Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

patjan

Pytanie o autentyczność A. Lange & Sohne

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Krótkie pytanie o autentyczność.

Przepraszam za zabrudzony tył, zdjęcia dostałem od kolegi.

Żadnych oznaczeń modelu nie widać.

Zastanawia mnie fakt napisu "A.Lange & Sohne" w górnym prawym rogu, wszystkie zegarki które znalazłem tej firmy miały napis na środku lub centralnie u góry.

Zdjęcia: https://photos.google.com/share/AF1QipPrilOzIBcGp_5H7peprJnq_OxbOo4JoyHl2dk5k__uKujvsBGDlJ-Ek43pFNWqew?key=OXlXTGhxM3ZWcjdUbkg0X0JCaUliX2Z3NFlaX0J3

Z góry dzięki za pomoc.

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jest to oryginał...

www.katatime.pl 

www.toskania.org.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość _gosc_

Muszę przyznać, że to jedna z najgorszych podróbek ALS jakie widziałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podróba. Tył nie jest zabrudzony. Jest to (wymyślona przeze mnie jednostka chorobowa) łuszczyca chromowa.

LOGO12 (Kopiowanie).png  KMZiZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podróba. Tył nie jest zabrudzony. Jest to (wymyślona przeze mnie jednostka chorobowa) łuszczyca chromowa.

hahaha :-) diagnoza dermatozegarmistrza :-)

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przyznam, że jestem dosyć dumny z wymyślenia tej zegarkowej (podróbkowej) przypadłości ^_^

LOGO12 (Kopiowanie).png  KMZiZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Podobna zawartość

• Przez piotr76
      Ostatnimi czasy pojawilo sie milion podrobek na OLX .
      Najgorsze ze sprzedajacy klamia w zywe oczy. Zgloszenia nic nie daja.
      OLX nie odpowiada za legalnosc towaru za wystawianie ktorego biora prowizje??
    • Przez AdamBe
      Witam serdecznie. Jest to mój pierwszy post na tym forum, więc proszę o wyrozumiałość. Chciałbym kupić zegarek od sprzedawcy na OLX. Jest to zegarek Bergana, którego koperta jest wykonana z 14k złota (próba 585). Tu się pojawia moje pytanie: czy patrząc na zdjęcia tego zegarka, można twierdzić, że jest to oryginalny zegarek? Oczywiście przed zakupem zamierzam iść do zegarmistrza, aby sprawdził jego autentyczność oraz działanie. Jednakże przed tym wolę zapytać się szanownych forumowiczów, czy w ogóle warto się fatygować.

• Przez TonyMega
      Dzień dobry.
      Mam pytanie. Czy poniższy zegarek Omega Seamaster Aqua Terra jest oryginalny? Jestem trochę zielony w tym temacie i pytam z czystej ciekawości. Przeglądałem z ciekawości OLX i natrafiłem na taką ofertę. Czy jest autentyczna i warta uwagi?
      image;s=1000x700(3).webpimage;s=1000x700(5).webp
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.