Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

JohnnyJ

Złoty zegarek do 50.000zł. Daytona?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie

Od pewnego czasu, noszę się z zamiarem zakupu zegarka. W pierwszej kolejności szukam używanej Daytony na bransolecie, w konfiguracji złoto/stal z czarnym bądź szampańskim cyferblatem. Jeszcze na początku roku, widziałem że takie można było znaleźć za ok 50tys, dzisiaj przeglądając ch24 czy inne aukcje, jest już to 76tys zł. Co juz moxno zbliża się do ceny nowego

Jak uważacie, czy ten zegarek jest w tym zasięgu cenowym? 

Widziałem również piękne Omegi, czy Ulysse Nardin, ważne, żeby koperta była złota :) Jak na to się zapatrujecie;)? 

No i pytanie, jak bezpiecznie zakupić taki zegarek?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czekamy na foto nadgarstkowe - taki forumowy zwyczaj i forma podziękowania osobom, które pomagały w wyborze... 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Podobna zawartość

• Przez Mateusz.
      Cześć, 
      przedmiotem sprzedaży jest używana Omega Constellation z 1968r. na automatycznym mechanizmie 564 z szybką zmianą daty. Wersja z piękną "lnianą" tarczą i ząbkowanym bezelem wykonanym  z białego złota. 
      Zegarek po przeglądzie w II połowie 2025 u p. Bronowskiego (Warszawa ul. Piękna), na prawidłowym chodzie. Noszony bardzo okazjonalnie. 
      Stan oceniam bezpiecznie na 7,5/10. Wszystkie elementy zegarka prócz plexi są oryginalne, te nie ma sygnowania i posiada delikatne rysy, możliwe, że i tarcza, widoczne pod mocne sztuczne światło, ale jest to niezauważalne przy codziennym noszeniu. 
      W komplecie pasek z jaszczurki (praktycznie nowy, kilka razy na nadgarstku) oryginalna klamra Omega (vintage) oraz travel-box Omega (czasy obecne). 
      Cena: 5850 PLN z wysyłką paczkomatem lub odbiorem osobistym w Warszawie. 
      Załączam zdjęcia, nie poprawiane żadnym programem graficznym. 

• Przez Laealin
      Witam, zegarek działa, jednak jest to pamiątka i totalnie nie jestem w stanie stwierdzić czy to oryginał. Dodam ze nie wiem do jakiej osoby fizycznie bym mogla sie zwrócić aby go zidentyfikował  i oczyścił 😕

Z góry dziękuję za wszystkie wasze odpowiedzi ❤️

• Przez tritium.hands
      Na sprzedaż zegarek IWC Mark XVI Ref. 3255

Cena: 12 500 PLN (bez zamian)
      Stan: 8/10
      Wysyłka po przedpłacie lub odbiór osobisty w Warszawie.

Zegarek był serwisowany przez certyfikowanego zegarmistrza IWC około 3 miesiące temu. Jest w idealnym stanie technicznym i wizualnym. Zegarek ma założony nowy, oryginalny pasek IWC wraz z nową, oryginalną klamrą (cena u autoryzowanego dealera: 450 EUR). Dodatkowo wyposażony jest w dwa dodatkowe, nieużywane paski: skórzany z gumową podszewką Fluco oraz gumowy zamiennik.

Specyfikacja
      Materiał koperty: stal nierdzewna Średnica koperty: 39 mm Grubość koperty: ok. 11,5 mm Szerokość uszu: 20 mm Szkło: szafirowe Mechanizm: IWC Cal. 30110, bazowy mechanizm: ETA 2892-A2 (zmodyfikowany i regulowany przez IWC) Typ: automatyczny

• Przez tritium.hands
      Na sprzedaż zegarek IWC Flieger Chronograph Ref. 3717

Cena: 14 000 PLN (bez zamian)
      Stan: 9/10
      Wysyłka po przedpłacie lub odbiór osobisty w Warszawie.

Zegarek był serwisowany przez certyfikowanego zegarmistrza IWC około 3 miesiące temu. Jest w idealnym stanie technicznym i wizualnym i od tamtej pory nie był używany. Zegarek ma założony nowy, oryginalny pasek IWC wraz z nową, oryginalną klamrą (cena u autoryzowanego dealera: 500 EUR). Dodatkowo wyposażony jest w dwa dodatkowe, nieużywane paski: skórzany z gumową podszewką Fluco oraz gumowy zamiennik.

Specyfikacja
      Materiał koperty: stal nierdzewna Średnica koperty: 42 mm Grubość koperty: ok. 14,5 mm Szkło: szafirowe Szerokość uszu: 21 mm Mechanizm: IWC Cal. 79320, bazowy mechanizm: Valjoux 7750 (zmodyfikowany i regulowany przez IWC) Typ: automatyczny chronograf

• Przez mandaryn44
      Witam, Do sprzedania mam dziś ROLEXA  Explorera II nr ref 226570. Zegarek z 2021 roku, zakupiony przeze mnie na forum od uznanego i szanowanego forumowicza, jako nowy, krótko po odebraniu z salonu, jestem drugim właścicielem. Zegarek w stanie idealnym, nie widzę żadnych rysek itp., zastrzegam sobie niewyczuwalne ledwo widoczne rysy, bransoleta skrócona na mój nadgarstek, ogniwa w komplecie. Zestaw prosto ze sklepu, wszystkie karty, pudełka, paragon z Jubitomu. Full set.
      Zegarek miał mieć u mnie spokojną starość, chciałem go dać ojcu na 80 ale jednak życie zmieniło plany i musi iść do ludzi /tata ma się dobrze...😀/. 
      Cena jaka mnie interesuje to 39.000 zł ale jestem otwarty na negocjacje, nie obrażające żadnej ze stron.
      Dostawa na koszt i ryzyko nabywcy, jednak - ze względu na wartość i stan zegarka - najchętniej odbiór osobisty w Częstochowie. 
      Zapraszam do obejrzenia i zakupu.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.