Topaz 3225 #26 Napisano 18 Grudnia 2020 Dziękuję za pomysł i pracę. PANERAI to zdziwienie, a może i nie. Maja doskonały towar i coraz lepsze dotarcie do świadomości klientów. Co do 10 miejsca - Casio, cieszy, bo Casio to nie tylko linia G-shock ;). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
evilym 7732 #27 Napisano 26 Grudnia 2020 Szkoda że administratorzy nie zainteresowali się tematem. Można było wrzucić baner / info na stronę główną forum. Może więcej ludzi by zagłosowało. Tak czy siak, świetna inicjatywa! 0 Longines Spirit ZuluTime | Seiko SPB143J1| Nomos Club ref. 703 | Casio G-Shock DW-5610 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4447 #28 Napisano 31 Grudnia 2020 W dniu 26.12.2020 o 14:02, evilym napisał: Szkoda że administratorzy nie zainteresowali się tematem. Można było wrzucić baner / info na stronę główną forum. Może więcej ludzi by zagłosowało. Tak czy siak, świetna inicjatywa! Dokładnie. Ja np. dowiedziałem się 3 minuty temu o tym głosowaniu 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 43374 #29 Napisano 19 Stycznia 2021 Scaut kawal dobrej roboty. Kolejne wybory i znów widać, że nie ważne kto głosuje a ważne kto te głosy liczy. Szkoda Taga i Zenith. Omega i Rolex nie zaskoczyli. OP super pozytywne zaskoczenie. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drake 90 #30 Napisano 20 Stycznia 2021 Nie zauważyłem głosowania ale mój mój głos nic by nie zmienił bo moje podium jest identyczne jak reszty forumowiczów ( Omega , Rolex , Panerai ) . Szkoda , że na naszym forum zupełnie nie istnieje marka Hublot , na bazarku pusto , brak kącika miłośników marki . Kilka lat temu w rozmowie z profesjonalnym sprzedawcą zegarków z chrono24 i alle dowiedziałem się , że ta marka oprócz Rolexa najlepiej mu się sprzedaje w pułapie 60-80 kpln . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach