denver47 2531 #1 Napisano 29 Października 2019 Porozrzucane te fotki mam po różnych działach, a chyba warto aby ten Tudor miał swoją galerię Ostatnie zdjęcie jest pomniejszone i z czasem będę dokładał do tego wątku właśnie w takim formacieMarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ledr 5452 #2 Napisano 29 Października 2019 Fantastyczna jakość, do tego zawsze ciekawa kompozycja, zastanawiam się czasem, czy ktoś, kto nie kocha zegarków, potrafiłby zrobić takie foty... Widziałem go (tego Markowego) i przymierzałem na żywo, ale chyba lepsze te zdjęcia 0 Leszek - Watches? I used to be a fan, now I am a full-blown airconditioner! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2531 #3 Napisano 29 Października 2019 Fantastyczna jakość, do tego zawsze ciekawa kompozycja, zastanawiam się czasem, czy ktoś, kto nie kocha zegarków, potrafiłby zrobić takie foty... Widziałem go (tego Markowego) i przymierzałem na żywo, ale chyba lepsze te zdjęcia Z tą miłością do zegarków to bez przesady (chyba) No ja się przed zakupem napatrzałem sporo na zdjęcia i jakoś mnie tak nie przyciągał do czasu, gdy zobaczyłem go na żywo.. co ciekawe prawie rok wcześniej na żywo widziałem Maćkowego, ale w ciemnicy i sztucznym świetle i jakoś nie zaiskrzyło nawet na chwilę. A w ogóle to jakoś nie bardzo lubię samą kolorystykę PEPSI, ale te tudorowe odcienie bardzo mi się podobają - najlepsze jakie widziałem w tego typu zegarku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #4 Napisano 29 Października 2019 Marek nie będę Ci znów słodził, co za dużo to nie zdrowo... Świetne zdjęcia! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2531 #5 Napisano 29 Października 2019 Marek nie będę Ci znów słodził, co za dużo to nie zdrowo... Świetne zdjęcia!To ja nie będę dziękował tylko proszę o poznęcanie się nad paskami, bo jakoś tak wewnętrzne czuję, że Ci te zestawy nie leżą 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #6 Napisano 30 Października 2019 Brzydki zegarek i jak zwykle przeciętne zdjęcia, no ale obejrzałem do końca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1683 #7 Napisano 30 Października 2019 Zdjęcia i obiekt godne galerii 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
YouAreNext 14 #8 Napisano 31 Października 2019 piękne fotki świetnego zegarka. GRATULACJE! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukebor 8464 #9 Napisano 31 Października 2019 Świetne (jak zwykle) fotki naprawdę fajnego zegarka. Super się ogląda! 0 I'm not myself, but not dead and not for sale... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturlep 1549 #10 Napisano 2 Listopada 2019 Świetne zdjęcia, znowu się zastanawiam 58 czy GMT? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2531 #11 Napisano 7 Listopada 2019 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2531 #12 Napisano 14 Listopada 2019 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
strix 1246 #13 Napisano 14 Listopada 2019 PrzeMega foty, dopiero po tych tutaj widzę jak IG kaleczy zdjęcia. 0 \/\/\/https://www.instagram.com/strixpixmix/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober5264 4066 #14 Napisano 14 Listopada 2019 Świetny zegar, piękne foty Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2531 #15 Napisano 14 Listopada 2019 Zdjęcia i obiekt godne galerii piękne fotki świetnego zegarka. GRATULACJE! Świetne (jak zwykle) fotki naprawdę fajnego zegarka. Super się ogląda! Świetne zdjęcia, znowu się zastanawiam 58 czy GMT? Dzięki koledzy PrzeMega foty, dopiero po tych tutaj widzę jak IG kaleczy zdjęcia. nom, niestety.. a z ciekawostek dowiedziałem się, że z iphone wrzucane na IG wyglądają lepiej - wyraźnie lepiej... spieprzyli apkę na androidzie Świetny zegar, piękne foty Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka Dzięki! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7407 #16 Napisano 17 Listopada 2019 Choć marki Tudor jakoś za bardzo nie cenie, to te zdjęcia wprawiły mnie w zachwyt. Gratulacje umiejętności odpowiedniego układania kompozycji i zgrania kolorów. Super zdjęcia! 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2312 #17 Napisano 19 Listopada 2019 świetne fotki..Dla towarzystwa "przebijam " rozmiarem klucza 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7407 #18 Napisano 19 Listopada 2019 Co to? Klucz kolejowy w rozmiarze 50? 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2312 #19 Napisano 20 Listopada 2019 dokładnie 46/55 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7407 #20 Napisano 20 Listopada 2019 Gigant, jeden z największych kluczy na rynku:) 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 802 #21 Napisano 23 Listopada 2019 Eleganckie zdjęcia. Ładnie wyszło. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2531 #22 Napisano 5 Grudnia 2019 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #23 Napisano 6 Grudnia 2019 Mniód malyna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2531 #24 Napisano 14 Grudnia 2019 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7407 #25 Napisano 14 Grudnia 2019 Ponadczasowy design musi się podobać 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach