revolta4 15983 #376 Napisano 31 Stycznia 12 minut temu, kornel91 napisał(-a): Wiesz mam latarki ale jeszcze jedna by się przydała 😀może na jakąś okazję sobie kupię 😀 To jak każdemu 😀😀😀😀 u mnie docelowo tak jak wyżej . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osmodeusz 13439 #377 Napisano 31 Stycznia Moja ulubiona „staruszka” - Convoy S2+,MAO 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revolta4 15983 #378 Napisano 31 Stycznia 32 minuty temu, Osmodeusz napisał(-a): Moja ulubiona „staruszka” - Convoy S2+,MAO Też mam i też lubię , wiesz jaka dioda jest środku ? Miałem xpl ale sprzedałem i kupiłem z sst 40 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osmodeusz 13439 #379 Napisano 31 Stycznia @revolta4, sst 40 i odbłyśnik typu OP (Orange Peel) - także świeci trochę szerzej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revolta4 15983 #380 Napisano 31 Stycznia 9 minut temu, Osmodeusz napisał(-a): @revolta4, sst 40 i odbłyśnik typu OP (Orange Peel) - także świeci trochę szerzej Dokładnie mam takie same zestawienie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osmodeusz 13439 #381 Napisano 31 Stycznia 18 minut temu, revolta4 napisał(-a): Miałem xpl ale sprzedałem i kupiłem z sst 40 Opłaca się sprzedawać Convoy, jak to rozkładasz na części i dokupujesz inne za grosze - za to je uwielbiam, są proste jak ja sam 🤩 🤭😉 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revolta4 15983 #382 Napisano 31 Stycznia 9 minut temu, Osmodeusz napisał(-a): Opłaca się sprzedawać Convoy, jak to rozkładasz na części i dokupujesz inne za grosze - za to je uwielbiam, są proste jak ja sam 🤩 🤭😉 Wogole lubię proste latarki 3-4 tryby koniec , Andrulin czy też programowalne tryby ….. nie mam na to nerwów zmieniałem odbłyśnik na SMO w convoy ale wróciłem do OP jak dla mnie lepiej 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osmodeusz 13439 #383 Napisano 2 Lutego (edytowane) W dniu 31.01.2026 o 21:40, revolta4 napisał(-a): Wogole lubię proste latarki 3-4 tryby koniec , Andrulin czy też programowalne tryby ….. nie mam na to nerwów mam jeszcze z małych, takie „to to” ale jakoś się nie przekonałem, drażni mnie ten przycisk - mimowolnie leci mi kciuk na „dupkę”, pewnie kwestia przyzwyczajenia 🤔 Edytowane 2 Lutego przez Osmodeusz 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revolta4 15983 #384 Napisano 2 Lutego Ha ha dokładnie !!! Wyjmując z kieszeni nigdy nie mogłem go znaleść obracałem wokół własnej osi nie ma w jak się coś znalazło gumowate to był port USB c 😉miałem sprzedałem była ok ale przycisk w dupce najlepszy 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zadra 2006 #385 Napisano 2 Lutego 12 godzin temu, revolta4 napisał(-a): Ha ha dokładnie !!! Wyjmując z kieszeni nigdy nie mogłem go znaleść obracałem wokół własnej osi nie ma w jak się coś znalazło gumowate to był port USB c 😉miałem sprzedałem była ok ale przycisk w dupce najlepszy mam wurkossa z bocznym włącznikiem i początkowo podobny problem. Poradziłem sobie ustawiając klips w taki sposób, aby "wskazywał" przycisk. problem został rozwiązany - wystarczyło zapamiętać i po sprawie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revolta4 15983 #386 Napisano 3 Lutego 2 godziny temu, zadra napisał(-a): mam wurkossa z bocznym włącznikiem i początkowo podobny problem. Poradziłem sobie ustawiając klips w taki sposób, aby "wskazywał" przycisk. problem został rozwiązany - wystarczyło zapamiętać i po sprawie. Dla każdego coś innego , zmieniłem latarki na włączniki w dupce plus wizard i jest ok . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 98165 #387 Napisano 4 Lutego A u mnie wygląda to tak. Jeszcze jest Olight ie3 już drugi bo jeden się zepsuł i sklihunt praktycznie nówka 😀 2 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Hanhart, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revolta4 15983 #388 Napisano 4 Lutego 1 godzinę temu, kornel91 napisał(-a): A u mnie wygląda to tak. Jeszcze jest Olight ie3 już drugi bo jeden się zepsuł i sklihunt praktycznie nówka 😀 Jak wizard ? Zawiedziony ? Ok ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 98165 #389 Napisano 4 Lutego 58 minut temu, revolta4 napisał(-a): Jak wizard ? Zawiedziony ? Ok ? Myślę, że bardzo ok. Widać, że jest dobrze wykonana, fajne tryby no i ta cena mnie skusiła 😀 Będzie bardzo fajna na wyjścia z psem i pewnie czasami jako czołówka 😀 1 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Hanhart, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
łowca 385 #390 Napisano 18 Kwietnia Padła z dnia na dzień Olight h2r nova- akurat na dziś w góry będzie potrzebna. Wkurzające. Szukam jakiejś tańszej - wybór padł na Fenix hm61r v 3.0 - może ma ktoś i coś o samym świeceniu napisze ? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revolta4 15983 #391 Napisano 18 Kwietnia Nie mam niestety fenixa ale taka alternatywa ? 40 zł roznicy https://militaria.pl/p/latarka-czolowa-i-katowa-armytek-wizard-c2-pro-max-magnet-usb-warm-3720-lumenow-170116 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 13551 #392 Napisano 1 godzinę temu Takie maleństwo kupiłem żonie do torebki. Ależ to daje, rozproszone światło rozświetla pokój lepiej od żyrandola (normalnie dzień się robi wieczorem). Można zmieniać jasność- są po 2 poziomy: zimne, ciepłe, czerwone i czerwone migające. 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach