3bd.jpg

Jak ten braziak się starzeje i patynuje? Dzisiaj się pojawił jeden na olx i mnie kusi… tylko bez przekonania co do ceny…. Poradzisz ? 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Scaut napisał(-a):

Jak ten braziak się starzeje i patynuje? Dzisiaj się pojawił jeden na olx i mnie kusi… tylko bez przekonania co do ceny…. Poradzisz ? 😉

Łapie bardzo fajną patynę. Jutro zrobię kilka zdjęć. Ogólnie zegarek gorąco polecam, jest świetny, tarcza na żywo w odpowiednim świetle robi robotę.

Co do ceny, to no cóż. Ten egzemplarz na olx też był w moich rękach i powiem tylko że w dużo lepszej cenie go wystawiałem ;)

I jeszcze kilka historycznych ujęć.8ba67b4470abd133884d4dd12f205c75.jpg285d2605e1f9a11e22f02bb37a1069d2.jpgfbec54ac9f7f3a04b41e735eb7124233.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi