sanik 81384 #351 Napisano 30 Sierpnia 2022 Pierwsza runda USOpen zaliczona. Przy okazji zmiany na nadgarstku 😀 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67715 #352 Napisano 5 Września 2022 Ciekawe, jak daleko zajdzie w tym roku w US Open nasza Iga? 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memento mori 2998 #353 Napisano 5 Września 2022 Widzę, że u Igi też tylko ewentualnie stal + złoto i nic z Professionali. 😜 Wszędzie ciężko o coś w stali z Professionali, nawet ambasadorom. 🤡 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
agremi 12021 #354 Napisano 5 Września 2022 2 godziny temu, mario1971 napisał(-a): Ciekawe, jak daleko zajdzie w tym roku w US Open nasza Iga? Obstawiam, że bankowo dojdzie do 4 rundy, ale dalej to już nie prorokuję. 🤣 0 "Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa" - Julian Tuwim. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67715 #355 Napisano 5 Września 2022 Godzinę temu, agremi napisał(-a): Obstawiam, że bankowo dojdzie do 4 rundy, ale dalej to już nie prorokuję. 🤣 Już awansowała do 4 rundy, a dzisiaj gra z Niemeier o ćwierćfinał. 😉 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 15778 #356 Napisano 5 Września 2022 (edytowane) Co sądzicie o tej „akcji”? Edytowane 5 Września 2022 przez Louis Cypher 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
agremi 12021 #357 Napisano 5 Września 2022 46 minut temu, mario1971 napisał(-a): Już awansowała do 4 rundy, a dzisiaj gra z Niemeier o ćwierćfinał. 😉 Taki żarcik… Śledzę turniej. Jej pajacyk w ostatnim meczu nie był fajny. Była w tamtym momencie meczu bezradna i ewidentnie spanikowała. Zresztą liczba niewymuszonych błędów pokazuje, że w tym momencie nie jest w takiej formie jak 3 miechy temu. Mam oczywiście nadzieję, że będzie się poprawiać z meczu na mecz i zajdzie do samego końca… ale jeśli przejdzie Niemeier to potem już się zaczną przeciwniczki nie lada. Chciałbym ją w finale z Garcia zobaczyć. Widziałeś w jakiej formie jest Garcia? 0 "Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa" - Julian Tuwim. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
agremi 12021 #358 Napisano 5 Września 2022 Godzinę temu, Louis Cypher napisał(-a): Co sądzicie o tej „akcji”? O, właśnie o tym pajacyku wspominałem. Bezradność czasem wiedzie na manowce. 1 "Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa" - Julian Tuwim. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67715 #359 Napisano 5 Września 2022 Godzinę temu, Louis Cypher napisał(-a): Co sądzicie o tej „akcji”? Że jest dobrze rozciągnięta. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
agremi 12021 #360 Napisano 5 Września 2022 I po pierwszym secie z Niemeier - też Iga bezradna. Niestety… Ale trzymajmy kciuki za jej przebudzenie. 0 "Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa" - Julian Tuwim. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81384 #361 Napisano 5 Września 2022 Bardzo słaby występ. Oby się jeszcze odrodziła w tym meczu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67715 #362 Napisano 5 Września 2022 Jest trochę lepiej. Zaczyna walczyć. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
machlo 7721 #363 Napisano 5 Września 2022 Raczej Niemka przestaje grać. 2 FS: Zenith A384 | Grand Seiko SBGX093 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81384 #364 Napisano 5 Września 2022 9 minut temu, machlo napisał(-a): Raczej Niemka przestaje grać. Czas gry zrobił swoje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67715 #365 Napisano 5 Września 2022 Polka się rozkręciła, zaczęła grać agresywniej, a Niemka gasła w oczach. Chyba nie miała już sił. Brawo Iga! 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
agremi 12021 #366 Napisano 5 Września 2022 Ufff. Nie mogłem patrzeć 🫣 i wyszedłem z psem przy 1:2 w drugim secie. Właśnie wróciłem, no i miła niespodzianka. 😃Brawo Iga, o to chodzi, by wygrywać nawet jak nie ma super formy! 💪 Teraz Pegula, żarty się skończyły, trzeba zacząć grać. 0 "Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa" - Julian Tuwim. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67715 #367 Napisano 5 Września 2022 (edytowane) Nie no, co z Ciebie za kibic! Więcej wiary w nasza Igę, Kolego Agremi. 😁 Edytowane 5 Września 2022 przez mario1971 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
agremi 12021 #368 Napisano 5 Września 2022 Zdrowie przede wszystkim - spacer z psem zamiast nerwów przed szklanym ekranem. 🤞 1 "Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa" - Julian Tuwim. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 15778 #369 Napisano 5 Września 2022 Iga też była w nerwach 😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81384 #370 Napisano 5 Września 2022 Ważne, że do przodu 👍 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
agremi 12021 #371 Napisano 7 Września 2022 Tak oto Garcia zjadła na kolację gwiazdę in spe amerykańskiego tenisa. Garcia teraz gra jak maszyna, tak jak Iga kilka miesięcy temu. Wspominałem już, że w finale chętnie bym jej mecz z Igą obejrzał? A swoją drogą jej półfinał z Jabeur… to się zapowiada nie lada meczycho. No ale najpierw na Igę czeka dzisiaj Pegula. Łatwo nie będzie, ale podobno sukces rodzi się w bólach. Trzymam kciuki. 🤞 0 "Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa" - Julian Tuwim. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67715 #372 Napisano 8 Września 2022 Chyba wszyscy już spaliśmy jak Iga ogrywała Pegulę. Mamy półfinał US Open! 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81384 #373 Napisano 8 Września 2022 Na szczęście mam nagrane 😜 Super info z rana 👍 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 8452 #374 Napisano 8 Września 2022 Wygrany mecz i pierwsze co Iga robi…. to wkłada Rolexa. Potęga sponsoringu. Ja w takich emocjach to na pewno bym zapomniał o założeniu zegarka😀. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67715 #375 Napisano 8 Września 2022 12 minut temu, beniowski napisał(-a): Wygrany mecz i pierwsze co Iga robi…. to wkłada Rolexa. Potęga sponsoringu. Ja w takich emocjach to na pewno bym zapomniał o założeniu zegarka😀. Standardowe zachowanie - umowy zobowiązują. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach