50niggaz 100 #1 Napisano 8 Stycznia 2021 Czesc Wam. Nie wiem czy to dobre miejsce ale nie widziałem specjalnego wątku. Mianowicie chodzi mi o sklep internetowy Jubitom. Kilka dni temu zakupiłem na stronie internetowej tego sklepu Certina DS200, zapłaciłem i tu zaczyna się problem. nie ma żadnego kontaktu od kilku dni z nimi, telefony nie działają, na emaile nie odpowiadają i inne próby kontaktu, także. Ma ktoś może jakaś wiedzę na ten temat co się z nimi dzieje? Ja rozumiem, ze były święta i lockdown jest, no ale sklep internetowy powinien przecież obsługiwać, z tak się nie dzieje. Żadnej informacji na stronie o przerwie w funkcjonowaniu tez nie ma. Ktoś, coś ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rattlesnake 1 #2 Napisano 8 Stycznia 2021 A to ciekawe. Ja pisałem wczoraj z zapytaniem o rabat na Carla Bucherera i nie dostałem żadnej odpowiedzi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 937 #3 Napisano 8 Stycznia 2021 W jakim miescie maja siedzibe? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S-3 279 #4 Napisano 8 Stycznia 2021 Ja też pisałem w sprawie moona, nawet dwa razy. Zero odzewu. Telefonu też nie odbierają. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
50niggaz 100 #5 Napisano 8 Stycznia 2021 19 minut temu, Lawnowerman napisał: W jakim miescie maja siedzibe? Rumia Partyzantów 79. To jest adres prowadzenia działalności. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 71780 #6 Napisano 8 Stycznia 2021 Rozmawiałem przed chwilą z kolegą z Jubitomu, który pracuje w jednym z salonów. Sklep internetowy pracuje w okrojonym składzie, gdyż jedna dziewczyna jest obecnie na kwarantannie, a chłopak który został praktycznie sam, nie ogarnia zwiększonej ilości zamówień... 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
50niggaz 100 #7 Napisano 8 Stycznia 2021 1 godzinę temu, mario1971 napisał: Rozmawiałem przed chwilą z kolegą z Jubitomu, który pracuje w jednym z salonów. Sklep internetowy pracuje w okrojonym składzie, gdyż jedna dziewczyna jest obecnie na kwarantannie, a chłopak który został praktycznie sam, nie ogarnia zwiększonej ilości zamówień... Trochę mnie to uspokoiło. Dzięki za info. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 71780 #8 Napisano 8 Stycznia 2021 2 minuty temu, 50niggaz napisał: Trochę mnie to uspokoiło. Dzięki za info. Nie zrobiłem tego tak zupełnie bezinteresownie - sam mam u nich wpłaconą zaliczkę na zegarek 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
50niggaz 100 #9 Napisano 8 Stycznia 2021 2 godziny temu, mario1971 napisał: Rozmawiałem przed chwilą z kolegą z Jubitomu, który pracuje w jednym z salonów. Sklep internetowy pracuje w okrojonym składzie, gdyż jedna dziewczyna jest obecnie na kwarantannie, a chłopak który został praktycznie sam, nie ogarnia zwiększonej ilości zamówień... Trochę mnie to uspokoiło. Dzięki za info. 3 minuty temu, mario1971 napisał: Nie zrobiłem tego tak zupełnie bezinteresownie - sam mam u nich wpłaconą zaliczkę na zegarek Tak czy owak dziękuje za info. Mam nadzieję, ze po weekendzie się ogarną. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
evilym 7820 #10 Napisano 9 Stycznia 2021 18 godzin temu, mario1971 napisał: Rozmawiałem przed chwilą z kolegą z Jubitomu, który pracuje w jednym z salonów. Sklep internetowy pracuje w okrojonym składzie, gdyż jedna dziewczyna jest obecnie na kwarantannie, a chłopak który został praktycznie sam, nie ogarnia zwiększonej ilości zamówień... Nie ma to jak być świetnie przygotowanym... Trochę słabo to wygląda w tym Jubitomie 0 Longines Spirit ZuluTime | Seiko SPB143J1| Nomos Club ref. 703 | Casio G-Shock DW-5610 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
50niggaz 100 #11 Napisano 11 Stycznia 2021 W końcu dostałem e-mail z przeprosinami oraz informacją, że zegarek dziś wysłany. Dam znać czy wszystko skończy sie dobrze. Tak czy inaczej niesmak pozostał. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
50niggaz 100 #12 Napisano 12 Stycznia 2021 Zegarek dotarł w końcu. Mimo to wiem, że inni klienci bardzo narzekają, głównie na brak kontaktu z ich strony - a to jest najgorsze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
evilym 7820 #13 Napisano 12 Stycznia 2021 Moi kontrahenci czasami są zależni od firmy w której pracuje (serwis urządzeń biurowych). I wiem, że brak kontaktu / informacji jest o wiele gorszy niż zła informacja. 0 Longines Spirit ZuluTime | Seiko SPB143J1| Nomos Club ref. 703 | Casio G-Shock DW-5610 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marko44 0 #14 Napisano 13 Stycznia 2021 Cześć, długo szukałem forum, gdzie będzie poruszony wątek zakupów w sklepie internetowym Jubitom. Zamówiłem zegarek 11 stycznia, telefony wyłączone lub okresowo aktywne, ale nie odbierają. Wysłałem maile z zapytaniami. I żadnego odzewu. Mam pytanie do użytkownika 50niggaz: po jakim czasie od zamówienia otrzymałeś paczkę? Trochę się niepokoję, ponieważ zapłaciłem sporą kwotę za zegarek, a brak kontaktu z obsługą w obecnych czasach zakupów internetowych wydaje się być dziwny i niepoważny jak na taki salon z wieloma oddziałami w Polsce. Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marko44 0 #15 Napisano 14 Stycznia 2021 W dniu 12.01.2021 o 14:11, 50niggaz napisał: Zegarek dotarł w końcu. Mimo to wiem, że inni klienci bardzo narzekają, głównie na brak kontaktu z ich strony - a to jest najgorsze. Cześć, po ilu dniach od zamówienia otrzymałeś paczkę z Jubitom? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
50niggaz 100 #16 Napisano 14 Stycznia 2021 Zamówiłem 4.01, a otrzymałem 12.01. A Ty coś zamawiałeś? Ja kontaktowałem się zarówno poprzez formularz kontaktowy jak i email. Odpowiedzieli po tygodniu, że przepraszają za systuację i wysyłaja zegarek. Próbowałeś pisać do nich? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marko44 0 #17 Napisano 14 Stycznia 2021 6 godzin temu, 50niggaz napisał: Zamówiłem 4.01, a otrzymałem 12.01. A Ty coś zamawiałeś? Ja kontaktowałem się zarówno poprzez formularz kontaktowy jak i email. Odpowiedzieli po tygodniu, że przepraszają za systuację i wysyłaja zegarek. Próbowałeś pisać do nich? Tak, zamówiłem zegarek 11 stycznia. Pisałem poprzez formularz i mail, jak również dzwoniłem. Albo telefon jest wyłączony, albo odrzucają połączenie. Czyli muszę się uzbroić w cierpliwość i czekać. Tak ogólnie, to niedopuszczalny jest brak kontaktu ze sklepem. Nie spotkałem się w żadnym sklepie internetowym z taką sytuacją. Warto to nagłośnić i poinformować kupujących tylko nie wiem gdzie? W takiej sytuacji jak Ty i ja jest pewnie wielu klientów. Dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
50niggaz 100 #18 Napisano 14 Stycznia 2021 Ja pisałem także na ich fejsbukowym profilu i tam jest tez kilka osób w podobnej sytuacji. Dziwne, że w ogóle nie reagują. Poczekaj jeszcze do poniedziałku. Mam nadzieje, ze skończy się dobrze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rattlesnake 1 #19 Napisano 19 Stycznia 2021 Mi się udało z nimi skontaktować przez producenta, którego markę dystrybuują 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach