mario1971 67608 #476 Napisano 11 Lipca 2023 3 minuty temu, Keniutek napisał(-a): Tak to widzę (Keys, to może nie ugrać nawet tych 2 gemów, u niej głowa jest do całkowitej "wymiany"). Nie potrafię wskazać faworyta w parze Jabeur - Rybakina. Tam może być 3 setowa batalia, może być także szybkie 2:0 dla każdej z zawodniczek. Nie mniej, trzymam kciuki za Tunezyjkę. Ons w kluczowych - trudnych meczach przydarzają się/odnawiają się nagłe/stare kontuzje. Mam nadzieję, że tym razem nic ją nie dopadnie. Wg mnie do półfinałów wejdą; Iga (100%), Pegula (100%), Jabeur (po 3 setach morderczej walki) i raczej Sabalenka. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniutek 296 #477 Napisano 11 Lipca 2023 (edytowane) Tradycje, tradycjami ale jak jest Hawk Eye, to pozbyć się sędziów liniowych w cholerę. Główny na stołku i jazda. Szybciej, przyjemniej, bez stresu z challengami... czy też ich brakiem. edit: Wygląda to tragicznie. Pomijając kiepski dziś serwis, to liczba niewymuszonych błędow jest zatrważająca (bez mała, amatorska). Svitolina musi tylko przebić i patrzeć, jak Iga wykańcza się sama. Edytowane 11 Lipca 2023 przez Keniutek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość MarcinWola #478 Napisano 11 Lipca 2023 Hmmm.. piękny mecz Markety Vondrousova. Peguli zostaje tylko debel😔. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67608 #479 Napisano 11 Lipca 2023 Iga wymęczyła remis. Trwa trzeci set. Teraz może być już tylko lepiej. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniutek 296 #480 Napisano 11 Lipca 2023 16 minut temu, mario1971 napisał(-a): Iga wymęczyła remis. Trwa trzeci set. Teraz może być już tylko lepiej. Chyba zapeszyłeś... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67608 #481 Napisano 11 Lipca 2023 Będę musiał jeszcze rok poczekać na końcowy sukces Igi w Londynie. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniutek 296 #482 Napisano 11 Lipca 2023 W Londynie możesz się nie doczekać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
agremi 11986 #483 Napisano 11 Lipca 2023 Myślałem, że Iga się podniesie po tym wygranym drugim secie, ale niestety… To nie był jej dzień i mam wrażenie, że grała za nerwowo, a może wystarczyłoby spokojniej przebijać, zwłaszcza jak widziała, że siłowy celownik nie funkcjonował. Ale łatwo się z boku gada. 🤪 No trudno, tak czy owak kolejny kroczek Igi do przodu na Wimbledońskiej trawie. Miejmy nadzieję, że w przyszłym roku zrobi jeszcze trzy kolejne kroczki… 😉 💪💪💪 To jak? Jutro kibicujemy Madison Keys? 😂 0 "Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa" - Julian Tuwim. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Johnny15 388 #484 Napisano 11 Lipca 2023 41 niewymuszonych błędów - oddanie meczu... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67608 #485 Napisano 11 Lipca 2023 Uwielbiam tego typu komentarze. 😬 1 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
agremi 11986 #486 Napisano 11 Lipca 2023 Złote myśli. 0 "Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa" - Julian Tuwim. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniutek 296 #487 Napisano 11 Lipca 2023 Wytknięcie zatrważającej ilości niewymuszonych błędów to "złote myśli"? W samym 3 secie posłała z forhendowej strony masę piłek na aut (z łatwych piłek). Woli walki odmówić Idze nie można ale na pewno sama przyzna, że siała po autach jak szalona. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
agremi 11986 #488 Napisano 11 Lipca 2023 Oddanie meczu?? Widocznie po prostu znam inny sens tego określenia. 0 "Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa" - Julian Tuwim. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość MarcinWola #489 Napisano 11 Lipca 2023 No nic życie toczy się dalej, ma dopiero 22 lata.. Dużo osiągnęła i na pewno osiągnie. Najważniejsze aby konsekwentnie dążyć do celu. Czekam teraz na US Open. Tam musi być lepiej 🇵🇱👌🎾👑. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 8423 #490 Napisano 11 Lipca 2023 12 godzin temu, mario1971 napisał(-a): Wg mnie do półfinałów wejdą; Iga (100%), Pegula (100%), Jabeur (po 3 setach morderczej walki) i raczej Sabalenka. Dlatego ja, komentując sport, nigdy nie piszę że wiem coś na 100%. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67608 #491 Napisano 12 Lipca 2023 4 godziny temu, beniowski napisał(-a): Dlatego ja, komentując sport, nigdy nie piszę że wiem coś na 100%. Pewniaki przegrały, i dlatego ten sport jest tak fascynujący. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kingcrimson 17349 #492 Napisano 12 Lipca 2023 5 godzin temu, mario1971 napisał(-a): Pewniaki przegrały, i dlatego ten sport jest tak fascynujący. Gdy ma się w sporcie takie pewne pewniaki to polecam zagrać u "buka"😉 ja zawsze na tym źle wychodziłem ale warto próbować😀 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18743 #493 Napisano 12 Lipca 2023 Jak w rozmowie o obstawianiu ktoś używał magicznego słowa "pewniak" to wiadome było, że lepiej abym szybko uciął konwersację... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
agremi 11986 #494 Napisano 13 Lipca 2023 No to Ons sprawiła Idze niespodziankę i przedłużyła jej panowanie. Fajnie. Czasem zewnętrzne „czynniki” też się w sporcie przydają. Trzymam kciuki za Ons w sobotnim finale. To wydaje się przesympatyczna dziewczyna, no i gra świetnie. 2 "Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa" - Julian Tuwim. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Johnny15 388 #495 Napisano 13 Lipca 2023 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość MarcinWola #496 Napisano 15 Lipca 2023 Nowy ranking, po dzisiejszym finale Wimbledonu🎾. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67608 #497 Napisano 16 Lipca 2023 Wasze typy w finale Djokovic vs Alcaraz? 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość MarcinWola #498 Napisano 16 Lipca 2023 (edytowane) Nie mam pojęcia, na pewno będzie/jest długi mecz i trudna batalia. Jestem za Alcarazem. Jest pierwszy w rankingu (chodź ranking nie ma znaczenia, przykład Czeszki) ale może powtórzy sukces z US Open 2022 i przerwie dominację Djokovica na trawie. jak ty uważasz Mariusz ? Edytowane 16 Lipca 2023 przez MarcinWola 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67608 #499 Napisano 16 Lipca 2023 Nie chcę zapeszać, choć mój typ jest powszechnie znany. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheQ1 903 #500 Napisano 16 Lipca 2023 No i zrobił to👍Choć tak, jak zawsze było mi mega szkoda Rogera po porażkach finałowych z Rafą i Nole, to dziś też trochę starego mistrza się zrobiło szkoda 😎 No ale coraz mocniej idzie „nowe”👏 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach