Gość DeeMeSZ #901 Napisano 29 Września 2006 literowka byla by wskazana - duzo osob ma jakies urojenia ze zyjemy w 4 RP AAAAA!!!! :!: :shock: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zbigniewS #902 Napisano 29 Września 2006 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mabok 1 #903 Napisano 30 Września 2006 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kekacz 2 #904 Napisano 1 Października 2006 Selektywny kolor kojarzy mi sie ze weselno-slubna chałturą. Ogolnie mało ciekawy jest taki zabieg. 0 E===Antea====>E===Samurai===> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mabok 1 #905 Napisano 1 Października 2006 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yurrek 1 #906 Napisano 1 Października 2006 Selektywny kolor kojarzy mi sie ze weselno-slubna chałturą. Ogolnie mało ciekawy jest taki zabieg. Jak "syfra" daje trza korzystać. Poza tym wydaje mi się, że że to temat o fotografii amatorskiej, gdzie każdy może wklejać laski, zwierzątka, przyrodę i zachody słońca. I tak trzymać, bo to nie forum dla artystów -fotografików. 0 Dawaj czasy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kekacz 2 #907 Napisano 3 Października 2006 Nie zostawiasz suchej nitki Waćpanie... W kategoriach galerii internetowych, na ktorych mozna oceniac i komentowac, nie mam na mysli tylko plf, to bylo bardzo rzeczowe i grzeczne Ale ciesze sie ze wrzucasz dalej zdjecia, bez wzgledu na tą łyżkę dziegciu w beczce miodu 0 E===Antea====>E===Samurai===> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24184 #908 Napisano 3 Października 2006 Kekacz, Ty się lepiej nie odzywaj :twisted: :wink: Aparat masz na szyi, a ile trzeba było czekać na zdjecia Antei - i nie takich zdjęć się po Tobie spodziewalem 8) 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #909 Napisano 3 Października 2006 :mrgreen: 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kekacz 2 #910 Napisano 3 Października 2006 Spadajcie :mrgreen: Foto zegarków to wyzsza szkoła jazdy bez trzymanki na ziołach Ale efekt osiagniety, nikt mnie juz nie nagabuje za ich brak :mrgreen: 0 E===Antea====>E===Samurai===> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #911 Napisano 3 Października 2006 A właśnie!Kekacz, jak Ci się podoba mój aparacik?Jest w galerii :wink: 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kekacz 2 #912 Napisano 3 Października 2006 Jak cyfra to mi sie nie podoba ----------- Zobaczylem, podoba mnie sie 0 E===Antea====>E===Samurai===> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #913 Napisano 3 Października 2006 Jaka cyfra? :shock: Widziałeś go? Jest tu:http://www.zegarkiclub.pl/forum/viewtopic.php?t=7870 EDIT: no właśnie :wink: 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Chevy'56 #914 Napisano 3 Października 2006 No i du*a Zdjec ze Slowacji nie pokaze, bo szlag trafil migawke w moim Zenicie 11 i cala klisza nieswiadomie zostala przeswietlona Ale niedlugo byc moze pare portretow z dzialeczki by Minolta Dynax 4 8) (tak jest, dla fotografii zrezygnowalem z Aviatora - nie bijcie mnie :cry: ) Macieju - swietne zdjecia, aleja drzew bardzo mi sie podoba... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość yarhard #915 Napisano 4 Października 2006 no nie mogłem się powstrzymać i powiększyłem se avatara 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Chevy'56 #916 Napisano 6 Października 2006 Znalezione w sieci (na polskim serwisie grupy rekonstukcyjnej): 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24184 #917 Napisano 6 Października 2006 :shock: Świetny klimat. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 861 #918 Napisano 6 Października 2006 Filip fajny avatar 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Chevy'56 #919 Napisano 6 Października 2006 :shock: Świetny klimat. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Pagaj #920 Napisano 8 Października 2006 22 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokop 13 #921 Napisano 8 Października 2006 Fajne foty Moja kiepska. Ale roslinka Twardziel 0 Ciesz się że nie szczekasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #922 Napisano 9 Października 2006 Z minionego sezonu zimowego : 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokop 13 #923 Napisano 15 Października 2006 0 Ciesz się że nie szczekasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość wlochaty_krzysio #924 Napisano 17 Października 2006 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #925 Napisano 18 Października 2006 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach