kubapretki 1053 #201 Napisano 6 Października 2021 Mój 3 letni duro. EDC-owany na dominującej - lewej ręce. Generalnie szkło do wymiany. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zzyzzy #202 Napisano 9 Października 2021 To może tak: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dracula 214 #203 Napisano 27 Października 2021 Post inaugurujący moją obecność na forum😊 cześć! Pochwalę się moim złotym Duro na złotym meshu -inspiracja zdjęciem ze strony strapcode, jednakże sama bransoleta z biedniejszego źródła 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zzyzzy #204 Napisano 28 Października 2021 Albo może tak: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel86 17 #205 Napisano 10 Listopada 2021 (edytowane) Wszyscy mają Duro. Mam i JA 😁 Edytowane 10 Listopada 2021 przez Pawel86 Dodanie zdjęcia 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #206 Napisano 10 Listopada 2021 1 godzinę temu, Pawel86 napisał(-a): Wszyscy mają Duro. Mam i JA 😁 no.... nie wszyscy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel86 17 #207 Napisano 10 Listopada 2021 11 minut temu, unadarek napisał(-a): no.... nie wszyscy A Ty co masz? Mam też Fossila ale na tym forum chyba lepiej się nim nie chwalić 😉 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #208 Napisano 14 Listopada 2021 W dniu 10.11.2021 o 10:41, Pawel86 napisał(-a): A Ty co masz? Mam też Fossila ale na tym forum chyba lepiej się nim nie chwalić 😉 moim celem jest citizen ny0040 oraz któryś z citizenów bn - z nurkowych na obecna chwile mam invicta - na NH35a 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemekw 944 #209 Napisano 19 Grudnia 2021 Marlin pełną tarczą 😀 W temacie "poświećmy..." wrzucam zdjęcie illuminatora. 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #210 Napisano 12 Stycznia 2022 I cyk powrót do durosa! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #211 Napisano 30 Stycznia 2022 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #212 Napisano 30 Stycznia 2022 10 minut temu, Noodles napisał(-a): ..Twoje czy kupujesz wszystkie ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #213 Napisano 30 Stycznia 2022 Nie nie, ja mam tylko zwyklego czarnuszka, obecnie trudno je kuouc 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #214 Napisano 30 Stycznia 2022 Godzinę temu, Noodles napisał(-a): Nie nie, ja mam tylko zwyklego czarnuszka, obecnie trudno je kuouc tak wiem - bo jak wchodzę na allegro to same wysyłki z Chin a z drugiej ręki strach kupować skoro całe allegro ich jest z Chin 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #215 Napisano 30 Stycznia 2022 (edytowane) Godzinę temu, unadarek napisał(-a): tak wiem - bo jak wchodzę na allegro to same wysyłki z Chin a z drugiej ręki strach kupować skoro całe allegro ich jest z Chin www.greatwatches.co.uk i bierz opcję bez pudełka i papierów. W 2 tyg w zeszłym miesiącu do mnie czarny doszedł. Sklep ma dobre opinie Edytowane 30 Stycznia 2022 przez Noodles 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #216 Napisano 30 Stycznia 2022 (edytowane) 29 minut temu, Noodles napisał(-a): www.greatwatches.co.uk i bierz opcję bez pudełka i papierów. W 2 tyg w zeszłym miesiącu do mnie czarny doszedł. Sklep ma dobre opinie Ok dzięki zapisze - jak wrócę z szpitala i dojdę do siebie to będę patrzał a jak nie wrócę to już mi nie będzie potrzebny na tym padole Edytowane 30 Stycznia 2022 przez unadarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #217 Napisano 30 Stycznia 2022 23 minuty temu, unadarek napisał(-a): Ok dzięki zapisze - jak wrócę z szpitala i dojdę do siebie to będę patrzał a jak nie wódce to już mi nie będzie potrzebny na tym padole Od razu sobie zamów np batmana. Jak nie wrócisz to nie Twój problem a jak będzie gites to przyjdzie akurat jak pacjent znowu zacznie dokazywać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #218 Napisano 30 Stycznia 2022 Teraz, Noodles napisał(-a): Od razu sobie zamów np batmana. Jak nie wrócisz to nie Twój problem a jak będzie gites to przyjdzie akurat jak pacjent znowu zacznie dokazywać hehheh też jakiś sposób dzięki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dracula 214 #219 Napisano 4 Lutego 2022 Przy piątku - marlin w szafranie 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macmac 4386 #220 Napisano 4 Lutego 2022 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 128803 #221 Napisano 8 Lutego 2022 Podobno wkrótce ma być nowa wersja bez ryby na tarczy więc kupiłem, póki są dostępne. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #222 Napisano 8 Lutego 2022 @Paulus57 I co jak wrażenia? Jest fun za niecałe 3 stówki, nie? @Paulus57 I co jak wrażenia? Jest fun za niecałe 3 stówki, nie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 128803 #223 Napisano 8 Lutego 2022 11 minut temu, Noodles napisał(-a): @Paulus57 I co jak wrażenia? Jest fun za niecałe 3 stówki, nie? Bardzo fajny model i wygląd lepszy, niż się spodziewałem. W tej chwili za niecałe 290 zł z opłatami granicznymi i transportem. Wart każdej złotówki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #224 Napisano 8 Lutego 2022 2 minuty temu, Paulus57 napisał(-a): Bardzo fajny model i wygląd lepszy, niż się spodziewałem. W tej chwili za niecałe 290 zł z opłatami granicznymi i transportem. Wart każdej złotówki. Tylko pasior mu zmień, bo ten fabryczny to wiesz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 128803 #225 Napisano 8 Lutego 2022 4 minuty temu, Noodles napisał(-a): Tylko pasior mu zmień, bo ten fabryczny to wiesz Może i trochę sztywny, ale mi akurat dobrze się układa na ręce. Widziałeś może na żywo bransolety do Duro z Allegro? Jaka jest ich jakość, może wiesz? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach