Vergangenheit 4440 #151 Napisano 4 Listopada 2021 Bardzo trudny do zdobycia smakowity Brownie 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #152 Napisano 4 Listopada 2021 8 minut temu, Vergangenheit napisał(-a): Bardzo trudny do zdobycia smakowity Brownie ..a jak go zdobyłeś - podstępem, przemocą czy oficjalny zakup ? Super wygląda !!! 👍🍻 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vergangenheit 4440 #153 Napisano 4 Listopada 2021 6 minut temu, unadarek napisał(-a): ..a jak go zdobyłeś - podstępem, przemocą czy oficjalny zakup ? Super wygląda !!! 👍🍻 Wyłudziłem i wypłakałem od założyciela tego wątku hi hi 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #154 Napisano 4 Listopada 2021 (edytowane) 11 minut temu, Vergangenheit napisał(-a): Wyłudziłem i wypłakałem od założyciela tego wątku hi hi Świetnie wygląda - lubię z tarczkami ale ten klasa sama w sobie - tarcza nie nudna i wygląd na solidnego bo i jest solidny - WR300 to jednak zobowiązuje do solidności !!! Edytowane 4 Listopada 2021 przez unadarek 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M.Mike 1907 #155 Napisano 4 Listopada 2021 Dobrze, że zostały mi inne Courageousy. W chwili słabości dałem się namówić na sprzedanie brązowego . I już mi się nie udało odkupić. Ale kolega wie, że drugi raz bym się nie nabrał. To ja teraz Octavią bikolorem 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #156 Napisano 4 Listopada 2021 13 minut temu, M.Mike napisał(-a): Dobrze, że zostały mi inne Courageousy. W chwili słabości dałem się namówić na sprzedanie brązowego . I już mi się nie udało odkupić. Ale kolega wie, że drugi raz bym się nie nabrał. To ja teraz Octavią bikolorem ..a tu tarczki ...to co tygryski lubią !!! co nie zmienia faktu że tamten jest świetny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reborn 5829 #157 Napisano 4 Listopada 2021 Ja mam takiego Signature, ale chyba trafi na bazarek na wymiankę. To mój drugi Signature jakiego mam i do żadnego nie mogę się przekonać 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #158 Napisano 4 Listopada 2021 10 minut temu, Reborn napisał(-a): Ja mam takiego Signature, ale chyba trafi na bazarek na wymiankę. To mój drugi Signature jakiego mam i do żadnego nie mogę się przekonać motywacji brak aby został: kup motywatory (taki zestaw jak poniżej) usiądź i nie rób błędów ze sprzedażą !!! Bo potem będziesz żałował jak wielu przed Tobą !!! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reborn 5829 #159 Napisano 4 Listopada 2021 Ja po prostu nie mogę się przekonać do zegarka na baterie. Sam zegar jest świetny, doskonale leży na ręku, dosyć często go nosze, ale gdyby był automatem :))) chętnie zamienię na GT lub GTS Sam Citizen to świetna marka, a linia Signature naprawdę robi robotę :))) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #160 Napisano 4 Listopada 2021 1 minutę temu, Reborn napisał(-a): Ja po prostu nie mogę się przekonać do zegarka na baterie. Sam zegar jest świetny, doskonale leży na ręku, dosyć często go nosze, ale gdyby był automatem :))) chętnie zamienię na GT lub GTS Sam Citizen to świetna marka, a linia Signature naprawdę robi robotę :))) oj tam - kupisz drugiego automaty bateryjka też nie jest zła - cały czas masz dokładniej ustawiony zegarek i w awaryjnej sytuacji mas z pod ręka - automat mniej dokładny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reborn 5829 #161 Napisano 4 Listopada 2021 Niestety jedyny na baterie jaki akceptuję to Garmin 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #162 Napisano 4 Listopada 2021 6 minut temu, Reborn napisał(-a): Niestety jedyny na baterie jaki akceptuję to Garmin duży błąd daj się przekonać do bateryjkowca Citizena- jest świetny, niezawodny no i wygląda jak zegarek !!! no i nie ma kontaktu aby podłączać do prądu tylko ssie ekologicznie wprost z słoneczka !!! Użytkując Garmina przyczyniasz się do efektu cieplarnianego - możne to jest argument ? hiihihi 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vergangenheit 4440 #163 Napisano 4 Listopada 2021 3 godziny temu, Reborn napisał(-a): Ja mam takiego Signature, ale chyba trafi na bazarek na wymiankę. To mój drugi Signature jakiego mam i do żadnego nie mogę się przekonać A możesz dać jakieś info tutaj lub na priv Jaka byłaby cena I co tam masz w komplecie do niego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M.Mike 1907 #164 Napisano 5 Listopada 2021 @Vergangenheit Twój ruch 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #165 Napisano 5 Listopada 2021 41 minut temu, M.Mike napisał(-a): @Vergangenheit Twój ruch z niecierpliwością czekam na finał i szach mat !!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hezio 230 #166 Napisano 5 Listopada 2021 5 godzin temu, M.Mike napisał(-a): @Vergangenheit Twój ruch @M.Mike napisz czym Ty takie fotki robisz ??? Kurła masz moje zegarki, ale lepiej wyglądają u Ciebie 😜 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #167 Napisano 5 Listopada 2021 12 minut temu, hezio napisał(-a): @M.Mike napisz czym Ty takie fotki robisz ??? Kurła masz moje zegarki, ale lepiej wyglądają u Ciebie 😜 .. u Ciebie też spoko są zdjęcia - nie panikuj !!! a skoro macie takie same zegareczki - to któryś musi mieć asa w rękawie i zrobić zegareczkiem szach mat !!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hezio 230 #168 Napisano 5 Listopada 2021 Ja nie umiem, albo nie mam takiego fajnego aparatu 😜 Ale jest wieczór, jest winko i whiskey, jest żonka, dzieci śpią, jest miło... I out of stock Citizen Grand Classic NB4003-01H 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reborn 5829 #169 Napisano 5 Listopada 2021 Takiego jeszcze miałem. Ale tez nie było uczucia… 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #170 Napisano 5 Listopada 2021 20 minut temu, hezio napisał(-a): Ja nie umiem, albo nie mam takiego fajnego aparatu 😜 Ale jest wieczór, jest winko i whiskey, jest żonka, dzieci śpią, jest miło... I out of stock Citizen Grand Classic NB4003-01H fajne zdjęcie - super wyszło !!! piąteczek to i spokojnego smakowania 17 minut temu, Reborn napisał(-a): Takiego jeszcze miałem. Ale tez nie było uczucia… fajny - szkoda że Ci się nie podobają - fajne rasowe zegareczki !!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reborn 5829 #171 Napisano 5 Listopada 2021 No jakoś mi nie po drodze z nimi a naprawdę porządne zegary. Moim zdaniem poziom wykonania zdecydowanie ponadprzeciętny. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #172 Napisano 5 Listopada 2021 8 minut temu, Reborn napisał(-a): No jakoś mi nie po drodze z nimi a naprawdę porządne zegary. Moim zdaniem poziom wykonania zdecydowanie ponadprzeciętny. pewnie - toż to z czwórki Japończyków - casio, seiko, orient, citizen - zegarki w ofercie których znajdziesz wszytko i w każdej cenie oraz w świetnej jakości. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vergangenheit 4440 #173 Napisano 6 Listopada 2021 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reborn 5829 #174 Napisano 6 Listopada 2021 2 godziny temu, Vergangenheit napisał(-a): O ta wersja jest dużo fajniejsza od Chrono. Piękny zegar. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 884 #175 Napisano 6 Listopada 2021 Jak myślicie, co decyduje o tym, że naprawdę porządne modele /serie przestają być produkowane? Chociażby seria signature. Mam jednego i zarówno design jak i wykonanie high level. O co chodzi Hogg 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach