kornel91 88574 #276 Napisano Wtorek o 15:09 6 godzin temu, hezio napisał(-a): Szkoda tej kapitalnej serii SIGNATURE To jest coś co mnie irytowało u CITIZEN - jak wypuścili parę fajnych modeli to prawie "naraz" i gdy później na żywo miałem okazję próbować dokonywać wyboru to czułem się jak ten osioł co mu w żłoby dano... to wybrałem najmniej oczywisty model 😁 Citizen Grand Classic NB4003-01H Wybrałeś bardzo ładny model. Mi się udało kupić w czerwcu 2020 chyba już jeden z niewielu nowych Gts i mimo zmiany w zbieractwie to ten cały czas mnie cieszy 😀 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M.Mike 1913 #277 Napisano Środa o 19:23 Szkoda tej kapitalnej serii SIGNATURE Szkoda, chociaż aktualne Series 8 się rozwija, parę dni temu zaprezentowali modele na ten rokA tymczasem: 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hezio 237 #278 Napisano Środa o 20:00 30 minut temu, M.Mike napisał(-a): Szkoda, chociaż aktualne Series 8 się rozwija, parę dni temu zaprezentowali modele na ten rok te ref. to jak dla mnie jakieś za bardzo cygańskie NB6080-51W - jedynie ten ewentualnie NB6084-50A NB6085-57W NB6086-54E To co mi się podoba to seria AQ...ale to już inny level 👉 Eco-Drive with Annual Accuracy of ±5 Seconds|The CITIZEN -Official Site [CITIZEN] 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M.Mike 1913 #279 Napisano Środa o 20:57 te ref. to jak dla mnie jakieś za bardzo cygańskie NB6080-51W - jedynie ten ewentualnie NB6084-50A NB6085-57W NB6086-54E To co mi się podoba to seria AQ...ale to już inny level [/url] Eco-Drive with Annual Accuracy of ±5 Seconds|The CITIZEN -Official Site [CITIZEN]Mi ten najbardziej leży Dwukolorowa koperta podkreśla dwuczęściową lunetę, w jednokolorowych kopertach wygląda to dziwnie. Pomijając lunetę, łączenie do bransy i okolice koronki - koperta podobna do tej (swoją drogą poniższy model najbardziej mi się podoba): The - costam się ma z tej serii tylko ostatnio mam wrażenie że jedyne co prezentują to inne kolory i faktury tarcz, a koperty cały czas te same 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 12597 #280 Napisano Środa o 22:15 Godzinę temu, M.Mike napisał(-a): Mi ten najbardziej leży Dwukolorowa koperta podkreśla dwuczęściową lunetę, w jednokolorowych kopertach wygląda to dziwnie. Pomijając lunetę, łączenie do bransy i okolice koronki - koperta podobna do tej (swoją drogą poniższy model najbardziej mi się podoba): The - costam się ma z tej serii tylko ostatnio mam wrażenie że jedyne co prezentują to inne kolory i faktury tarcz, a koperty cały czas te same Taki mamy klimat, klepać jak najwięcej tego samego w różnych kolorach, to się sprzedaje. Sinn, Rolex, Seiko, wszyscy teraz to uskuteczniają. Oba cygany ładne, choć ten kanciaty chyba fajniejszy. No a wiadomo, że bicolor GTS to najfajniejszy, miało się i się sprzedało 😵 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M.Mike 1913 #281 Napisano Czwartek o 00:24 Taki mamy klimat, klepać jak najwięcej tego samego w różnych kolorach, to się sprzedaje. Sinn, Rolex, Seiko, wszyscy teraz to uskuteczniają.Kiedyś to się chociaż dało zebrać wszystkie jak było kilka kolorów, a teraz co sezon naręcze nowych kolorów. Np taka taouyosa. Ciekawe czy jest ktoś kto ma wszystkie kolory.Ma to swoje plusy bo niby każdy znajdzie coś dla siebie, choć kiedyś przy 3-5 kolorach też każdy znajdował co chciał, najwyżej wyrazisty pasek się dorzucało Oba cygany ładne, choć ten kanciaty chyba fajniejszy. No a wiadomo, że bicolor GTS to najfajniejszy, miało się i się sprzedało To exmój? Żałuję że sprzedałem, nie udało mi się już odkupić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 12597 #282 Napisano Czwartek o 06:53 6 godzin temu, M.Mike napisał(-a): To exmój? Żałuję że sprzedałem, nie udało mi się już odkupić Ten sam Jest na forum. 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M.Mike 1913 #283 Napisano Czwartek o 22:51 To jak już temat odkopany to sobie założyłem 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach