Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
meXy

Klub użytkowników GARMIN

Rekomendowane odpowiedzi

Zaraz tam komputerek - zegarek jak zegarek. Po prostu dochodzą nowe komplikacje 😎

IMG_0547.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I ostatnie zdjęcie przed wrogim przejęciem Fenixa. Ktoś chętny na Instinct Tactical? 😎

IMG_0560_SnapseedCopy.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

0c30bed3fe2145e16acc93b6ec455859.dng

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
14 godzin temu, tommly napisał(-a):

0c30bed3fe2145e16acc93b6ec455859.dng

Fajne miasto i fajna tarcza :)
Skąd taka?

IMG_0567_SnapseedCopy.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8 godzin temu, olo72 napisał(-a):

Wczorajszy zakup 

Epix2 gen.jpg

Znaczy się zegarek czy watchface?  Jaki to model zegarka?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

No to 19.12 minął równo rok jak posiadam Epix Pro gen 2 47mm. Co mogę powiedzieć? Sztos, ale nadal chętnie zamieniłbym na 7x Pro, 8 Solar 51mm, albo Enduro 3. Cokolwiek na MIP. Z drugiej strony wcale ten amoled nie taki zły jak niektórzy twierdzą. Raczej nie było sytuacji, żebym go ładował częściej jak co 9-10 dni. 

Generalnie zadowolony jestem. 

@adventure

To standardowa tarcza z Epix Pro gen 2. Można sobie dopasować dwa kolory. Kolega ma niezłe combo, żółty, niebieski i czerwony pasek 😉

A tu, mój stan obecny

20251223_201222.jpg

Edytowane przez Novikus257

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Instinct 

6 pro

7x solar 

4001.jpeg

1000013160.jpeg

IMG_6420.jpeg

I chyba długo długo nic nie będzie , 😛

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajne miasto i fajna tarcza
Skąd taka?

IMG_0567_SnapseedCopy.thumb.jpg.ca5d8ddcaef7996e950784fdc17ba8aa.jpg

Tarcza to Glance pro.
Kolory na tarczy takie zostały, bo na ogół noszę niebieski lub limonkowy pasek.
Teraz na wyjazd założyłem czerwony i nie chciało mi się zmieniać tarczy.
To wyjaśnienie dla kolegi novikus.

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@tommly

Spokojnie spokojnie. Dla mnie to tam możesz mieć kolory jakie chcesz. Przecież to Twoja sprawa. Nie trzeba się tłumaczyć z własnych wyborów, czy gustów 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę się ochłodziło na święta, szkoda tylko że śniegu ani grama.

IMG_20251224_112836_271.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupiłem ostatnio do mojego nowego Epixa 51 mm pasek koloru czerwonego ze sklepu pancernik i jest dużo cieńszy niż oryginalny. Macie może jakieś sprawdzone sklepy z zamiennikami żeby ten pasek silikonowy był grubszy tak jak w orgyinale. Szukam żółtego i ten czerwony też bym wymienił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, olo72 napisał(-a):

Kupiłem ostatnio do mojego nowego Epixa 51 mm pasek koloru czerwonego ze sklepu pancernik i jest dużo cieńszy niż oryginalny. Macie może jakieś sprawdzone sklepy z zamiennikami żeby ten pasek silikonowy był grubszy tak jak w orgyinale. Szukam żółtego i ten czerwony też bym wymienił.

Jaki rozmiar paska? Hmm, nigdy nie zwracałem uwagi czy jakiś mój pasek jest cieńszy. Wszystkie są mniej więcej równej grubości, z tym w preferuje paski o większej szerokości niż oryginalne. Mam Instinct 2x rozmiar paska to 26mm a paski oryginalne są węższe i dla mnie słabo to wygląda więc kupuje na Ali paski od Fenix o szerokości 26mm.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JFKER z Ali.

Chyba, czy coś podobnie się one nazywają. Ten mój czerwony właśnie ostatnio dotarł z kilkoma innymi default_wink.png Najlepszy zamiennik ori.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja kupuję pasek z Ali i klamrę z alli do niego skręcana , bo te co są przy paskach są na teleskop .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Paski zamawiam z Ali. Zarówno te gumowe jak i ostatni z nylonu. Najczęściej, to jest to samo, co na allegro itp, za ułamek ceny. Tutaj sobie cfaniaczki swoją marżę zapodają. Nylon jest 1:1 jak ori, tylko napisu Garmin brakuje.

Na Ali zapłacisz za pasek 5-15zł, a tutaj ten sam 40-75zł. Hitem było jak znalazłem na Ali etui na pilota do Mazdy za 8zł, a potem wyświetliła mi się na Insta reklama tego samego etui. "Firma" produkuje i sprzedaje piękne etui. No i tylko teraz, promocja, ze 160zł, czy nawet 190zł na 90zł 🤣 etui za 8zł 🤣🤣🤣 nawet kolory do wyboru tylko takie jak na aukcji na Ali... Biznes jak cholera... 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem jak u was, ale ja od 1 dnia świąt, włączony mam tryb obiboka 😉

20251227_154558.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi