Gość Noodles #51 Napisano 19 Sierpnia 2020 na nato go, te zegarki są stworzone do nylonu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #52 Napisano 13 Września 2020 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radar333 98 #53 Napisano 22 Września 2020 Mi tam się podoba na fabrycznej bransolecie. Kupiłem standardowy, na gumie i od razu od tego samego sprzedawcy oryginalną bransoletę. Faktycznie nieźle potrafi zdeponować niekiedy 😏 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #54 Napisano 30 Września 2020 Budzimy nasze Durrossy kochani Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #55 Napisano 30 Września 2020 (edytowane) Nie ma tak prosto Panie Edytowane 21 Października 2020 przez Noodles 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macmac 4386 #56 Napisano 30 Września 2020 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #57 Napisano 30 Września 2020 22 minuty temu, Noodles napisał: Nie ma tak prosto Panie, w moim się zepsół bezel, odesłałem, wrócil naprawiony ale z mocno przytartą koronką więc odsyłam znowu. Ach serwisy 🤷♂️ Gdzie wysyłałeś? Nie mów, że Zibi? 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #58 Napisano 30 Września 2020 (edytowane) o "jakości" zibi to sie tu na forum można naczytać Edytowane 21 Października 2020 przez Noodles 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #59 Napisano 30 Września 2020 46 minut temu, Noodles napisał: Nie ma tak prosto Panie, w moim się zepsół bezel, odesłałem, wrócil naprawiony ale z mocno przytartą koronką więc odsyłam znowu. Ach serwisy 🤷♂️ a w jaki sposób on sie sam zepsuł? PS bezel w moim działa idealnie, a wskazówki trafiają w 45 sekundach, więc myślę, że bardzo dobry wynik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #60 Napisano 30 Września 2020 (edytowane) @Vonziej Po prostu nagle przestał klikać. Wymienili całą kopertę a teraz jeszcze ta koronka 🤣 ogólnie to mój trzeci duro. Jednego, czarnego zajechałem. Do złotego pasek ciężko dobrać. Poleciał na dno szafy. Więc kupiłem zwykłego, czarnego bo lubię ten model i jest serwis po kilku dniach 😕 Edytowane 8 Października 2020 przez Noodles 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #61 Napisano 30 Września 2020 (edytowane) 2 minuty temu, Noodles napisał: @Vonziej Po prostu nagle przestał klikać. Wymienili całą kopertę a teraz jeszcze ta koronka 🤣 ogólnie to mój trzeci duro. Jednego, czarnego zajechałem. W złotym miałem bardzo sztywny bezel, więc nim kręciłem żeby poluzować i teraz jest za luźny. Poza tym do złotego pasek ciężko dobrać. Poleciał na dno szafy. Więc kupiłem zwykłego, czarnego bo lubię ten model i jest serwis po kilku dniach 😕 Taniej byłoby im wymienić Ci cały zegarek po prostu Swoją drogą, dlaczego Duro jest tak wygodny? Mam nadgarstek 17 - 17,5 cm i niby to jest 44 mm ale leży super wygodnie. A zaraz przyjeżdża do mnie Oceanus, więc mam nadzieje, że będzie podobnie z wygodą!!! Edytowane 30 Września 2020 przez Vonziej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #62 Napisano 30 Września 2020 Nie wiem, w serwisie tak zadecydiwali oceanus to inna liga bedziesz zadowolony 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #63 Napisano 6 Października 2020 Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #64 Napisano 6 Października 2020 Bardzo przyjemny zestawik. Co, oceanus zaczął na łapce uwierać? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BlackT 695 #65 Napisano 6 Października 2020 Zdjęcie archiwalne, sprzedany. Może wróci jak kupię białego. Fajny zegarek, nosiłem głównie na bransolecie. 0 Pozdrawiam, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #66 Napisano 6 Października 2020 2 godziny temu, Noodles napisał: Bardzo przyjemny zestawik. Co, oceanus zaczął na łapce uwierać? Coś ty Dozuję sobie przyjemność, no i muszę się przyzwyczaić do Ocka, bo wiele miesięcy (z rok będzie) nie nosiłem zegarka na bransie jako EDC 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #67 Napisano 6 Października 2020 (edytowane) ja mam w szafie złotego i się kurzy... Edytowane 15 Października 2020 przez Noodles 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #68 Napisano 6 Października 2020 29 minut temu, Noodles napisał: ja mam w szafie złotego na bransie, kurzy się. Ktoś chętny? Tanio oddam Zależy co przez tanio rozumiesz 🤭 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #69 Napisano 7 Października 2020 (edytowane) . Edytowane 15 Października 2020 przez Noodles 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kdb1 699 #70 Napisano 14 Października 2020 To ja dodam swojego. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #71 Napisano 15 Października 2020 21 godzin temu, Kdb1 napisał: To ja dodam swojego. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Bluro ładny. Jak z jakością wykonania? Na czym będziesz nosił? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #72 Napisano 15 Października 2020 Trochę koloru w ten pochmurny dzień 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kdb1 699 #73 Napisano 15 Października 2020 Bluro ładny. Jak z jakością wykonania? Na czym będziesz nosił?Aż dziw, że jest aż tak dobrze, w tak niedrogim zegarku. Jedyna rzecz, do której mogę się przyczepić to brak oporu w mechanizmie zmiany godziny i daty. W porównaniu z tańszymi siekaczami jest przepaść. Jakoś tak to wszystko lata, jak szalone. Poza tym- czy to koperta, tarcza, wskazówki, czy indeksy- jestem mile zaskoczony. Wskazówka sekundowa trafia we wszystkie indeksy. Jestem mega zadowolony. Co do paska- oryginalny jest na chwile, bo jest tak samo wykonany jak w najtańszych iluminatorach, czy w MRW200H. Myślę bardziej nad gumą (jakoś tak mi się uwidzialo), nylon może kiedyś tam. Każdemu, kto się waha mogę powiedzieć, że warto wydać pieniądze na ten zegarek. Pozdrawiam. Edit: Zegarek ma jedną jeszcze jedną wadę- Luma. Tu jest serio słabo. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #74 Napisano 15 Października 2020 @Kdb1 Obecnie mam tylko czarnego Duro i też bije w indeksy 👊 ale wiadomo, z tym jest loteria Oryginalny paździeżowy pasek trzeba jak najszybciej zmienić najlepiej właśnie na gumę albo Nato Luff straps Elastico co do lumy to jet pro forma... no ale you get what you pay for 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kdb1 699 #75 Napisano 15 Października 2020 [mention=84716]Kdb1[/mention] Obecnie mam tylko czarnego Duro i też bije w indeksy ale wiadomo, z tym jest loteria Oryginalny paździeżowy pasek trzeba jak najszybciej zmienić najlepiej właśnie na gumę albo Nato Luff straps Elastico co do lumy to jet pro forma... no ale you get what you pay forNo niby tak to jest, że luma niby jest, a jej prawie nie ma. Mam kupiony za niewielkie pieniądze snkl41- właściwie tylko trochę droższy. Lumy jest mniej, ale świeci przekosmicznie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach