loco50 21959 #351 Napisano 13 Listopada 2025 Taki fajny maluszek Wuben E7 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revolta4 15022 #352 Napisano 13 Listopada 2025 Moja ulubiona 💪 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GostRado 12218 #353 Napisano 13 Listopada 2025 (edytowane) Ja mam taką bestię 😉 i w formie breloczka do kluczy, nieźle świeci. Edytowane 13 Listopada 2025 przez GostRado 0 => Joie de Vivre <= Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 12234 #354 Napisano 13 Listopada 2025 A to moja pierwsza, najstarsza, najulubieńsza, pomimo tego, że nie najjaśniejsza. Przeszła już swoje, dlatego teraz robi jako domowa. 2 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 21959 #355 Napisano 16 Listopada 2025 🙂↕️ maluszek pod klamkę 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 21959 #356 Napisano 30 Grudnia 2025 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuklik 554 #357 Napisano 30 Grudnia 2025 Zainspirowany zachwytami Kolegów kupiłem malucha Wurkkos HDO3. Szkoda pieniędzy. Świeci rzeczywiście nieźle, kilka bajerów zmiany barwy jest miłym dodatkiem. Ale co z tego, jak po kilku (może nastu) dniach rozładowuje się do 0 od samego leżenia. Szkoda pieniędzy. Natomiast Wuben E7 który też mnie skusił to zupełnie inna liga. Bez zbędnych fajerwerków, tylko proste tryby, ale jakość wykonania nieporównywalna. Latarka dużo bardziej solidna, wymienna bateria i jej rodzaj po dodaniu przedłużki, a nie byle kondensator (przynajmniej na to wygląda) w poprzedniczce. Co prawda droższa, ale nie na tyle, żebym żałował jej zakupu. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revolta4 15022 #358 Napisano 30 Grudnia 2025 Hd03 to dodatek do kilku laterek które się już ma 😀 jak pisałem wyżej bajery kolor bez sensu ale za to światło rozproszone i skupione plus tryby jak najbardziej ok , 60 zł z alli jak najbardziej ok , leży z miesiąc nie rozładowywuje sie , aż poszedłem sprawdzić 😉 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuklik 554 #359 Napisano 31 Grudnia 2025 Może moja ma jakieś zwarcie, albo co... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revolta4 15022 #360 Napisano 31 Grudnia 2025 2 minuty temu, Kuklik napisał(-a): Może moja ma jakieś zwarcie, albo co... No nie wiem , te 60 parę zł jest warta uważam , u mnie wisi przy drzwiach wejściowych przy wszystkich kluczach , jako awaryjna , 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revolta4 15022 #361 Napisano 19 Stycznia Panowie i Panie jaką latarkę polecicie na baterie AA czy też akumulatory , może być ładowana USB ale nie koniecznie , klik w dupce , 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
łowca 349 #362 Napisano 19 Stycznia Ciężki temat, bo ze zwykłego AA mało prądu daje i jak ktoś ma i korzysta z mocnego światła np. 18650 - to wtedy przesiadka na akumulator AA ... mocno rozczaruje. Ja miałem (zgubiłem) super sprzęt na 14500/AA Olight s1a Baton. Teraz na paluszka mam Fenixa e12- kiszka straszna. Trzeba koniecznie szukać coś co obsluguje głównie akumulator 14500 np. Lumintop tool AA - niestety nie miałem tego w rękach, więc ciężko o porównanie jak skupia światło, choć na papierze parametry są OK. Na razie mam kilka latarek, ale raczej nie zaryzykuję na nic poniżej 18650, bo zwyczajnie są za słabe albo za krótko świecą. Chociaż 🤔... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zadra 1859 #363 Napisano 19 Stycznia (edytowane) 6 godzin temu, revolta4 napisał(-a): Panowie i Panie jaką latarkę polecicie na baterie AA czy też akumulatory , może być ładowana USB ale nie koniecznie , klik w dupce , convoy T2 https://convoylight.com/products/convoy-t2-black-aa-14500-flashlight U mnie od kilku dni na 14500 4,2V - nie przewiduję problemów " Drive parameters 1. The flashlight is powered by a 1.5V battery or a 4.2V lithium battery. Switch the flashlight on or off by the tail switch (full click) or switch mode (Half-press). The maximum output current is 0.5A when using a 1.5V battery, and the maximum output current is 1.5A when using a 4.2V lithium battery 2. Battery judgment function: When the voltage is above 2V, it is judged as a 4.2V battery, and when the voltage is below 2V, it is a 1.5V battery. It does not turn on when powered on by 2-2.8V. 3. Low voltage protection. When using a 4.2V battery, the voltage will flash 3 times slowly when the voltage is lower than 3V, and it will automatically shut down when the voltage is lower than 2.8V. When using a 1.5V battery, there is no low voltage protection. At 4.2V, strobe (100%), slow flashing (30%), beacon (30%), battery detection (1%) SOS (20%), the above is the maximum brightness ratio. " Edytowane 19 Stycznia przez zadra 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revolta4 15022 #364 Napisano 19 Stycznia 15 minut temu, zadra napisał(-a): convoy T2 https://convoylight.com/products/convoy-t2-black-aa-14500-flashlight U mnie od kilku dni na 14500 4,2V - nie przewiduję problemów " Drive parameters 1. The flashlight is powered by a 1.5V battery or a 4.2V lithium battery. Switch the flashlight on or off by the tail switch (full click) or switch mode (Half-press). The maximum output current is 0.5A when using a 1.5V battery, and the maximum output current is 1.5A when using a 4.2V lithium battery 2. Battery judgment function: When the voltage is above 2V, it is judged as a 4.2V battery, and when the voltage is below 2V, it is a 1.5V battery. It does not turn on when powered on by 2-2.8V. 3. Low voltage protection. When using a 4.2V battery, the voltage will flash 3 times slowly when the voltage is lower than 3V, and it will automatically shut down when the voltage is lower than 2.8V. When using a 1.5V battery, there is no low voltage protection. At 4.2V, strobe (100%), slow flashing (30%), beacon (30%), battery detection (1%) SOS (20%), the above is the maximum brightness ratio. " Wyobraź sobie że myślałem o niej i to dokładnie w takiej konfiguracji jak na stronie lubię latarki convoy miałem sporo latarek ale nadal moja najlepsza latarka obok armyteka wizarda jest convoy S2+ 33 minuty temu, łowca napisał(-a): Ciężki temat, bo ze zwykłego AA mało prądu daje i jak ktoś ma i korzysta z mocnego światła np. 18650 - to wtedy przesiadka na akumulator AA ... mocno rozczaruje. Ja miałem (zgubiłem) super sprzęt na 14500/AA Olight s1a Baton. Teraz na paluszka mam Fenixa e12- kiszka straszna. Trzeba koniecznie szukać coś co obsluguje głównie akumulator 14500 np. Lumintop tool AA - niestety nie miałem tego w rękach, więc ciężko o porównanie jak skupia światło, choć na papierze parametry są OK. Na razie mam kilka latarek, ale raczej nie zaryzykuję na nic poniżej 18650, bo zwyczajnie są za słabe albo za krótko świecą. Chociaż 🤔... Biore pod uwagę lumintopa AA 3.0 i właśnie convoy T 2 żeby znów nie zasypać się modelami to chyba zostały te dwie na placu boju , proste w obsłudze nie chce nic programowalnego , 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
egzo18 765 #365 Napisano 19 Stycznia Od dłuższego czasu używam o light ir2 pro. Noszę przy kluczach. A w pracy często mam przy sobie o light o pen 3. Głównie ze względu na laser 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revolta4 15022 #366 Napisano 5 godzin temu Dojechała zobaczymy jak będzie wieczorem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revolta4 15022 #367 Napisano 4 godziny temu 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
łowca 349 #368 Napisano 1 godzinę temu Gdzie kupiona ? 🙂 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revolta4 15022 #369 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, łowca napisał(-a): Gdzie kupiona ? 🙂 Alii wzialem z aku ładowanym na USB c 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach