Sign in to follow this
Followers
0
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By Seler
Omega Railmaster referencja 220.12.40.20.01.001 w stanie bardzo dobrym. Jedna większa rysa na kopercie, którą starałem się złapać pod światło na zdjęciu, acz bez mocnego oświetlenia jej po prostu nie widać.
W zestawie dodatkowo oryginalny pasek nato Omegi (https://nato.omegawatches.com/en/nato-straps-031cwz007567) ORAZ oryginalna bransoleta dedykowana temu modelowi, którą dokupiłem osobno. Sama bransoleta w stanie bardzo dobrym.
Całość w stanie 8+/10.
Kupiony w Kruku rok temu. Jest pełen komplet dokumentów, certyfikatów i oczywiście drewniana skrzyneczka.
18500zł. Preferowany odbiór osobisty w Warszawie, ale z wysyłką też się dogadamy.
-
By Darnok
Witam wszystkich, od dawna zbieram się do zakupu zegarka. Interesuje mnie zegarek klasyczny ponadczasowy elegancki ( business casual/ casual) z założeniem że kiedyś zostawię go synowi :) Zawsze marzyłem o klasycznej omedze - klasyka obroni się sama. Niestety ceny tych zegarków wykraczają poza moje możliwości finansowe. Chciałbym się zmieścić w przedziale 15000 -20000 przy zakupie nowego zegarka. Znalazłem Omegę De Ville https://wkruk.pl/zegarek-omega-de-ville-55?tpmid=k9010203_s1557197_p2134436568_c17285936765&gclid=CjwKCAjw2f-VBhAsEiwAO4lNeL3TSHM6olgWy8l3m1kH28ec7fOZXF2Ren-1agRJ9BBrCdwY4yF0rxoCEf8QAvD_BwE&gclsrc=aw.ds&epi= Cena byłaby do zaakceptowania ale nie do końca pasuje mi on wizualnie bardziej pasowała by mi koperta w stylu tego Longonesa https://wkruk.pl/zegarki/longines/longines-presence-168?tpmid=k9010203_s1557197_p2134436568_c17143586538&gclid=CjwKCAjw2f-VBhAsEiwAO4lNeAFpHEqkn8FSq0PBrXY8FpkQMbBYQh_ROV7z6EvZ8OCMxvQlBbwQBxoCfQcQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds&epi= . Powiem szczerze, że mam już kwadratową głowę od tych wszystkich modeli dlatego postanowiłem założyć temat i poszukać pomocy u kogoś bardziej doświadczonego. Bardzo proszę o propozycje zegarków w powyższym stylu i przedziale cenowym może wasze propozycje otworzą mi oczy na coś nowego lepszego i w końcu kupię wyczekany zegarek.
-
By Tomczaa
Cześć,
chciałem sobie kupić zegarek i w sumie dalej chce. Podobają mi się zegarki „klasyczne” i moim wyborem był tag heuer carrera. Podoba mi się wygląd cena rozsądna, minimalistyczny wygląd o taki: Carrera . Pochwaliłem się swoją chęcią zakupu z kolegą, który natomiast zdecydowanie odradza i mówi ze jak już kupować to tylko od Omegi „w góre”, bo TAG HEUER to „budżetowy syf i ze to już nie ta sama firma co kiedyś (cokolwiek to znaczy :)). Na forum raczej nie spotkałem się z takimi opiniami wiec albo kompletne bzdury, lub źle czegoś szukałem. Szukałem również wspomnianej hierarchii zegarków - to jest ich tyle w sieci, ze ciężko wyciagnac z tego jakieś wnioski ( raz są na równi, raz nie…). Z omegi natomiast najbardziej podoba mi się seria seamaster o taki Omega.
i tu zasadnicze pytanie, bo różnica cenowa dość spora, ponad 2x wyższa. Czy faktycznie warto dopłacić?
ma to być mój jeden jedyny zegarek do codziennego użytku, do pracy, na wakacje itd.
Dziękuję za zainteresowanie
-