- Poprzednia
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- Dalej
- Strona 2 z 26
Rekomendowane odpowiedzi
- Poprzednia
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- Dalej
- Strona 2 z 26
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Podobna zawartość
-
Przez zegarek_watch
Zapraszam do zakupu zegarka JUNGHANS MEISTER WORLDTIMER, który został nabyty przeze mnie jako nowy w dniu 22.01.2021 r. Zegarek noszony sporadycznie zamiennie z innymi zegarkami. Zegarek jest sprzedawany w komplecie z:
- oryginalnym paskiem, na którym nigdy nie był noszony, został zdjęty po zakupie i cały czas leżakował w pudełku
- pudełkami i książeczkami we wzorowym stanie /widoczne na zdjęciach/
- oryginalną nigdy nie zakładaną bransoletą, która została dodatkowo zakupiona, ale nigdy nie było czasu aby ją założyć do zegarka
Z zegarkiem nigdy nic się nie stało, nie upadł, nie był otwierany, naprawiany, noszony z poszanowaniem w domu i pracy biurowej, regularnie kręcił się w rotomacie. Na zegarku mogą znaleźć się włoskowate ryski na powierzchniach polerowanych koperty, na co dzień niezauważalne przy noszeniu. Zegarek w sprzedawanej referencji j ma szkło szafirowe. Brązowy pasek na zdjęciu z kartką nie jest przedmiotem sprzedaży.
Stan oceniłbym na 9 na 10 (Doskonały).
Proponuję cenę 5 900,00 do negocjacji. Zapraszam do kontaktu i składania swoich propozycji.
Transakcja może być sfinalizowana z odbiorem osobistym w miastach Warszawa, Radom, ewentualnie w niedalekiej odległości od podanych miast do domówienia. Znacznie dalsze odległości przesyłka kurierska po domówieniu kosztów przewoźnika.
Drugim zegarkiem jest Citizen Eco-Drive Titanium, który został zakupiony przeze mnie jako nowy w dniu 01.03.2019 r. i był sporadycznie zakładany na rękę. Zegarek sprzedawany w komplecie widocznym na zdjęciach czyli pudełka, książeczki, paragon zakupu, zdjęte elementy po skróceniu bransolety. Bransoleta skrócona na nadgarstek około 18,0-18,5 cm. Zegarek w bardzo dobrym stanie, można znaleźć jedynie nieznaczne ślady noszenia. Proponuję cenę 390,00 zł do negocjacji. Odbiór osobisty po domówieniu miejsca tak jak w przypadku pierwszego zegarka lub przesyłka po domówieniu kosztów.
-
Przez GostRado
Dzień dobry
Moją pasją jest kawa i wszystko, co jest z nią związane, co widać na zdjęciu. Myślę, że osiągnąłem już w tej dziedzinie "game over", no może prawie 😉 W razie pytań związanych z ziarnami kawy, młynkami, ekspresami i kawowymi akcesoriami służę pomocą 🙂
Co do zegarków mam sprecyzowany gust. Kiedyś marzyłem o Louis Erard 1931 retrograde i Breitling blackbird. Obecnie najbardziej podobają mi się czarne zegarki: sportowe (mam Tissot Supersport Chrono i klasyczne szkieletowe ( posiadam Roamer competence skeleton). Od ponad 20 lat mam Citizena promaster, który dużo przeszedł perypetii i wciąż chodzi, jest niezniszczalny, a jedyna konserwacja to wymiana baterii.
Zapisałem się do Waszego forum, aby zdobyć "zegarkową" wiedzę dla samej przyjemności oraz w celu wykorzystania w przyszłości do zakupów zegarków.
W Nowym Roku życzę Wszystkim zdrowia, szczęścia i mnóstwa pieniędzy na zakupy wymarzonych zegarków!
GostRado
-
Przez szczepan601
Witam, od jakiegoś czasu szukam zegarka Citizen Satellite Wave lecz nie potrafię znaleźć. Jak to jest z dostępnością tych zegarków? Czy są one jeszcze produkowane, czy były to pojedyncze serie i nie ma co liczyć na wcześniejsze modele?
-
Przez Luki2604
Hej, szukam dekielka do citizen FE1220-89A. Może znacie jakiś sklep z częściami?
Łukasz.
-
Przez SerferFan
Kupię zegarek Citizen z serii Super Tough. W nowym stanie.
Interesują mnie modele: BN0118-12L / BN0241-59W
-