sanik 81424 #76 Napisano 7 Lipca 2021 6 minut temu, mario1971 napisał(-a): Hubert ma tę moc, której zabrakło dzisiaj Rogerowi. Hurkacz trafia do półfinału, a Federer po tym meczu powinien się zastanowić, czy już nie czas odstawić rakietę w kąt. Szykuje się zmiana pokoleń, wielcy mistrzowie zaczynają zawodzić. Tylko Djoko trzyma jeszcze wysoko gardę, choć i u niego widać oznaki zmęczenia przekładające się na słabsze okresy w grze. Jeżeli chodzi o Novaka, to coraz widoczniejszym problemem jest głowa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 72464 #77 Napisano 7 Lipca 2021 (edytowane) Też oglądałem cały mecz i chociaż Federer wyraźnie ma lata chwały za sobą (kiedyś to się musiało stać), a Hurkacz miał w meczu kilka banalnych f*ck upów, to jednak nic to nie ujmuje genialnemu, historycznemu wręcz wydarzeniu. To musi być niesamowite, wygrać na Wimbledon ze swoim własnym idolem, wciąż tenisistą ze ścisłej czołówki i, jak wiadomo, 8-krotnym zwycięzcą tego turnieju - dodajmy, po wcześniejszym wyeliminowaniu nr 2 w aktualnym rankingu ATP. Edytowane 7 Lipca 2021 przez Lincoln Six Echo 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67973 #78 Napisano 7 Lipca 2021 Bo taki Roger rodzi się raz na dwadzieścia lat! 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67973 #79 Napisano 2 Września 2021 Iga zameldowała się w 3 rundzie US Open. A w tej chwili Hurkacz walczy z Seppim. Pierwszego seta wygrał. W drugim przegrywa 3:4. Serwuje Seppi. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SLAWEK 01 71393 #80 Napisano 2 Września 2021 Iga z piekła do nieba..... Najważniejsze że na plus 👏 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67973 #81 Napisano 2 Września 2021 Pechowa taśma i Hurkacz odpada po 4 setowej walce. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67973 #82 Napisano 6 Września 2021 Ćwierćfinał US Open 2021 nie dla Igi. Szkoda. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81424 #83 Napisano 6 Września 2021 36 minut temu, mario1971 napisał(-a): Ćwierćfinał US Open 2021 nie dla Igi. Szkoda. Szkoda, bo pierwszy set był świetny ☹️ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67973 #84 Napisano 21 Stycznia 2022 Z piątki Polaków, która rozpoczęła rywalizację w tegorocznym Australian Open, w grze pozostała już tylko Iga. Jutro zagra o awans do 4 rundy z Darią Kasatkiną. Dla przypomnienia, Rosjanka w dniu wczorajszym pokonała 6:2, 6:3 moją krajankę - Magdę Linette. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81424 #85 Napisano 22 Stycznia 2022 21 godzin temu, mario1971 napisał(-a): Z piątki Polaków, która rozpoczęła rywalizację w tegorocznym Australian Open, w grze pozostała już tylko Iga. Jutro zagra o awans do 4 rundy z Darią Kasatkiną. Dla przypomnienia, Rosjanka w dniu wczorajszym pokonała 6:2, 6:3 moją krajankę - Magdę Linette. Dziś Magda została pomszczona 😜 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #86 Napisano 24 Stycznia 2022 Dzisiaj było nerwowo, ale gramy dalej 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67973 #87 Napisano 24 Stycznia 2022 Iga już zrobiła swój najlepszy wynik w Melbourne. Teraz już "nic nie musi", może zatem na spokojnie walczyć o jak najlepszy wynik w kolejnych pojedynkach. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kewinkorpyta 66 #88 Napisano 24 Stycznia 2022 Przyznam, że nie wierzyłem w zwycięstwo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zadra 1818 #89 Napisano 26 Stycznia 2022 Iguś w półfinale 💣 ... bomba !!! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81424 #90 Napisano 26 Stycznia 2022 Brawo Iga 👍👍👍🇵🇱 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67973 #91 Napisano 26 Stycznia 2022 Iga Świątek - Kaia Kanepi 4:6, 7:6, 6:3 i mamy półfinał. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67973 #92 Napisano 27 Stycznia 2022 W tym roku Iga zakończyła AO na półfinale. Dobry rezultat, chociaż liczyłem osobiście na finał. Po podliczeniu punktów za udział w półfinale w kolejnym notowaniu rankingu WTA wskoczy na 4 miejsce. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #93 Napisano 27 Stycznia 2022 Nie miała dzisiaj grania. Chyba wszyscy liczyli na więcej, ale jeszcze wszystko przed nami. 1 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniutek 307 #94 Napisano 27 Stycznia 2022 Pora popracować nad serwisem... i spuścić Wiktorowskiego. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81424 #95 Napisano 27 Stycznia 2022 10 minut temu, Keniutek napisał(-a): Pora popracować nad serwisem... i spuścić Wiktorowskiego. Dopiero co go zatrudniła. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniutek 307 #96 Napisano 27 Stycznia 2022 No i to był/jest błąd. Za duży talent żeby oddawać go w ręce kiepskiego, polskiego trenera. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin s 138 #97 Napisano 27 Stycznia 2022 Sukces ogromny jednak finał był osiągalny, nie wydaje mi się aby Wiktorowski był problemem pod jego wodzą odniosła w pierwszym dużym turnieju wielki sukces, zaczynam przychylać się do opinii że jej psycholog przestaje spełniać swoją rolę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67973 #98 Napisano 28 Stycznia 2022 A dziadek Nadal ciągle w formie. W półfinale ograł Berrettiniego i awansował do finału AO. Jak go wygra, zostanie samodzielnie numerem jeden w ilości zdobytych tytulów wielkoszlemowych. Na łapie miał oczywiście niebieskiego Richarda Mille. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniutek 307 #99 Napisano 28 Stycznia 2022 Rafa to fenomen. Przy takim stylu gry być nadal w czołówce, szok. Wraca po kontuzji i robi finał WS'a, pięknie Sił starcza narazie na jakieś 2.5 seta (potem zaczyna trochę rzeźbić) ale i tak jest dużo lepiej niż wielu ekspertów przypuszczało. Swoją drogą, "wielka trójka" zdominowała rozgrywki ATP w sposób niebywały, pokolenia młodszych zdążyły zniknąć, a ci trzej (choć teraz to już bardziej dwóch) ciągle wygrywją. W finale pewnie "niedźwiedź"... łatwo nie będzie. Chłopak ma przed sobą świetlaną przyszłość i minimum kilka tutułów WS. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67973 #100 Napisano 28 Stycznia 2022 Wg mnie Tsitsipas i Medvedev grają w tym turnieju na podobnym poziomie, a awansuje ten, który rozegra ten mecz lepiej kondycyjnie. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach