Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

JohnnyJ

Złoty zegarek do 50.000zł. Daytona?

Recommended Posts

Witam serdecznie

Od pewnego czasu, noszę się z zamiarem zakupu zegarka. W pierwszej kolejności szukam używanej Daytony na bransolecie, w konfiguracji złoto/stal z czarnym bądź szampańskim cyferblatem. Jeszcze na początku roku, widziałem że takie można było znaleźć za ok 50tys, dzisiaj przeglądając ch24 czy inne aukcje, jest już to 76tys zł. Co juz moxno zbliża się do ceny nowego

Jak uważacie, czy ten zegarek jest w tym zasięgu cenowym? 

Widziałem również piękne Omegi, czy Ulysse Nardin, ważne, żeby koperta była złota :) Jak na to się zapatrujecie;)? 

No i pytanie, jak bezpiecznie zakupić taki zegarek?

Czekamy na foto nadgarstkowe - taki forumowy zwyczaj i forma podziękowania osobom, które pomagały w wyborze... 

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Similar Content

• By MichTheOne
      MoonSwatch 1965
      Omega x Swatch

Czy to najlepszy MoonSwatch? Tak
      Czy to najtańsza oferta w necie? Chyba tak.

Zegarek kupiłem w marcu 2026 r. w salonie Swatch w Złotych Tarasach w Warszawie.
      Stan forumowe 9/10. Może jakieś 10 razy na moim nadgarstku, nie widzę żadnych oznak noszenia.  Oryginalny pasek nienoszony, nówka. Gwarancja do marca 2028. W pełni sprawny, ładny egzemplarz.  
      Sprzedaję to co jest w oryginalnym zestawie (zegarek + nato + pudełko wewn. i zewn. + instrukcje + gwarancja).
      Na dwóch zdjęciach zegarek jest na czarnym pasku, który nie wchodzi do zestawu i zostaje u mnie (można go dokupić na stronie Swatcha bez problemu).

Cena:  1.000 zł
      Przesyłka paczkomatem InPost na terenie Polski gratis.
      Można odebrać osobiście w Warszawie.

• By lukebor
      Omega Speedmaster Silver Snoopy Award. Ref: 310.32.42.50.02.001

Zegarek z marca 2025 r., kupiony w Butiku Omegi. Gwarancja fabryczna do 2030 r. 
      Pełny komplet, dodatkowo dokupiona oryginalna bransoleta od Moonwatcha (wersja z mikroregulacją) na której wygląda naprawdę świetnie. Oryginalny pasek nieużywany. 
      Mogę sprzedać tylko na pasku, ale z bransą zestaw robi wrażenie. 

Zegarek był parę razy na ręku, ale nie ma śladów użytkowania. 
      Mocne 9,5/10

Pełny komplet, wraz z dowodem zakupu. 
      Dorzucam fajny gadżet Omegi. 

Odbiór osobisty w Kielcach/Wa-wie/ Krakowie, a czasami możliwy w innych miastach. 
      Mogę wysłać kurierem, na ryzyko i koszt kupującego. 

Tylko sprzedaż - za oferty zamiany dziękuję. 

Cena: 59500 zł, jedynie do symbolicznej negocjacji (dla zdecydowanego). 

• By Przybyl1995
      Cześć,
      poszukuję do prywatnego zakupu zegarka Omega Speedmaster Moonwatch Professional z białą, lakierowaną tarczą (numer referencyjny: 310.30.42.50.04.001). 
      Interesują mnie wyłącznie egzemplarze w stanie idealnym lub bardzo dobrym, w pełnym zestawie fabrycznym (tzw. Full Set z pudełkiem i kartami gwarancyjnymi). 
      Najchętniej sfinalizuję transakcję osobiście (gotówka lub przelew natychmiastowy) z możliwością sprawdzenia zegarka u zegarmistrza przed zakupem. 
      Proszę o oferty i propozycje cenowe w wiadomości prywatnej (PW). 
      Pozdrawiam!

• By dodge66
      1) Omega Speedmaster Moonwatch Professional, ref. 310.30.42.50.01.001 - nowa z polskiego AD, full set w foliach, z brązowym pudełkiem, transportowym "coffin case", certyfikatem METAS (z wynikami), zawieszką, katalogiem oraz torbą od AD  

CENA: 28 600zł (plus wybrana przesyłka lub odbiór osobisty)

2) Swatch "MoonSwatch" Mission to the Moonphase - Full Moon, ref. SO33W700 - full set z dodatkowym paskiem kauczukowym z zapięciem motylkowym, stojakiem w formie księżyca oraz miniaturką odcisku buta Amstronga.
      W zasadzie jest nowy - po zmianie paska został przymierzony i tak sobie przeleżał  

CENA: 1400zł (plus wybrana przesyłka lub odbiór osobisty)

Propozycja podania:

Światło UV ujawnia smaczki

• By syczek
      Cześć, od jakiegoś czasu chodzi za mną pilot, a jednocześnie jakaś poważniejsza marka. Rozważam zakup używanego IWC Pilot Mark VIII, ale w edycji Le Petit Prince. 
      Warto iść w ten model i markę? Ile trzeba aktualnie, orientacyjnie zapłacić za używkę? Werk chyba nie sprawia problemów i nie ma jakichś ukrytych wad? A może jakiś inny model pilota IWC?
      Z góry dzięki za porady. 
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.