Norbert19806 8 #26 Napisano 16 Stycznia 2021 Panowie po tzw. Testach stwierdzam że winner to g.... no. Rozregulował się opóźnienia masakryczne, zależy jak leży, koperta się wyciera po 3 tygodniach. Po pierwszym zachwycie zmieniam zdanie. Prawie się zraziłem do mechaników, ale kupiłem komandirskie i zapał powrócił, super zegarek pięknie trzyma czas, jest nowy. Przestrzegam ludzi którzy chcą kupić pierwszego mechanika,, żadnych winnerow, jaharow itp..pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tofiks_th 16383 #27 Napisano 16 Stycznia 2021 Człowiek uczy się na błędach, czasami swoich. Komandirskie to dobry sprzęt, który potrafi chodzić wiele lat bez serwisu. Pozostaje mieć nadzieję, że w fabryce werk został dobrze nasmarowany. Pokaż fotkę nadgarstkowa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Norbert19806 8 #28 Napisano 16 Stycznia 2021 Takie to cudo 😀 Jego dokładność jak na razie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tofiks_th 16383 #29 Napisano 16 Stycznia 2021 Niech się zatem dobrze nosi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
StaryWilk 826 #30 Napisano 16 Stycznia 2021 13 godzin temu, Norbert19806 napisał: Panowie po tzw. Testach stwierdzam że winner to g.... no. Rozregulował się opóźnienia masakryczne, zależy jak leży, koperta się wyciera po 3 tygodniach. Po pierwszym zachwycie zmieniam zdanie. Prawie się zraziłem do mechaników, ale kupiłem komandirskie i zapał powrócił, super zegarek pięknie trzyma czas, jest nowy. Przestrzegam ludzi którzy chcą kupić pierwszego mechanika,, żadnych winnerow, jaharow itp..pozdrawiam To było raczej z góry wiadome, bez testów Komandirskie też raczej z super dokładności nie słyną, ale ogólnie lepsza jakość niż winnera.l, niech służy i zaraża, a nie zraża do mechaników. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Norbert19806 8 #31 Napisano 16 Stycznia 2021 Dzięki. Nie wiem co w tych mechanikach jest takiego, że wciągają. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krywoj75 460 #32 Napisano 17 Stycznia 2021 Dusza kolego, dusza... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Po Bieda 264 #33 Napisano 11 Lutego 2021 Napiszę tutaj, bo nie wiem gdzie to zrobić....Kupię wskazówkę małą do chińskiego "chronografu" z małymi datownikami, albo jakiegoś złomka, trupa, w obojętnym stanie. Zależy mi tylko na jednej wskazówce do takiego datownika, moja jest czerwona, ale inne kolory też wchodzą w grę. 0 "Proszę pamiętać, że zdecydowane stwierdzenia, takie jak „wszystko”, „zawsze” i „bez wyjątku” rzadko mają zastosowanie w dziedzinie radzieckich zegarków". (Mroatman) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach