kornel91 95783 #1526 Napisano wczoraj o 08:51 6 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Hanhart, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woytec60 202 #1527 Napisano 12 godzin temu 4 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 95783 #1528 Napisano 12 godzin temu 12 minut temu, Woytec60 napisał(-a): Elegancko Wojtek 😀 2 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Hanhart, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woytec60 202 #1529 Napisano 11 godzin temu Ładny🙂 Taki też mialem 😉 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 95783 #1530 Napisano 4 godziny temu 7 godzin temu, Woytec60 napisał(-a): Ładny🙂 Taki też mialem 😉 Wiem. Nie zdążyłem wtedy kupić ale Piotrek w styczniu mi przysłał do przymiarki 😆 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Hanhart, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach